![]() |
پیش بینی درصد ها - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
پیش بینی درصد ها - bijibuji - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۰ ب.ظ
دوستان جهت حفظ بخش فان Fun مانشتی مون بیاین درصدهامون رو پیش بینی کنیم. من آی تی امتحان می دم: درصدها حدودی هستند: ۰۰: سفید ۱۰: ضعیف ۵۰: متوسط ۷۰: خوب ====================== زبان: ۵۰ مشترک: ۶۰ [گسسته: ۱۰ ساختمان داده: ۵۰ طراحی الگوریتم: ۵۰ مهندسی نرم: ۷۰ شبکه: ۷۰] مدیریت: سفید پایگاه: ۷۰ هوش: ۵۰ سیستم عامل: ۷۰ معماری: ۱۰ |
پیش بینی درصد ها - mosaferkuchulu - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۶ ب.ظ
من درصدام امسال اینجوریه: هوش: سفید مشترک ۱۰% سیستم عامل ۱۵% پایگاه داده ۱۰% معماری سفید( اگر جو گیر بشم و سوالی و جواب بدم -۵%) مدیریت ۵% ![]() البته ۹۰ ای های عزیز خوشحال نشین که یه رقیب کم شد چون من سال سوم ام! ![]() |
RE: پیش بینی درصد ها - sal_dovomi - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ
درصدهای احتمالی من: هوش ۴۰ مشترک۴۰ سیستم عامل ۶۰ پایگاه ۵۰ مدیریت سفید زبان۳۰ شبکه۵۰ مهندسی نرم ۷۰ معماری۵۰ |
RE: پیش بینی درصد ها - danialfx - 26 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط: درصدهای احتمالی من: سلام دوست عزیز شبکه و مهندسی نرم افزار جزو دروس مشترک ایتی هستند. با این حساب فکر کنم دروس مشترک رو بالای ۴۰ درصد میزنین. تبریک/ موفق باشید |
RE: پیش بینی درصد ها - shaghayegh - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۶ ق.ظ
یک نفر برام پیش بینی کرده رتبه ۳۰ ![]() فکر میکنم اگه سوالها یهویی تغییر رویه نده ... زبان ۴۰ مشترک ۳۵ مدیریت ۵۰ پایگاه ۳۷/۵ هوش ۳۷/۵ سیستم ۳۷/۵ معماری سفید یعنی قصد دارم فقط جواب های درست بزنم توی کنکور های آزمایشی امتحان کردم وقتی فقط جوابهایی که یقین داشتم زدم رتبه بهتری بدست اوردم. |
پیش بینی درصد ها - ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ - ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۳ ب.ظ
سلام. من علوم امتحان میدم. دروس عمومی{ریاضی ۱ و ۲ /آمار و احتمال / مبانی کامپیوتر}: ۱۰۰ گسسته: ۸۰ زبان: ۱۰۰ ساختمان داده و الگوریتم: ۱۰۰ آنالیز عددی:۰ اتوماتا:۰ معماری:۰ |
پیش بینی درصد ها - bijibuji - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ ب.ظ
۱۲۳۴/// جان مشخصه که بعضی از درسا رو قورت دادیها ![]() |
پیش بینی درصد ها - ف.ش - ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۷ ب.ظ
با این درصدا که از رتبه ۱ هم بهتر میشین!! من فکر میکنم به غیر از آنالیز عددی بقیه رو بتونم ۳۰ بزنم. ریاضی عمومی و آنالیز رو روش کار نکردم!! |
پیش بینی درصد ها - bijibuji - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ
طبق ارزیابی من، وقتی درسی رو فول هستی محاله بتونی بالای ۷۰ بزنی اینقدر سوال اشتباه و گزینه کلید نادرست و سوال دوپهلو داره این کنکور که من درصد بالای ۷۰ رو نمی تونم تصور کنم اصلا |
پیش بینی درصد ها - ف.ش - ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۲ ب.ظ
به نظر من هم نمیشه من توی آزمونها که خیلی هم سادهتر از کنکوره هرچقدر هم تسلط داشتم نمیشد خیلی بالا بزنی یا جواب به نظر طراح بستگی داشت یا اشتباه تایپی داشت یا اشتباه بود یا ...... |
پیش بینی درصد ها - arshad91 - 27 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۵ ب.ظ
دوستان رتبه های برتر خلاصه هاتون واسه ما نگه دارید لطفاااااااااااااا |
پیش بینی درصد ها - AHMAD882AHMAD - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۴ ب.ظ
هر کی خوب امتحان داده میتونه خلاصه هاشو برای بقیه قرار بده |
پیش بینی درصد ها - مورتن - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ
منکه همرو ۱۰۰ زدم سیستم عامل از دستم در رفت ۹۹ زدم بخاطر همین فکر کنم یک ماه اسهال بگیرم. |
پیش بینی درصد ها - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۴۰ ب.ظ
کیا پیش بینی هاشون درست از آب دراومد؟!؟! میخوام ببینم کنکور رو چقدر میشه پیش بینی کرد؟! |
پیش بینی درصد ها - bijibuji - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ
من - زبان رو بیشتر زدم - مشترک رو کمتر - پایگاه رو خیلی کمتر - هوش رو بیشتر - معماری رو هم کمتر درس -------------- پیش بینی ---- آزمون ===================== زبان -----------------------۵۰---------۸۵ مشترک ------------------۶۰---------۵۰ مدیریت -------------------۰۰---------۰۰ پایگاه----------------------۷۰---------۳۰ هوش----------------------۵۰---------۸۰ سیستم عامل-----------۷۰---------۷۰ معماری--------------------۱۰---------۰۰ در کل قابل پیش بینی نیست واقعا ![]() ![]() |