مشاوره انتخاب رشته - رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره انتخاب رشته - رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - Pedram-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان من امسال رتبه ارشد هوشم ۱۳۶ شده. به نظر شما می تونم روزانه تهران و امیرکبیر قبول شم؟(شهید بهشتی و علم و صنعت رو مطمئنم قبولم!) یه سؤال دیگه وضعیت خوابگاه های دانشگاه های تهران چه جوریه؟ کدومشون بهتره؟ ممنون از لطفتون. |
رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - hesam.ghasemi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ب.ظ
تبریک میگم... اگه رتبه معماریتونو هم بگین ممنون میشم |
RE: رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - reyhaneh64 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - st_249 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ
سلام دوست من پارسال با ۱۲۶ شبانه تهران قبول شد. امیدوارم شما هم قبول شی. اما امیرکبیر رو بعید میدونم.... |
RE: رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - reyhaneh64 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
شبانه تهران بالاتر از امیرکبیره یکی از دوستان گفت با ۱۵۰ شبانه امیرکبیرو پارسال آوردن. روزانش احتمالش نیست با ۱۲۵؟ من تو ترتیب شبانه روزانم موندم. |
RE: رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - Pedram-AI - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ
ممنون دوستان! تو سایت دانشگاه شهید بهشتی نوشته فقط به دانشجویان روزانه با رتبه دو رقمی خوابگاه میده! به نظرتون حقیقت داره؟ اگه واقعاً اینجوری باشه که خیلی بده! |
مشاوره انتخاب رشته - رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - st_249 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
من رتبم شده ۱۸۹ دانشگاه های تهران قبول میشم؟ شبانه و روزانه فرقی نداره!!!! |
RE: مشاوره انتخاب رشته - رتبه ۱۳۶ هوش مصنوعی - reyhaneh64 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ)st_249 نوشته شده توسط: من رتبم شده ۱۸۹ دانشگاه های تهران قبول میشم؟ شبانه و روزانه فرقی نداره!!!! تهران که بالاخره قبول میشی اما کدوم دانشگاه، به نظرم احتمال روزانه شبانه علمو صنعت هست بازم بستگی داره به اولویتای بقیه |