تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - نسخهی قابل چاپ |
تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - Fardad-A - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
دوستان عزیز چون گاهی گله میکنید که لحن مدیران کمی تند است بنابراین: با لحن خیلی دوستانه خدمت همه سروران عزیز و نوگلان باغ علم و دانش عارضم که بجهت حفظ نظم انجمن ، جز بستن و حذف تاپیکهایی که در بخش کارنامه و یا انتخاب رشته ایجاد میشن و عنوانشون حاوی رتبه و گرایش و رشته نمیباشند ، چاره دیگری نداریم. بنابراین برای اینکه سوال خودتون و پاسخ بقیه گرامیان که زحمت میکشند و جواب شما را میدهند از دست نرود لطفا" همین امروز عنوان تاپیکهاتون را ویرایش کنید. عزیز جان برادر ، تاپیک میزنید "فوری فوتی، عجله ای ، به دادم برسید!، من چیکار کنم ؟، جون هر کی دوست دارین !..... قبول میشم یا نه ...و .... ، را نمیتونیم نگهداریم. وقت درست کردن عنوانش را هم نداریم..دوست ارجمند الآن همه عجله دارند و نوشتن عنوان یه تاپیک چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه. پس درستش کنید لطفا". بیش از این مصدع اوقات شریف شما نمیشم. امیدوارم لحن من خوب بوده باشه و عزیزان هیچ احساسی غیر از خوبی و نشاط و تصمیم برای تصحیح عنوان تاپیک درشون ایجاد نشده باشه. |
تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستانداردتاپایان امروز - unicornux - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
خیلی ممنون آقا فرداد. نکته ی دیگه اینه سیل عظیمی از دوستان تو بخش کارنامه تاپیک زدن "رتبه فلان" بعد میریم توش میبینیم نوشتن "به نظرتون تهران قبول میشـــــــــــــم؟ " در واقع خبری از درصد و کارنامه و اینجور چیزا نیست. اگه اینها هم اصلاح بشن واقعا ممنون میشیم. |
اورژانس مردمی مانشت :D - good-wishes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ
جهت دوباره دیده شدن (اورژانس مردمی مانشت برای جلوگیری از حذف تاپیک و در نتیجه دلخوری دوستان وارد ماجرا می شود ! ) دوستان تقریبا ۲ ساعت از آخرین اعلان گذشته و هنوز من مواردی که ویرایش نشده رو می بینم. عناوینتون رو ویرایش کنید . البته ضمن حفظ آرامش و احساس امنیت |
تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستانداردتاپایان امروز - انرژی مثبت - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ
باز هم برای یاداوری! البته اگر محل تاپیکتون هم درست نباشه بسته یا حذف می شه. ممنون از همکاری و دقت نظر همه دوستان |
RE: تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - good-wishes - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ
بالاخره تاپیکها بسته شدن کاری هم از دست اورژانس مردمی مانشت برنیومد چون هرچی به دوستان پ.خ دادم نخوندنش |
تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - pouri_sb - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
با تشکر نسبت به اورژانس :دی اما پستای #۶ و #۱۲ مصداق اسپمن )))) من پست ۱۸ رو میزارم که دیگه ارسال بعدیتوم اسپم نباشه |
تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - mohammadali1990 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ
با تشکر...فرداد خان خیلی زیاد مانشتی این روزا . . .خ رسیدگی میکنی . دستت در نکنه . . بنظرم مدیر انجمن هارو افزایش بدید که وظایف بازم پخش بشه . به شما زیاد فشار نیاد |