![]() |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aboualfazl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ق.ظ
سلام دوستان. زبان ۲۲/۲ ریاضی ۲۵/۶ دروس مشترک ۷۸/۲۷ هوش ۲۵ به نظرتون با این رتبه کجا قبول میشم ؟؟؟ معدل موثر ۱۷/۹۲ (ضمنا من خودم دانشجوی ارشد نرم افزار علوم و تحقیقات هستم) هوش شیراز (روزانه و یا شبانه) ؟؟؟ هوش هرمزگان (روزانه و یا شبانه ) ؟؟؟ |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - saraEs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
با این درصد های عالی چرا رتبتون این شده؟؟؟!!! |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aboualfazl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ
نکنه درصد هام بر عکس افتاده ؟؟؟ !!! من زبان رو ۲ و ۲۲ صدم زدم ریاضی رو شش و ۲۵ صدم دروس مشترک رو هم ۲۷ و ۷۸ صدم هوش هم که ۲۵ درصد معدل موثر هم ۱۷ و ۹۲ صدم. اوکی؟ به نظرتون کجا رو میارم ؟؟؟ امیدی هست به قبولی ، یا برم بشینم درسام رو (دانشجوی ارشد نرم افزار علوم و تحقیقاتم ) بخونم و فکرشم نباشم ... ![]() |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - saraEs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ق.ظ
آها... واقعا تعجب کردم ![]() اونطوری که توی تاپیک نوشتین باید یک می شدین ۱۰۰% به نظرم وقتی شیراز تا ۳۵۰ یا ۴۰۰ روزانه میگیره احتمال داره شما شبانه شو بیارین. هرمزگان رو نمیدونم. موفق باشین. |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - peyman.rasouli - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ق.ظ
انشالله ، به نظر من که شبانه حتماء قبولید ، ولی من تا اونجایی که شنیدم و تو دفترچه دیدم اگه دانشجوی ارشد باشی نمیتونی ثبت نام کنی؟ جریان چجوریه ؟ واسه دانشگاه آزاد فرق میکنه؟ |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aboualfazl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ
اون واسه ی دانشگاه ملی هستش ، من که دانشجوی ملی نیستم ، آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم. ضمنا مرسی که نظر دادید ، اگه بخوام شبانه برم که فکر نکنم ارزش داشته باشه ...نظر شما چیه ؟؟؟ اگه روزانه ی شیراز یا هرمزگان بیارم ، میرم ... |
RE: رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - fateme66 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ب.ظ)aboualfazl نوشته شده توسط: اون واسه ی دانشگاه ملی هستش ، من که دانشجوی ملی نیستم ، آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم. تبریک میگم پارسال با رتبه ۶۷۰ شبانه یزد رباتیک قبول شدن یکی از دوستان. روزانه احتمالش کمه،اما شبانه کرمان و یزد به احتمال زیاد قبول میشین. |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - Bahar-AI - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
سلام شما اگه قبول شید شبانه یا روزانه علوم تحقیقات انصراف می گیرید من خیلی دودلم..آخه دانشگاه علوم تحقیقات خوبه..ممکنه جایی که آدم قبول می شه بدتر باشه |
RE: رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aboualfazl - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)Bahar-AI نوشته شده توسط: سلام سلام. اگه روزانه و شبانه شیراز ، یا روزانه ی هرمزگان و یزد قبول شم ، حتما انصراف میدم ، هر چند نرم افزار رو خیلی دوست دارم ، ولی با وجود هزینه ی بالای آزاد روی علاقه ام پا خواهم گذاشت ![]() |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - taranehkianzad - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
شما اگه خوشانس باشی میتونی کردستان روزانه بیاری چون با رتبه شبیه شما قبلا آوردن البته به ۲۵ درصد روزانه ها خوابگاه میدن . اگه برآورد کردید شبانه بدون خوابگاه ترمی چند میشه به منم اطلاع بدید ممنون میشم. راستی منظوزم شبانه شیرازه.فقط شهریه واحد |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - arta.66 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
سلام دوست عزیز سوال داشتم ارتون علوم تحقیقات تهران هستین؟؟ مگه شهریش چقدر درمیاد؟؟ |
RE: رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aboualfazl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز شهریه ثابت اش ۱۰۷۰۰۰۰ تومان (یک میلیون و هفتاد هزار تومان ) شهریه ی متغیر هم تقریبا واحدی ۷۰ هزار تومان تقریبا یه ارشد حدودا ۱۲ تا ۱۵ میلیون در میاد ... (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ)taranehkianzad نوشته شده توسط: شما اگه خوشانس باشی میتونی کردستان روزانه بیاری چون با رتبه شبیه شما قبلا آوردن البته به ۲۵ درصد روزانه ها خوابگاه میدن . اگه برآورد کردید شبانه بدون خوابگاه ترمی چند میشه به منم اطلاع بدید ممنون میشم. متاسفانه امسال شیراز شبانه نگرفته ... ضمنا من اصلا کردستان رو نزدم ... ![]() |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - hamid_c - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
با این رقمی که گفتی ترمی ۲ تومن در میاد ۴ ترم ۸ تومن چجوری به ۱۲ تا ۱۵ رسیدی؟ و اینکه کنار درس دانشگاهیت برای ارشد خوندی ؟ چقدر وقت گذاشتی؟ |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aboualfazl - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ
ترم های اول هزینه ی شهریه پایین تره ، تو ترم های بالاتر هزینه ی سمینار و پایان نامه است که خیلی بالاست ... من اصلا واسه ارشد نخونده بودم ، فقط از اطلاعات قبلی ام استفاده کردم ... |
رتبه ی ۶۸۲ هوش مصنوعی - aamitis - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ق.ظ
سلام شما ارشد تهرانید یا شیراز که دنبال دانشگاه شیرازید؟ |