![]() |
مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان فکر کنم کارنامه ی من کمی مشکل داره ، معدلی که من وارد کرد ۱۴/۰۸ هست توی پرینت ثبت نامی هم که دارم ۱۴/۰۸ هست ولی نمیدونم چرا کارنامم اینطوری شده ؟ دوستان اگه کسی هست که دو تا رشته امتحان داده و معدل موثر هاش با هم فرق دارن خواهشا بهم بگید چون دارم سکته میکنم، و اینکه بگید کجای سازمان سنجش باید این موضوع رو بیان کنم ؟ این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو ببینید ![]() |
مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - ali - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
چون رشتت آی تی بوده و رفتی مهندسی امتحان دادی ،اینطوری شده ۱۴/۱۸ واسه مهندسی کامپیوتر |
RE: مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - Afroz - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ
کارنامه من و دو تا از دوستام هم همینطوره فکر نمیکنم مشکلی باشه معدل بالای کارنامه معدل شماست ظاهرا معدل موثر با توجه به دانشگاه تحصیل و... هر داوطلب حساب میشه. باز هم دقیق نمیدونم ![]() |
مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - x86 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
تشکرات فراوان... دوستان دیگر هم همینطور میگن... مشکلی نیست... یا علی.... |
RE: مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - freidoony - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
نکته اینجاست که معدل موثر بر اساس چند چیز حساب می شه توی توضیحات کارنامه نتایج اولیه که تو کارنامت می تونی دانلودش کنی بند ۷ درج شده که معدل موثر بر اساس اختلاف علمی سطح دانشگاه، معدل داوطلبان بر اساس رشته، دانشگاه و نمره علمی تراز شده است. این یعنی توی مهندسی که نمره علمیت و رتبت بالا بوده معدل موثرت هم بالاتره |
مشکل در کارنامه (لطفا اگه مورد مشابهی هست بگید!) - pouri_sb - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ
برا منم همینطوریه، موشکووووول نداره :دی من مهندسی هستم معدل موثر آی تیم رو کمتر گرفته |