تالار گفتمان مانشت
روش و نحوه صحیح و استاندارد در ارایه چیست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

روش و نحوه صحیح و استاندارد در ارایه چیست؟ - sybarite - 19 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ

دوستان گلم
استاد عزیزی در درس شبکه ۱ ، ۳ واحدی ، ما رو ملزم به ارایه استاندارد و صحیح کرده . طبعا هر کس موضوعی برای ارایه انتخاب و ست کرده . ایشون میگن که یک ارایه صحیح و استاندارد ویژگی هایی داره و بخشی از نمره مربوط به اونه . از عزیزانی که اطلاعاتی دارند و با اساتیدی حساس در این موارد برخورد داشتند تقاضای راهنمایی و ابراز تجارب دارم . ممنون

روش و نحوه صحیح و استاندارد در ارایه چیست؟ - mohamad--figo - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ

سلام.من ترم پیش درسی به نام شیوه ارائه مطالب علمی و فنی داشتم نویسنده کتاب علریضا صفایی هستش که خود ایشون استاد این درس و من هم بودن.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

روی هم رفته کتاب شامل تمام نکات مخصوص ارائه و مخصوصا پایان نامه هستش.فکر کنم کتاب ارزش داره که ۶ هزارتومان بخوای پول بدی.۱ سی دی هم داره که چندین و چند ارائه و پایان نامه داره و قالب و شیوه ارائه و پایان نامه رو توش کامل توضیح داده.خلاصه با داشتن کتاب مشکلی نخواهی داشت.

روش و نحوه صحیح و استاندارد در ارایه چیست؟ - sybarite - 09 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ

بعد از تحقیقاتی که کردم :

بسیاری از ما چه در محیط کاری و چه در سایر موقعیت ها مسلما مسیولیت هایی رو بعهده داریم . شما چه یک سرپرست پروژه باشید یا یک کارمند ساده مطمینا در خصوص مسیولیتتون بایستی پاسخگوی کارفرما ، سرپرست یا رییس بخش باشید . نکاتی که در اینجا از زبان آقای کلانتری مطرح میکنم خیلی جاها به کارتون میاد
۱ - شناسایی موقعیت ارایه :
زمان و مکان موقعیت رو خوب شناسایی کنید . پیش از شروع رسمی ارایه ، به این موارد حساس باشید : وقت شناسی . آماده کردن ابزارهای مورد نیازتون . تست گرفتن از ارایه و اطمینان از صحت کار کرد تمام ابزار ها . هماهنگی با ناظر یا منشی جلسه برای مسایلی از قبیل فضا ، صدا ، نور و پذیرایی در محل ارایه .
۲ - وضعیت ظاهری ارایه دهنده :
پوشش مناسب برای ارایه بر مبنای نوع ارایه و شناسایی مخاطب . ظاهر آراسته و رسمی ، ترجیحا کت و شلوار
۳ - وضعیت نوع ارایه :
در صورت محدودیت زمان برای ارایه از یک تایمر استفاده کنید . نگاه کردن به ساعت مچی ممنوع است و جلوه بدی برای مخاطب دارد . آمادگی پیشین برای پاسخگویی به سوالات مخاطبان . قانون این هست که مخاطب سوالاتش رو در پایان ارایه و بر مبنای شماره صفحه / اسلاید مطرح کند ( چنانچه مخاطب ارایه هستید دقت کنید ) اما اگر به این نا هنجاری برخوردید ، بهتره عذر خواهی کرده ودر انتهای ارایه به سوال جواب بدهید . حجم و تن صداتون باید منظم و رسا باشه . سرعت گفتار معمولی و منظم باشه . حتی الامکان در محیط های بزرگ یا زمانی که ارایه شما داره ظبط میشه ، سوال مخاطب رو یکبار مطرح کنید و بعد جواب بدید ( اینو از تو کتاب دیدم ) . زیاد راه نروید و بیشتر کنار پرده نمایش بایستید . بطور مستقیم و روبروی مخاطب بایستید . میزان نگاه به مخاطبان رو به نسبت مساوی ، بین آنها تنظیم کنید .
۴ - مستندات :
فایل پست ۱۵ رو که لینکش در بالا هست ببینید . حتما مستندات شما باید شماره صفحه داشته باشد . از درج حجم زیاد مطلب در یک صفحه بپرهیزید . مستندات باید روال منطقی رو طی کنه و از این شاخه به اون شاخه نپره .
چیزای جالبتری هم در وبلاگم هست که میتونید از کلید زیر مراجعه کنید و بخونید .