تالار گفتمان مانشت
رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - pegetive - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ

امیدوارم یه جایی قبول شم!

رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - robot110 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ق.ظ

تقریبا تخمینم درست بودش Big Grin فقط نمودونم چرا ریاضی را هم داده بودین که من فکر کردم شما کامپیوتر شرکت کردین ولی الان میبینم کهIT هستین :|

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - saho - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ

منم ۲۳۳ شدم بنظرتون جایی واسه امیدواری هست با این ظرفیتا؟

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - robot110 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  منم ۲۳۳ شدم بنظرتون جایی واسه امیدواری هست با این ظرفیتا؟
گرایش شبکه را من خیلی در جریان کارش نیستم فقط میدونم ظرفیتاش خیلی خیلی محدوده....Huh
نمیدونم شاید مجازی ها قبول بشید Blush

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - saho - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  منم ۲۳۳ شدم بنظرتون جایی واسه امیدواری هست با این ظرفیتا؟
گرایش شبکه را من خیلی در جریان کارش نیستم فقط میدونم ظرفیتاش خیلی خیلی محدوده....Huh

مجازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبخت شدم
امسال گرایش ۲و۳ جمعا ۱۹۳ میگیرن

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - robot110 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  مجازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبخت شدم
من الان ظرفیت های گرایش های ۲ و۳ را نگاه کردم Confused..... چی بگم اگر مجازی نرین نهایتا غیرانتفاعی قبول بشین که در کل هر دوتاش هم هزینش زیاده و هم اعتبارشون پایین.... بنظرم اگر میتونید یک سال دیگه امتحان بدینBlush خدا خودش کریمه انشاالله سال بعد قبول میشینBlush

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - saho - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  مجازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبخت شدم
من الان ظرفیت های گرایش های ۲ و۳ را نگاه کردم Confused..... چی بگم اگر مجازی نرین نهایتا غیرانتفاعی قبول بشین که در کل هر دوتاش هم هزینش زیاده و هم اعتبارشون پایین.... بنظرم اگر میتونید یک سال دیگه امتحان بدینBlush خدا خودش کریمه انشاالله سال بعد قبول میشینBlush
۱۰۷ نفر روزانه وشبانه میگیرن
من جزوه ۱۰ درصد اول کلاسمم هستم
بنظرتون توتکمیل ظرفیت شانس ندارم؟

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - robot110 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  ۱۰۷ نفر روزانه وشبانه میگیرن
۱۰۷ تا روزانه و شبانه در گرایش ۲و۳ هستش یعنی همپوشانی کمتر میشه....خیلی احتمالش کم که الان قبول بشین برای تکمیل ظرفیت هم باید روی شبانه ها حساب باز کنید نه روزانه البته اگر وضع مالیتون خوب باشه... در مورد ۱۰% هم باید بگم که فکر نکنم مربوط به کنکور بشه اگه درست گفته باشم شما باید دانشگاه دولتی باشید احتمالا بتونید جداگونه بخاطر اینکه جز ۱۰% رتبه های برتر هستین درخواست بدین...البته دانشگاه ها اعلام میکنن و شما درخواست میدین بعدش ازتون مصاحبه میگیرن (مصاحبه درون دانشگاهی) در صورت قبولی در مصاحبه میتونید برید در گرایش مورد نظرتون ادامه تحصیل بدینBlush

رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - pegetive - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۹ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:  تقریبا تخمینم درست بودش Big Grin فقط نمودونم چرا ریاضی را هم داده بودین که من فکر کردم شما کامپیوتر شرکت کردین ولی الان میبینم کهIT هستین :|

اون کارنامه هوش بود. مشترک کامپیوتر فکر میکردم ۲۸ یا ۲۳ درصد میشم ولی زده ۱۰ درصد!!! رتبه م کلی پایین اومده

درسته که ۱۹۳ تا میگیره ولی همه اونایی که رتبه شون توو شبکه تا ۱۹۳شده که دلیل نمیشه بیان شبکه! یه تعدادی توو IT رتبه شون بهتر شده و اونو اول میزنن.
تازه شبکه نسبت به پارسال ۱۷ تا افزایش ظرفیت داشته

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - saho - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  ۱۰۷ نفر روزانه وشبانه میگیرن
۱۰۷ تا روزانه و شبانه در گرایش ۲و۳ هستش یعنی همپوشانی کمتر میشه....خیلی احتمالش کم که الان قبول بشین برای تکمیل ظرفیت هم باید روی شبانه ها حساب باز کنید نه روزانه البته اگر وضع مالیتون خوب باشه... در مورد ۱۰% هم باید بگم که فکر نکنم مربوط به کنکور بشه اگه درست گفته باشم شما باید دانشگاه دولتی باشید احتمالا بتونید جداگونه بخاطر اینکه جز ۱۰% رتبه های برتر هستین درخواست بدین...البته دانشگاه ها اعلام میکنن و شما درخواست میدین بعدش ازتون مصاحبه میگیرن (مصاحبه درون دانشگاهی) در صورت قبولی در مصاحبه میتونید برید در گرایش مورد نظرتون ادامه تحصیل بدینBlush

پارسال تا۲۴۰ شبانه مالک اشتر قبول شدن.
یادمه پارسال اخر شهریور اوناییکه جزوه ده درصد بودن دوباره انتخاب رشته کردن.
بله اون درخواستارو که فرستادم
واسه صتعتی شیراز و...هرچند شانس قبول شدن کمه

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - saho - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:  
(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:  منم ۲۳۳ شدم بنظرتون جایی واسه امیدواری هست با این ظرفیتا؟

چقد منوترسوندین شماBig Grin
خداروشکرروزانه قبول شدم

RE: رتبه ۲۳۵ گرایش ۲و۳ - sahras1989 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ب.ظ

خوش بحالتوننننننننننننننننن Smile
انشاالله امسال منم قبول شم
منم حدوده این رتبه رو فک کنم بیارم