تالار گفتمان مانشت
دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - نسخه‌ی قابل چاپ

دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - ayubes - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ

من که امسال سریازیم را تموم کردم و۱/۷/۹۱ تموم شدم وابان شروع به خوندن ارشد کردم ودر موسسه مدرسان فبتنام کردم وخواستم که خودم رو بسنجم که در ازمونهای اون در جامع رتبه ۱ رو اورده بودم وسال گدشته که سرباز بودم شرکت کردم بهتر یودم تا امسال اینم کارنامه امسال وسال گدشته
مگه میشه ادم یه سال بشین واز سال دیگه بدتر بشه

دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - ۵konkori - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ

منم همین درد دارم!
شد دیگه، غصه خوردن فایده نداره!باید فکر چاره باشی خودت بکشی بالا!واسه چی ناامید بشیم؟؟؟؟؟؟؟شاید واسه امثال ما همه چی کنکور باشه البته این از دید خودمون میگم الانم هستن دوستانی که با ارشدم بیکارن!!!!بهتره ببینی که از زندگیت چی میخوای!من دیگه واقعا ایمان آوردم که تو کنکور اصلا هیچ عدالتی نیستش، اما کسی که زحمت بکشه قد زحمتش فیض میبره!!!!
ببین کجاها اشتباه رفتی اونارو درست کن!زندگی لذت ببر!الان فکر کن که ارشد داری خوب، آخرش اینه که بری ی جا تدریس کنی!!پس چیز زیادی از دست ندادی،زندگی میگذره پس بهتره به خوشی باشه تا درد و رنج
یا حق

دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - Bahar-AI - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ

سلام
اشکال نداره غصه نخور
من فک کنم علتش این باشه وقتی آدم می خونه حیفش می یاد یه سوال رو از دست بده
یادم پارسال چون معماری زیاد خونده بودم می خواستم به هر راهی شده حل کنم که وقتی صحیح کردم دیدم کلی بی دقتی کردم
و نمره منفی داره کلی تاثیر در درصد می زاره

دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - sadeghb - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۳ ق.ظ

یک از اساتیدم می گفت یا بخونید یا اصلا نخونید و اگر هم می خونید واقعا بخونید و خودتون را گول نزنید
من کنکور ۹۲ شرایطم طوری بود که اصلا نمیتونستم بخونم و از این که رتبه ی خوبی نیاوردم ناراحت نیستم
ولی برای کنکور ۹۳ از هفته پیش دارم میخونم

دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - fatemenp - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ

آره منم همینجور شدم !

RE: دل سوختگان وشکست خوردها وناامید هاوارد شوند - zeinab - 08 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ

(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ)ayubes نوشته شده توسط:  من که امسال سریازیم را تموم کردم و۱/۷/۹۱ تموم شدم وابان شروع به خوندن ارشد کردم ودر موسسه مدرسان فبتنام کردم وخواستم که خودم رو بسنجم که در ازمونهای اون در جامع رتبه ۱ رو اورده بودم وسال گدشته که سرباز بودم شرکت کردم بهتر یودم تا امسال اینم کارنامه امسال وسال گدشته
مگه میشه ادم یه سال بشین واز سال دیگه بدتر بشه

بله میشه . وقتی به مدرسان اعتماد کنی همینجور هم میشه!! برا من که خیلی گرون تموم شد. اشتباه من و امثال من اینه که بدون توجه به شرایط خودمون درس خوندیم. هر کس یه شرایطی داره، از نظر درسی از نظز زندگی خوانوادگی از نظر کاری ....
آیا موسسه ها همه این شرایط رو در نظر میگیرن؟؟ مسلما خیر
حالا هم من با توجه به شرایطم تصمیم میگیرم که دوباره بخونم یا نه، درسته خیلی ها میگن حیفه یه سال خوندی این همه زحمت کشیدی حالا ولش کنی، منم میدونم حیفه خودم بیشتر از همه دلم میسوزه. اما برام ممکن نیست که دوباره شرکت کنم! مثل کسی که مجبوره بره سربازی.