تالار گفتمان مانشت
انتقال مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

انتقال مانشت - admin - 07 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ ب.ظ

با سلام و آرزوی اوقات خوب و خوش.
سرور مانشت راس ساعت ۱۲ امشب به مکان دیگری (Buffalo-NY) منتقل خواهد شد.
در صورت مشاهده هر گونه اختلال لطفا صبور باشید.

سرور جدید دارای منابع دو برابر سرور قبلی است و ان شا الله در سال جدید پاسخگوی نیازهای مانشت بوده و دچار مشکل نشود.

انتقال مانشت - Eternal - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ

دستتون درد نکنه آقای دکتر ، الان ۱۲:۳۰ هستش فعلا هیچ مورد خاصی وجود نداره ، به هر دلیلی هم که باشه سرعت لود صفحات خیلی خوبه.

انتقال مانشت - mehdi.m2 - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ

مرسی دکتر تنهایی . الان ساعت ۱۲:۳۵ هستش و سرعت مانشت عالیه Big Grin

انتقال مانشت - admin - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ق.ظ

اگر این پیغام را مشاهده می‌کنید عملیات انتقال برای شما به درستی انجام شده است. در غیر این صورت نیاز به flush dns خواهید داشت.
راهنما:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

انتقال مانشت - admin - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ

سرویس چت مانشت مجدد فعال شد.

انتقال مانشت - omidranjbar - 09 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ

فکر کنم هنو یه جاهایی از دیتابیس مشکل داره(ارسال هدیه) بانک گفت ارسال شد بعدش واس وصل شدن به مانشت ارور در مورد My BB دادUndecided

انتقال مانشت - admin - 09 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ

(۰۹ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ق.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط:  فکر کنم هنو یه جاهایی از دیتابیس مشکل داره(ارسال هدیه) بانک گفت ارسال شد بعدش واس وصل شدن به مانشت ارور در مورد My BB دادUndecided

مشکل از https از خارج ایران به بانک ملت هست. مشکل کل اینترنت ایران تو این مدت هست و کاریش نمی‌شه کرد. دنبال راه حل هستیم.

انتقال مانشت - admin - 09 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ

مشکل درگاه با بالا بردن زمان اجرای php و mysql حل شده. منتها به دلیل اختلال شدید در https ممکنه که حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه طول بکشه.

انتقال مانشت - Mohammad WR10 - 09 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ق.ظ

واسه من گاهی اوقات مشکل پیش میاد ولی الان همه چیز خوبه .
با تشکر.

انتقال مانشت - m450ud - 09 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ق.ظ

خیلی بهتر شده دکتر
مانشت تازه نفس شده

انتقال مانشت - admin - 31 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ

من سرور قبلی رو بسته بودم عجیبه که چطوری تونستید اونجا مطلب بگذارید. فکر می‌کنم که مشکل از DNS کش سروری بوده که بهش متصل بودین. در هر حال، مراحل انتقال این سری بدون اینکه کسی متوجه بشه انجام شد Big Grin فقط مشکل اونجاست که شما به سرور قبلی متصل بودین (به دلیل کش) و در مکان اشتباهی مطالبتون رو گذاشتین.
به سرور قبلی در آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دسترسی دارید و احتمالا بتونید مطالب رو از اونجا بردارید.