بررسی سوالات مدار منطقی کنکور مهندسی ۸۹ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بررسی سوالات مدار منطقی کنکور مهندسی ۸۹ - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ
تو سوال ۶۸ مگه نباید هازاردی را مورد بررسی قرار بدهیم که در مدت زمان بیشتری تاثیر خودش را میگذاره پس ۲ به ۶ اصلاً نمیشه چرا که زودتر از همه تاثیر خودش را میذاره |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Msccom - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ ب.ظ
هازارد بین ۱۴و۱۵ یعنی گزینه ۱ یا ۲ بود.بین این ۲تا موندم آخرش ۱ رو زدم.نظر دوستان؟ |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۴ ب.ظ
۶۳-۱ ۶۴-۲ ۶۵-۳ ۶۷-۲ نظرتون؟ |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - bahar - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۸ ب.ظ
۶۴ ۱ ۶۶ ۳ ۶۷ ۲ ۶۸ یا ۱ زدم یا ۲ باید دوباره حل کنم |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ
بچهها بهتره از همون سئوال اول منطقی شروع کنیم... سئوال ۶۳: بین زمانی که RST تموم میشه تا زمان ۱۶۵ ۴ تا لبهی بالارونده داریم، پس: ۰ ۰ ۰ کلاک ۱: ۰ ۰ ۱ کلاک ۲: ۰ ۱ ۱ کلاک ۳: ۱ ۱ ۱ کلاک ۴: ۱ ۱ ۰ سئوال ۶۴: دوباره ۴ تا لبهی بالارونده داریم ۰ ۱ ۱ ۰ کلاک ۱: ۱ ۰ ۰ ۱ کلاک ۲: ۰ ۱ ۱ ۱ کلاک ۳: ۱ ۰ ۱ ۱ کلاک ۴: ۱ ۱ ۱ ۰ سئوال ۶۵: تست با یک مثال: ۰۰۱۱۰۱۰ ۱۱۰۰۱۱۰ یعنی گزینهی ۳ درسته، توجه کنید که رشته از راست به چپ بررسی میشد... سئوال ۶۶ رو حل نکردم!!! در نتیجه نظری ندارم... سئوال ۶۷: تست با مثال: A>B سئوال ۶۸: من این رو با شک تمام زدم گزینهی ۴!!! حالا دوباره چک میکنم تا مطمئن بشم... |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ
حلت خوب بود قبول دارم |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۷ ب.ظ
جالبه!!! من سئوال ۶۶ رو پریدم ولی حالا میبینم با یک مثال ساده حل میشد!!! گزینهی ۳ صحیحه... با abc=000 و abc=001 گزینهها رو به جز ۳ میشه رد کرد... |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - www - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ
۶۴-۲ ۶۶-۳ ۶۷-۲ ۶۸-۴ در ضمن طولانیترین مسیر شامل مسیر بحرانی باید باشد که از بین گزینه۲و۴ ۴ بحرانی تره. |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - مانشتی - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۲ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: بچهها بهتره از همون سئوال اول منطقی شروع کنیم... منم دقیقا همینایی رو زدم که شما زدی،فقط ۶۸ رو نزدم و ۶۶ رو زدم ۳ یعنی میگین درست حل کردیم همه رو؟ فکر نمیکنم! |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سوال ۶۸ که طولانی ترین مسیر ۴ نمیشه ؟ چه جوری دارید حساب میکنید ؟ |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۸ ب.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: منم دقیقا همینایی رو زدم که شما زدی،فقط ۶۸ رو نزدم و ۶۶ رو زدم ۳ درسته!!! مطمئنم... شک ندارم!!! غیر از این باشه اونها اشتباه کردند!
۶۶ هم ۳ میشه درست زدی! امیدوارم ۶۸، گزینهی ۴ بشه!!! من خیلی بد دادم!!! خدا به دادم برسه!!! پارسال هم درصدهام همینا شد!!! تازه امسال بدتر هم زدم! پارسال درصدهام این بود: مشترک: ۲۷% ریاضی: ۲۴% زبان: ۳۰% تخصصی: ۱%!!!! امسال: مشترک: یه چیزی تو مایه های ۲۰ تا ۲۴%!!!! ریاضی: ۲۰% زبان: ۵۰% تخصصی: یه چیزی بین ۳۰% تا ۴۰% با این حساب رتبهام باید مثل پارسال بشه!!! انگار نه انگار که من یک سال بیشتر درس خواندم! (اون هم شب و روز - باز اگه درس نمیخواندم دلم نمیسوخت) لعنت به این شانس و استرس سر کنکور!!! من تحمل ندارم یک سال دیگه رو دوباره بخوانم... گریهام گرفته!!! |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
بابا بیخیال چرا هنوز هیچی نشده درصد حساب کردی هنوز هیچی مشخص نیست البته به نظر من ریاضی و مشترک امسال سخت تراز پارسال بود. نگران نباشید. |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: بابا بیخیال چرا هنوز هیچی نشده درصد حساب کردی هنوز هیچی مشخص نیست البته به نظر من ریاضی و مشترک امسال سخت تراز پارسال بود. نگران نباشید. چطور هیچ چیز مشخص نیست؟! همون سر جلسهی کنکور میفهمی که چه بلایی سرت اومده!!! نامردها... به هر حال ممنون از نظرت! همین جملهی "نگران نباشید"ت هم دلگرمی بزرگی برای منه!!! واقعاً دارم خودخوری میکنم!!! اصلاً شب و روز ندارم!!! خدا به دادم برسه... امسال حتی به خاطرش کنکور IT رو هم ندادم!!! |
RE: حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: چطور هیچ چیز مشخص نیست؟! همون سر جلسهی کنکور میفهمی که چه بلایی سرت اومده!!! نامردها... ای بابا یه بلایی سر خودت میاریا، البته بد نیست قبول میشی بعدش سهمت رو به من میدن! |
حل سوالات مدار منطقی ۹۰ - امیدوار - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ
۶۸ همون گزینه ۴ درسته یعنی متغییر b باعث هازارد میشه که اگه به مدار نگاه کنید پس از تاخیر چهار گیت روی خروجی تاثیر میذاره. البته متغییر d هم باعث هازارد میشه ولی فقط سه گیت جلوش بیشتر نیست. |