بررسی سوالات زبان کنکور ۹۰ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات زبان کنکور ۹۰ مهندسی کامپیوتر - saeidm - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۱ ب.ظ
اون سوالی که تو اولا اومده بود که می گفت نظامیها از رادارهای ماهواره ایی استفاده میکنن... من گزینه dominate رو زدم درسته یا غلط؟ |
یه سوال - shobair87 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۰ ب.ظ
تصویر سوالات زبان آزمون پنجشنبه(زبان) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یه سوال - mehdifa - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۱ ب.ظ)saeidm نوشته شده توسط: اون سوالی که تو اولا اومده بود که می گفت نظامیها از رادارهای ماهواره ایی استفاده میکنن... track میشد |
یه سوال - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ
چرا track میشه؟!!! من dominate زدم الان هم توی dic دیدم معنی مسلط شدن میده یعنی روی هدف مسلط بشن!!! |
یه سوال - zr2358 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ
منم track زدم هدف رو دنبال کنند |
یه سوال - _Milad_ - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ
track درسته! شک نکنید. |
یه سوال - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ
اوکی! معنیش رو نمیدونستم توی کدوم کتاب بود؟! |
یه سوال - zr2358 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۱ ب.ظ
سوال اول زبانو چی زدین؟ |
یه سوال - ف.ش - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۰ ب.ظ
سوال ۵ چی میشد ؟ status یا posture آخه هر دو معنی حالت،وضعیت میده ؟! |
RE: یه سوال - حامد - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ب.ظ
وقت داشت تموم میشد و حدودا توی ۶ دقیقه لغتها رو زدم.درک مطلبها رو بخاطر کمبود وقت نتوستم کامل بزنم مگرنه درصدی تاریخی میزدم. من لغتها رو اینطوری زدم و فکر میکنم که درستند. ۱/descend from ۲/depicts ۳/hampering ۴/track ۵/نزدم ۶/نزدم ۷/advent ۸/نزدم ۹/heedless ۱۰/binary |
RE: یه سوال - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط: وقت داشت تموم میشد و حدودا توی ۶ دقیقه لغتها رو زدم.درک مطلبها رو بخاطر کمبود وقت نتوستم کامل بزنم مگرنه درصدی تاریخی میزدم. من اینایی که تیره کردم زدم مثل شما اونی هم گه * زدم غلط زدم اولی رو هم میخواستم descend بزنم نزدم!!! |
یه سوال - _Milad_ - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ
باحالترین گزینه اون binary بود فکر کنم همه زدن |
RE: یه سوال - hatami - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: سوال ۵ چی میشد ؟ status یا posture آخه هر دو معنی حالت،وضعیت میده ؟! منم زدم posture ولی فکر کنم status درستتر باشه چرا که معنی شان و منزلت را بهتر بیان میکنه |
RE: یه سوال - mosenabdoli - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ)zr2358 نوشته شده توسط: منم track زدم منم فکر کنم track درست بود |