|
|
۱۵۳نرم افزار - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
۱۵۳نرم افزار - ffss - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
من کارنامه پارسالمم برای دوستانی گذاشتم که شاید امسال نتیجه خوبی نگرفتن و ناامیدن،فقط خواستم بگم ناامید نباشید و ادامه بدید |
|
RE: 153نرم افزار - reyhaneh64 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
تبریکات فراوون ان شاالله همونی که دوست داری اتفاق بیفته |
|
۱۵۳نرم افزار - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
تبریکککککککک ... ایشاله هر چه خیره |
|
۱۵۳نرم افزار - fsi2013 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
سلام تبریک جریان این کاهش ظرفیتا چیه؟!!!!امروز اخبار میگفت کاهش ظرفیت داشته |
RE: 153نرم افزار - ffss - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سلام تبریک طبق آخرین خبری که از تلویزیون شنیدم ظرفیتها ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده |
|
۱۵۳نرم افزار - SarahRad - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ب.ظ
تبریک میگم! مرسی که با این کارتون تصمیم من رو برای سال دیگه جدی تر کردید. ایشالله همیشه توی زندگتون به آرزو هاتون برسید |
|
۱۵۳نرم افزار - x86 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ق.ظ
تبریکات فرآوان، امیدوارم که از نتیجه ای که کسب کردی راضی و خوشحال باشی... |
|
۱۵۳نرم افزار - q88lp - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
چون دانشگاه آزاد درس خوندی و این رتبه رو آوردی واقعاً شایسته تقدیر هستی . تبریک می گم اما لینک کارنامه امسالت خرابه! |
RE: 153نرم افزار - ffss - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: چون دانشگاه آزاد درس خوندی و این رتبه رو آوردی واقعاً شایسته تقدیر هستی . ممنون-لینکو درست کردم،نمیدونم چرا تا حالا کسی نگفته بود!! |
|
۱۵۳نرم افزار - q88lp - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
واقعا جالبه زبان و ریاضی از پارسال بدتر زدی حتی ریاضی منفی زدی . چطور تونستی مشترک ۵۰ بزنی ؟ ![]() منم پارسال مشترک ۱۰ زدم امسال هنر کردم شدم ۱۸ ! واقعا باید مصاحبه کنی .. منتظریم راهنمائیمون کنی . یادت نره . |
|
۱۵۳نرم افزار - alagh - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
واقعا تبریک.بهم روحیه دادی اخه منم امسال بدشدم.ولی امیدوارم واسه سال بعد...یه سوال من میخوام مدارالکتریکی و گسسته رو حذف کنم.اشکال نداره؟
|
۱۵۳نرم افزار - mrpool - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: ۱۵۳نرم افزار گسسته مبحث های آسونی هم داره . به نظرم کلا حذفش نکن . مبحث های آسونش رو بخون . |
|
۱۵۳نرم افزار - sahar bano - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
چه تغییراتی به منابع درسیتون و برنامه ریزی هاتون دادین که امسال موفق شدید؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: 153نرم افزار - ffss - 01 خرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: واقعا جالبه زبان و ریاضی از پارسال بدتر زدی حتی ریاضی منفی زدی . چطور تونستی مشترک ۵۰ بزنی ؟در مورد زبان که باید بگم اصلا وقت نکردم حتی سوال اولشو بخونم ![]() در مورد ریاضی هم پارسال فقط گسسته خونده بودم،ولی امسال آمار و گسسته رو خوندم،البته آمارو کامل نتونستم بخونم،محاسبات هم سوالات چند سال کنکورو خونده بودم ولی امسال سوالات بخش گسسته و آمار و محاسبات تغییر کرده بود متاسفانه! در رابطه با مصاحبه باید بگم فک نکنم مصاحبه کنم ![]() (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: واقعا تبریک.بهم روحیه دادی حذف کامل کتاب هارو اصلا پیشنهاد نمیکنم |
|
۱۵۳نرم افزار - q88lp - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
بیییی خیال ! منم اگه سوالای محاسبات مثل قبل بود ریاضی ۲۰% می زدم . حداقل پ خ کن چه منابعی خوندی چطوری خوندی و............ |