تالار گفتمان مانشت
تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - نسخه‌ی قابل چاپ

تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - Fardad-A - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ

دوستان عزیز
چون گاهی گله میکنید که لحن مدیران کمی تند است Sadبنابراین:
با لحن خیلی دوستانه خدمت همه سروران عزیز و نوگلان باغ علم و دانشBig Grin عارضم که بجهت حفظ نظم انجمن ، جز بستن و حذف تاپیکهایی که در بخش کارنامه و یا انتخاب رشته ایجاد میشن و عنوانشون حاوی رتبه و گرایش و رشته نمیباشند ، چاره دیگری نداریم. Smile
بنابراین برای اینکه سوال خودتون و پاسخ بقیه گرامیان که زحمت میکشند و جواب شما را میدهند از دست نرود لطفا" همین امروز عنوان تاپیکهاتون را ویرایش کنید.
عزیز جان برادر ، تاپیک میزنید "فوری فوتی، عجله ای ، به دادم برسید!، من چیکار کنم ؟، جون هر کی دوست دارین !..... قبول میشم یا نه ...و .... Big GrinBig GrinBig Grin، را نمیتونیم نگهداریم. وقت درست کردن عنوانش را هم نداریم..دوست ارجمند الآن همه عجله دارند و نوشتن عنوان یه تاپیک چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه. پس درستش کنید لطفا".
بیش از این مصدع اوقات شریف شما نمیشم.

امیدوارم لحن من خوب بوده باشه و عزیزان هیچ احساسی غیر از خوبی و نشاط و تصمیم برای تصحیح عنوان تاپیک درشون ایجاد نشده باشه.Big GrinTongueBig Grin

تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستانداردتاپایان امروز - unicornux - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ

خیلی ممنون آقا فرداد.
نکته ی دیگه اینه سیل عظیمی از دوستان تو بخش کارنامه تاپیک زدن "رتبه فلان" بعد میریم توش میبینیم نوشتن "به نظرتون تهران قبول میشـــــــــــــم؟Sad "
در واقع خبری از درصد و کارنامه و اینجور چیزا نیست.
اگه اینها هم اصلاح بشن واقعا ممنون میشیم.

اورژانس مردمی مانشت :D - good-wishes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ب.ظ

جهت دوباره دیده شدن (اورژانس مردمی مانشت Big Grin برای جلوگیری از حذف تاپیک و در نتیجه دلخوری دوستان وارد ماجرا می شود ! )
دوستان تقریبا ۲ ساعت از آخرین اعلان گذشته و هنوز من مواردی که ویرایش نشده رو می بینم.
عناوینتون رو ویرایش کنید . البته ضمن حفظ آرامش و احساس امنیت Tongue

تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستانداردتاپایان امروز - انرژی مثبت - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ق.ظ

باز هم برای یاداوری! البته اگر محل تاپیکتون هم درست نباشه بسته یا حذف می شه.
ممنون از همکاری و دقت نظر همه دوستان

RE: تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - good-wishes - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ

بالاخره تاپیکها بسته شدن [تصویر:  181082_1_1379083501.gif]
کاری هم از دست اورژانس مردمی مانشت برنیومد [تصویر:  181082_2_1379083501.gif] چون هرچی به دوستان پ.خ دادم نخوندنش [تصویر:  181082_3_1379083501.gif]

تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - pouri_sb - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ

با تشکر نسبت به اورژانس :دی اما پستای #۶ و #۱۲ مصداق اسپمن Smile)))) من پست ۱۸ رو میزارم که دیگه ارسال بعدیتوم اسپم نباشه Tongue

تذکر در مورد بسته شدن تاپیکهای کارنامه وانتخاب رشته باعنوان غیراستاندارد - mohammadali1990 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ق.ظ

با تشکر...فرداد خان خیلی زیاد مانشتی این روزا . . .خ رسیدگی میکنی . دستت در نکنه . . بنظرم مدیر انجمن هارو افزایش بدید که وظایف بازم پخش بشه . به شما زیاد فشار نیاد