تالار گفتمان مانشت
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - arshad91 - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ق.ظ

سلام میخواستم بپرسم چه نرم افزارهایی باید یاد بگیریم که بتونیم کار کنیم...شبکه را نمیشه بدون کلاس یاد گرفت درسته؟..شما لطفا راهنمایی کنید

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - danialfx - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ق.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  سلام میخواستم بپرسم چه نرم افزارهایی باید یاد بگیریم که بتونیم کار کنیم...شبکه را نمیشه بدون کلاس یاد گرفت درسته؟..شما لطفا راهنمایی کنید

سلام. کار تو چه زمینه ای؟؟؟
network + رو میشه بدون کلاس یاد گرفت.

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - javadjj - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ق.ظ

فقط شبکه کار کن برنامه نویسی فقط تو تهران جواب میگیری!من مشهد که واسه خودش شهر بزرگی هم هستش برنامه نویسی کار کردم و اصلا فایده نداره امروزه نون تو شبکه و خدمات جانبی هستش

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - مانشتی - ۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط:  فقط شبکه کار کن برنامه نویسی فقط تو تهران جواب میگیری!من مشهد که واسه خودش شهر بزرگی هم هستش برنامه نویسی کار کردم و اصلا فایده نداره امروزه نون تو شبکه و خدمات جانبی هستش

شبکه رو بدون کلاس چطور و از کجا میشه شروع کرد؟

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - shaghayegh - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۰ ق.ظ

اتفاقا منم نمیدونم چکار کنم... قبلا یک مقدار برنامه نویسی کار کردم.. که بخاطر کنکور بیخیال شدم.. حالا نمیدونم برنامه نویسی ادامه بدم یا برم طراحی سایت؟
دوستانی که کار میکنن تو این زمینه‌ها میشه یک کمکی بدهند..

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - -Ali- - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ

با تجربه نصفه نیمه ای که من دارم
پیشنهاد می کنم برید دنبال
۱- شبکه ۲- برنامه نویسی شرپوینت (SharePoint) اگه بتونید تسط پیدا کنید ۳- طراحی و برنامه نویسی وب
البته این سه تا به نوعی با هم در ارتباط هستند

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - shaghayegh - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط:  با تجربه نصفه نیمه ای که من دارم
۱- شبکه ۲- برنامه نویسی شرپوینت (SharePoint) اگه بتونید تسط پیدا کنید ۳- طراحی و برنامه نویسی وب

microsoft sharepoint همون طراحی سایت میشه دیگه؟
حالا کدوم بهتره؟
شبکه یک کم مردونست من کارآموزی واحد شبکه و سخت افزار جایی بودم اما بنظرم میومد بدرد خانم‌ها نمیخوره ..

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - Msccom - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ب.ظ

عزیز من از من به تو نصیحت.چون دختری می گم.واسه هیچ کس کار نکن.آدم خودت باش .خودتو پیش این و اون خم نکن واسه کار.علمتو زیاد کن آموزش بده.بی منت بی ذلت.تمیز و باصرفه و موقر..

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - danialfx - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط:  عزیز من از من به تو نصیحت.چون دختری می گم.واسه هیچ کس کار نکن.آدم خودت باش .خودتو پیش این و اون خم نکن واسه کار.علمتو زیاد کن آموزش بده.بی منت بی ذلت.تمیز و باصرفه و موقر..

با عرض پوزش. به نظر من اگه شخص استاد دانشگاه هم باشه داره برای دانشگاه و دولت کار میکنه.
اگه کسی هم بخواد شرکت بزنه و اموزش بده. حتما باید قبلش واسه کسایی کار کرده باشه تا تجربه داشته باشه.

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - zr2358 - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ ب.ظ

فکر می‌کنم با شقایق خانم بودن ایشون...

