تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - نسخهی قابل چاپ |
تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - LALEH - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۸ ق.ظ
تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند برای به حساب ریختن این ۶۶۰۰ چیه؟ من آی تی هم ثبت نا م کردم اما الان نمیخام برم صبح سر آی تی حالا باید ۶۶۰۰ بریزم به حساب سارمان سنجش یا۳۳۰۰؟!!!!! |
RE: تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - mahdi20 - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ق.ظ
جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود بهتره تا روز دریافت کارت ورود به جلسه صبر کنید، فکرکنم هر کسی بخواد کارتش را بگیره باید پول را واریز کنه . |
RE: تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - shaghayegh - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ
امتحان بده اشتباه نکن.. من پشیمون شدم که چرا شرکت نکردم .. کاش میشد بدیش به من.. |
تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ - ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ
راستی تاریخ دقیق آزمونهای مختلف امسال(علوم کامپیوتر ....مهندسی...آی تی) کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - shaghayegh - 24 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ب.ظ)۱۲۳۴۵۶۷۸۹ نوشته شده توسط: راستی تاریخ دقیق آزمونهای مختلف امسال(علوم کامپیوتر ....مهندسی...آی تی) کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آِ تی ۵شنبه صبح.. کامپیوتر پنج شنبه و جمعه (فکر کنم چون شرکت نمیکنم) |
RE: تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - mehr.iman - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۸ ق.ظ)LALEH نوشته شده توسط: تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند برای به حساب ریختن این ۶۶۰۰ چیه؟ این ... زرنگتر از این حرفان!،من اولش ۳۳۰۰ با هزار بدبختی و الاف شدن ریختم بعد رفتم وارد کردم مشخصاتشو گفت دومیش کو پس؟ ورداشتن آی تیو انداختن صبح خب من نمیخوام برم ولی باید ۳۳۰۰ هم برا اون بریزم،هیچی دیگه ۳۳۰۰ دیگه دوباره با همون داستان قبلی ریختم،کوفتشون بشه! |
تکلیف دو رشته ایی هایی که الان پشیمون شدند و میخاند یه رشته بدهند؟ - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۴ ب.ظ
واقعا کوفتشون بشه!! پول زور به این می گن!! |