تفاوت زدن درسهای گرایش هوش با نزدن در نرم افزار!! - نسخهی قابل چاپ |
تفاوت زدن درسهای گرایش هوش با نزدن در نرم افزار!! - eh3an2010 - 16 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ
سلام ببخشید عنوان تاپیکم عجیبه و شاید سوالمو بخش درستیم نپرسیده باشم من میخام نرم افزار امتحان بدم و میخام شانسمو تو هوش هم امتحان کنم با فرض اینکه من با زدن ۲۵%دروس مشترک و ۲۵%تخصصی نرم افزار مثلا رتبم ۱۰۰ میشه و هوش رتبم ۵۰۰ بشه حالا بیام دروس تخصصی هوش رو ۵ % بزنم یا ۵ % منفی رتبه نرم افزارم تغییری میکنه؟ خواهشا دوستانی که اطلاع کامل داره دقیق راهنماییم کنن |
تفاوت زدن درسهای گرایش هوش با نزدن در نرم افزار!! - baran9090 - 16 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ق.ظ
سلام نه این دو تا گرایش هر کدام جدا حساب می شند و هیچ ربطی ندارند . |
RE: تفاوت زدن درسهای گرایش هوش با نزدن در نرم افزار!! - good-wishes - 16 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
در تایید فرمایش baran9090 بله شما در دفترچه تخصصی مجاز به پاسخگویی به سوالات ۰ یا ۱ یا ۲ یا هر ۳ گرایش هستید به طوری که هیچ تاثیری بر هم ندارند و رتبه و تراز مجزا برایشان حساب میشه. جالبه امسال سر کنکور چند نفر وقتی دفترچه رو دیدن هل شدن و با یک اضطرابی از مراقب می پرسیدن که باید چکار کنند؟ باز خوبه شما زودتر به فکرش افتادید اون طفلکی ها تجربه نداشتند چه فشاری اونجا بهشون آمد. موفق باشید |
تفاوت زدن درسهای گرایش هوش با نزدن در نرم افزار!! - fatima1537 - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: با فرض اینکه من با زدنخیر |