اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - نسخهی قابل چاپ |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۰ ق.ظ
دوستان سلام بعد از اینکه از حوزه آزمون اومدم بیرون یه برگه تبلیغاتی بهم دادن که واسه موسسه دانش پژوهانه. نوشته اگه سوالات کنکور ۹۰ و کلیدش رو میخواین تا یک اسفند فرصت دارید که به شماره ۳۰۰۰۶۰۱۸۰۰۰۰۰۰ کد رشته امتحانی یعنی ۱۲۷۷ رو اسام اس بزنید و ۷۲ ساعت بعد برید و رایگان سوالات و کلید رو بگیرید. اینم شماره خود موسسه برای اطلاعات بیشتر! ۶۶۷۳۸۳۷ ۶۶۷۲۶۵۵ |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - محسن هنرمند - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ق.ظ
سلام -تا گرفتید بذارید توی سایت لطفا |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۰ ق.ظ
من که اسام اس ندادم نمیدونم بگیرم یا نه! |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - محسن هنرمند - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ ق.ظ
این کارا بیشتر برا جمع اوری بانک شماره است.از داوطلبا-توی شیرازم یک موسسه برا دوران کاردانی اینکارو انجام میداد و واقعا حرفشون حرف بود ولی توی اصفهان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ضرر که نداره لطف کنید بگیرید |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - zr2358 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ق.ظ
چه جالب چرا به من ندادن!!! |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ق.ظ
آخه من امروز که اسام اس بدم ۳ روز دیگه یعنی ۳ وم سوالا آماده میشه بعد برم کلی سرم منت بگذارن و سوالا و کلید رو بهم بدن بعدش هم کلیدش که معلوم نیست درست باشه تازه ۷ام کلید سنجش میاد خوب چه کاریه من اینهمه خودم رو عذاب بدم! |
RE: اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - محسن هنرمند - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: آخه من امروز که اسام اس بدم ۳ روز دیگه یعنی ۳ وم سوالا آماده میشه بعد برم کلی سرم منت بگذارن و سوالا و کلید رو بهم بدن بعدش هم کلیدش که معلوم نیست درست باشه تازه ۷ام کلید سنجش میاد خوب چه کاریه من اینهمه خودم رو عذاب بدم!عجب-اینم یه حرفیه دیگه. |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ
مدرسان هم قرار بود کلیدا رو بگذاره اما هنوز که نگذاشته! |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - sadegh_ke - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۳ ب.ظ
دوستان من شدیدا احتیاج به دفترچه دارم. فردا صبح قراراه برم سربازی. تا یک ماه هم مرخصی نمیدن. تا اون موقع من همه چی از یادم میره. خودم هم فقط آی تی شرکت کردم. |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۷ ب.ظ
اگه منظورتون این موسسه است که فقط مهندسی کامپیوتر رو داره ! این لینک رو ببینید البته هنوز دفترچهها رو نگذاشته گفته اواخر ۱/اسفند:: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اصفهانیها و دریافت سوالات و کلید - ف.ش - ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۲ ب.ظ
تازه یه سی دی تبلیغاتی اکسین هم بهم دادن که جشن رتبه های ۱ سال ۸۹ است با حضور رضا صادقی پارسال به رتبه ۱ها نفری ۱-۳ میلیون دادن امسال به رتبه ای ۱ پنج رشته مهندسی نفری یه ۲۰۶ میدن! |