رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - A.Nouri - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۶ ب.ظ
رتبه ۳ در گرایش امنیت و شبکه رتبه ی ۷ در تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات ویرایش : لینک دانلود عکس کارنامه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - soasani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
تبریک میگم ....واقعا خسته نباشین |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - mohammadali1990 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ
ایول . مبارکه |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - ۸Operation - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ
ماشالله!!!!!!! تبریک |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - banafshe - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
فوق العاده تبریک میگم موفق باشید |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - explorer - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ
خدایی ایول داری داداش. تبریییک |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - swensen - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
تبریکات فراوان . |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - saminmir - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ
تورو خدا یکی به من کمک کنه..من با اطمینان ۱۰۰% درصد تخصصیم میشد ۳۱ اما کارنامه امو که گرفتم زده ۱۴ دارم میمیرم..رتبه ام گرایش شبکه / امنیت شده ۳۸۰//الان من چطور میتونم اعتراض کنم؟؟؟ (((( |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - MSZ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
آفرین امیر اگه همدانشگاهی شدیم همگروهی من میشی ها! همه تمرینای منم تو انجام میدی! همین که گفتم! |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - netsupport - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
باریکلاااا واقعا ایول داری |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - asiehmohammadian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - admin - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
تبریک. خیلی عالیه. |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - sattar7 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
اقا تبریک میگم این رتبه حقت بود زیاد زحمت کشیدی |
رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - Behzad TP - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
من که این رتبه رو دیدم یه لحظه فلج موقت شدم! تبریک |
RE: رتبه ۳ شبکه و امنیت ، ۷ تجارت و فناوری اطلاعات - reyhaneh64 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
وای رتبه ۳ فکر کنم بهترین رتبه مانشتین تا این لحظه. آفرین آفرین آفرین آفرین... تبریکات فراوون. |