در آزمون روانشناختی چه می پرسند ؟ - نسخهی قابل چاپ |
در آزمون روانشناختی چه می پرسند ؟ - karimi - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ق.ظ
سلام دوستان عزیز، کسی میدونه تو آزمون روان شناختی شرکت نفت چه سوالاتی میپرسن؟ |
آزمون شرکت نفت - رضا خان - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ
ازمون روان شناختی دیگه چیه ؟ من تو ازمون استخدامیش که ۶ اردیبهشت بود شرکت کردم. نتایج هم خرداد ماه میاد دوباره ازمون دیگه داره؟!!!!! |
آزمون شرکت نفت - SaMiRa.e - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ق.ظ)karimi نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیز، کسی میدونه تو آزمون روان شناختی شرکت نفت چه سوالاتی میپرسن؟ من چند وقت پیش دوستم آزمون استخدامی داد ۲۰۰ تا سوال روان شناختی داشت . اگه تقریبامثل همونی باشه که ایشون داد ، سوال خاصی نیست ، بیشتر درباره خودتون سوال شده ، یکسری سوالات تقریبا هوشی و ... . |
RE: آزمون شرکت نفت - karimi - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)رضا خان نوشته شده توسط:(16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ق.ظ)karimi نوشته شده توسط:ازمون روان شناختی دیگه چیه ؟ من تو ازمون استخدامیش که ۶ اردیبهشت بود شرکت کردم. نتایج هم خرداد ماه میاد ببخشید اشتباه نوشتم جواب شرکت گاز اومده! |
RE: آزمون شرکت نفت - رضا خان - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
تو ازمون وزارت نفت یه دفترچه دادند که اسمش نمیدونم چی بود شاید همین روانشناختی بود. که یکسری سوالات در مورد خصوصیات شخصیتی خود فرد بود که نمره منفی نداشت و باید به همه سولات پاسخ میدادیم مثلا یه سوال که الان یادم امد این بود شما به کدام مورد کمتر نزدیکتر هستید ۱- کمرو ۲- خجالتی باید به این جواب میدادی |