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - arshad91 - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۴۹ ب.ظ

آها ببخش فکر کردم با من بودن...در هر صورت فرقی نداره..وقتی سرمایه اولیه نیست نمی تونی واسه خودت کار کنی...و فکر نمی کنم همیشه واسه کار کردن اجبار باشه سرت خم کنی...البته جامعه نه چندان سالم ما گاهی صدق می کنه حرف شما...
شاید هیچ کدوم از شما به ماهی ۲۰۰ تومان نیاز نداشته باشه اما اگر روزی روزگاری نیاز داشت مثلا میشه با مهارت تایپ ساده..همین مقدار به دست اورد..کم هست..اما هست!!
به درد می خوره

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - mosavat - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۴ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ق.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۴ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط:  با تجربه نصفه نیمه ای که من دارم

microsoft sharepoint همون طراحی سایت میشه دیگه؟
حالا کدوم بهتره؟
شبکه یک کم مردونست من کارآموزی واحد شبکه و سخت افزار جایی بودم اما بنظرم میومد بدرد خانم‌ها نمیخوره ..

از خانمها هر کس که میخواد وارد حیطه کار شبکه بشه توصیه منو حتما توجه کنه ‌ :

کار شبکه یه کار مردونه هست( البته در بازار کار ایران )
نمیگم که شبکه فقط کابل کشی و چکش کاری هست ‌، نمیگم خانمها در بخش
نرم افزاری قضیه نمیتونن ممتاز باشن ‌، بلکه میگم بازار کار شبکه در ایران به شدت مردونه هست ‌،
یعنی در صنف کامپیوتری ایران عقیده اینجوریه که ‌ :

اگر یه خانومی بخواد بره تو پیاده رو وایسه تراکت تبلیغاتی پخش کنه یا بعنوان کارگر قنادی در مشاغل مردانه کار کنه زشت نیست و کسی بد نمیدونه اما اگر یه خانوم متخصص شبکه بخواد احیانا سالی یکبار از ۲ تا پله نردبان بره بالا و مثلا یکی دو تا کابل رو چک کنه بد میدونن ‌، زشت میدونن‌، کارهای رده بالای شبکه مثل مدیریت شبکه رو هم به این راحتی‌ها به خانمها نمیسپارن( بهتره بگم یکجور حسادت شغلی مزمن هست و آقایون تمایل دارن اقتدار کار شبکه فقط در دست خودشون باشه )
خیلی به ندرت پیش میاد که در آگهی های استخدامی کسی حاضر باشه متخصص شبکه خانوم استخدام کنه ‌، اکثریت قریب به اتفاق کارشناسان شبکه رو از بین آقایون استخدام میکنن ‌، مگر در موارد بسیار استثنایی که مثلا کسی پارتی داشته باشه که بتونه وارد این کار بشه ‌، اینو خدمتتون توضیح دادم که ندیده و نشناخته نرید بیخودی چند میلیون تومن پول برای کلاسهای آموزشی شبکه هزینه کنید و آخر سر هم هیچ کس کارتون رو به حساب نیاره
خانمها توجه کنند . . .

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - MIT - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ

خب حالا ما دخترا چی کار کنیم.کسایی که تهران هستن در بارهی بازار کار آی تی چیزی میدونن

RE: یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - danialfx - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ق.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ)MIT نوشته شده توسط:  خب حالا ما دخترا چی کار کنیم.کسایی که تهران هستن در بارهی بازار کار آی تی چیزی میدونن

کلا بازار کار ایتی و کامپیوتر تو سطح پایین شامل موارد زیر میشه
۱-برنامه نویسی ۲-طراحی وب ۳-شبکه و امنیت ۴- گرافیک و انیمیشن.
دیگه بستگی به خودتون داره که چه گرایشی رو بخواین دنبال کنین.

یادگیری مهارت لازم جهت بازار کار - arshad91 - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۹ ق.ظ

در مورد گرافیک انیمیشن بیشتر توضیح میدی؟..طراحی فرق نمی کنه با چه نرم افزاری؟..تخصص شبکه حتما نیاز به مدرک اموزشگاه داره؟