رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Andrew S.Tanenbaum - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ
با سلام خدمت شما برو بچ گل مانشت. اینم درصدا و رتبه من: زبان :سفید ریاضی :۲۰/۸۳ مشترک :۴۷/۲۲ تخصصی نرم : ۳۹/۵۸ درصدای تخصصی ۱۱ درصد با کلیدی که خودم گرفتم تفاوت داره.از ریاضی هم ۷ درصد کم کرده!!!حالا من هرجوری حساب میکنم که تو تخصصی چی رو اشتباه زدم که ۱۱ درصد کم شده خدا میدونه!!!کلید همونه و درصدا چیز دیگه. وجدانا حال اعتراض ندارم وگرنه.....ولی پیش بینی کرده بودم سنجش به کلیداش وفادار نیس.از مشترک هم سوال ۴۷ که من بر اساس کلید اولیه درست زدم رو حذف کرده!!!!!!!!!! اینم از شانس ما.بازم خدای بزرگ رو شکر.شاید میتونست ازین بدتر هم بشه. به نظرتون به کجا میشه امید داشت؟ |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - asiehmohammadian - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ
تبریک میگم بهتون بااین رتبه احتمالا هرجا بخواین |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Andrew S.Tanenbaum - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ
ممنون از لطفتون.البته منظورم دانشگاههای تهرانه.شهرستان نمیرم. |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - mconj - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ
نمیدونستم تننباوم هم تو کنکور ارشد شرکت کرده پرفسور شما باید سوال طرح کنید:دی بهت تبریک میگم خبرها حالی ازاینه که تو تهران میمونی روزانه علم و سنگک پارسال ۱۰۷ گرفته اگه ظرفیتم کم شه بدبینانه ترین حالت شبانه میاری ولی من ارزو میکنم با کمی شانس هر جا دوس داری قبول شی |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Andrew S.Tanenbaum - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)mconj نوشته شده توسط: نمیدونستم تننباوم هم تو کنکور ارشد شرکت کرده پرفسور شما باید سوال طرح کنید:دیممنون دوست عزیز.راستش به ما مجال طرح سوال نمیدن.میگن تو موسسات کنکوری درس میدی(شوخی) فقط میتونیم از دور به سوالات سیستم اعتراض کنیم. آره.انشالله تهران میمونم.شبانه نمیرم.فقط روزانه.حدس خودمم رو بهشتی یا علم و سنگکه اتفاقا. |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Payam92 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
تبــــــــــــــــــــــریـک فراوان. |
RE: رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - mconj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)mconj نوشته شده توسط: نمیدونستم تننباوم هم تو کنکور ارشد شرکت کرده پرفسور شما باید سوال طرح کنید:دیممنون دوست عزیز.راستش به ما مجال طرح سوال نمیدن.میگن تو موسسات کنکوری درس میدی(شوخی) فقط میتونیم از دور به سوالات سیستم اعتراض کنیم. پس همکلاسی سلام:دی |
RE: رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - saeed_435 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ
تبریک میگم الگوریتم شریف واسه شما فک میکنم گزینه عالی میتونه باشه |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - x86 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ
آقا تبریکات فراوان.... اتفاقیه که افتاده... بذار یه چی بگم خوشحال بشی... سوال ۴۷ رو منم درست زده بودم با کلید اولیه که حذف شد... پس ببین شرایط برای همه یکسانه.... یا مثلا من تخصصی رو با کلید ۶۴/۵ حساب کردم تو کارنامه ۵۶/۵ شده بازم شرایط واسه همه یکسانه... انشاالله که یک دانشگاه خوب قبول میشی... نگران نباش... یا علی |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Andrew S.Tanenbaum - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۴ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: تبریک میگماز لطفتون بسیار تشکر. به نظر شما میشه با این رتبه به الگوریتم شریف امید داشت؟فک نکنم شریف به ما برسه. (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: آقا تبریکات فراوان.... اتفاقیه که افتاده... بذار یه چی بگم خوشحال بشی... سوال ۴۷ رو منم درست زده بودم با کلید اولیه که حذف شد... پس ببین شرایط برای همه یکسانه.... یا مثلا من تخصصی رو با کلید ۶۴/۵ حساب کردم تو کارنامه ۵۶/۵ شده بازم شرایط واسه همه یکسانه... انشاالله که یک دانشگاه خوب قبول میشی... نگران نباش... یا علیممنون داداش.منم بهتون تبریک میگم.شما که بیشتر از ما لایق تبریک هستی.آره.خب شما درست میگی.شرایط یکسانه. ولی من سر ریاضیا واقعا سوتی دادم.سر سهل انگار ی خودم فقط.مثلا تو آمار اون سوال مربوط به امید ریاضی x,y،من سر یه خطای دید .....یا سوال سری فوریه ریاضی مهندسی رو قشنگ حساب کردم.از بس راحت بود حواسم نبود ضرایب فوریه رو جابجا جایگذاری کردم.وجدانا سر اشتباهات خودم....وگرنه باید بهتر ازینا میشد.تو این گیر ودار سنجش هم میاد ۱۱ درصد تخصصی و ۷ درصد ریاضی کم میکنه.یه کم سخته قبولش. |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - rata - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
تبریک میگم ایشاا... همیشه موفق باشید منتظر مصاحبتون هستیم |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - saeed_435 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ
انتخاب رشتتو میشه بذاری؟ ممنون |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Andrew S.Tanenbaum - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: انتخاب رشتتو میشه بذاری؟دوست عزیز گذاشتم اینم لینکش. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - saeed_435 - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ق.ظ
ممنون |
رتبه ۹۸ نرم افزار و ۹۶ الگوریتم ومحاسبات - Aref Safari - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ
انشالله که روزانه قبول بشی دوست عزیزم. موفق و پیروزیت رو از خدا آرزو میکنم. |