یک کتاب براتون گذاشتم رایگان و با موضوع واقعی! زندگی واقعی ی یتیم کوچولو.بسیار خواندی - نسخهی قابل چاپ |
یک کتاب براتون گذاشتم رایگان و با موضوع واقعی! زندگی واقعی ی یتیم کوچولو.بسیار خواندی - hadidoost - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان من ی کتاب با عنوان خاموشی غریبانه براتون تو این تاپیک گذاشتم. داستان ماجرای واقعی زندگی ی بچه یتیمه که تو بهزیستی سبزوار زندگی می کنه و بعد در همون جا در سن کودکی به صورتی کاملا غریبانه فوت می کنه و جان میده. دوستانم خیلی کتاب شیرین و تاثیر گذاریه. خوندن همش روی هم هم تقریبا ۲ ساعت بیشتر وقت نمی بره . ۱۶۸ صفحه در قطع پالتویی. خواهش می کنم نظرتونو بعد خوندن بدید. راستی فرمت فایل در غالب فایل فشرده زیپ است که اول باید آن را از حالت فشرده خارج کنید بعد استفاده کنید. یا علی |
RE: یک کتاب براتون گذاشتم رایگان و با موضوع واقعی و دردناک و عبرت انگیز - hadidoost - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
راستی دوستان گلم اگه کسی کتاب خاموشی غریبانه رو خوند من چند تا عکس از شخصیت اول داستان که سید علی باشه براتون تو این تاپیک گذاشتم. ضمنا اینم آدرس وبلاگ خاموشی غریبانه است : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. [attachment=10297] [attachment=10296] [attachment=10298] [attachment=10299] [attachment=10300] [attachment=10301] (۲۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: این جور که شما تعریف کردید . من ترجیح می دم نخونمش . دلم گرفت سلام نه اتفاقا بهانه نیارید خیلی کتاب تاثیر گذاریه البته نظر خودمه شما هم باید قضاوت کنید. |
یک کتاب براتون گذاشتم رایگان و با موضوع واقعی! زتدگی واقعی ی یتیم کوچولو.بسیار خواندی - hadidoost - 27 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ق.ظ
واقعا اونایی که این کتاب رو نخونن ضرر می کنن. توصیه ام اینه که بخونید. خوندن کل کتاب ۲ تا ۳ ساعت بیشتر وقت نمی گیره. منتظر نظر مدیران مانشت هم هستم. |