تالار گفتمان مانشت
کمک برای انتخاب منابع دروس تخصصی گرایش معماری کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

کمک برای انتخاب منابع دروس تخصصی گرایش معماری کامپیوتر - shahbazi - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ق.ظ

لطفا هر کسی پیشنهادی برای دروس تخصصی معماری داره مطرح کنه
من واقعا برای انتخاب منبع مشکل پیدا کردم نمیدونم چی بگیرم
برای انتقال و الکترونیک و وی ال اس ای

ممنون از کمکتون

کمک برای انتخاب منابع دروس تخصصی گرایش معماری کامپیوتر - انرژی مثبت - ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ

دوست عزیز برای هر یک از دروس تخصصی معماری بخش جداگونه وجود داره و کاربران نظراتشون رو در مورد منابع در اون بخش ها بیان کردند. لطفا به همون جا مراجعه کنید و اگر سوالی دارید در همون تاپیک ها مطرح کنید یا در بخش مناسب تاپیک باز کنید.

کمک برای انتخاب منابع دروس تخصصی گرایش معماری کامپیوتر - shahbazi - 14 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ

اگه تو بخش مربوط به هر درس بود به خودم زحمت نمیدادم.هیچ منبعی برای دروس تخصصی معماری معرفی نشده.

کمک برای انتخاب منابع دروس تخصصی گرایش معماری کامپیوتر - انرژی مثبت - ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ

در هر صورت باید سوالتون رو برای هر درس در همون درس مطرح کنید.
در بخش های زیر

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کمک برای انتخاب منابع دروس تخصصی گرایش معماری کامپیوتر - shahbazi - 15 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ق.ظ

چشم خانم مدیر
برای صرفه جویی اینکارو کردم
اما مثل اینکه خلاف مقرراته
ممنون