تالار گفتمان مانشت
منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ

سلام دوستان
قصد من از این تاپیک ، معرفی منابع ارشد درس سیستم عامل ، بر اساس تجربه دوستان عزیزی که در کنکور ۹۲ شرکت کردند.
به نظرم اگر از هم اکنون شروع کنیم و رفرنس ها و کتاب های تست مورد نیاز براساس تجربه دوستان تهیه کنیم و برنامه ریزی هماهنگی داشته باشیم می تونیم درصد موفقیت خودمون بالا ببریم
قبلا چنین تاپیکی با همین سرفصل برای شبکه ایجاد شده .
درخواست من از دوستان این هستش که منابعی که معرفی می کنند به صورت کامل باشه و نام نویسنده و مترجم و در صورت امکان انتشارات هم ذکر بشه.

البته در صورت استقبال دوستان و نظر موافق مدیران مانشت این موضوع را با سرفصل هماهنگ برای سایر دروس ادامه خواهیم داد
موفق باشید

منابعی که می نویسم از زبان یکی از دوستان است که قول داده به زودی عضو مانشت بشه و امسال هم در کنکور بوده

سیستم عامل پارسه : دکتر حقیقت
راهنمای Schaum در طراحی سیستم عامل ها نوشته آرچر هریس ترجمه دکتر زمانی فر و مهندس آصفی انتشارات دیباگران
برای مطالعه مفهومی : سیستم عامل تننباوم ترجمه دکتر حقیقت انتشارات همای دانش
در رابطه با مرجع آخر به دلیل کمیاب بودن ترجمه دکتر حقیقت : ترجمه آقایان دهقان و زارع پور از انتشارات نص

منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - خانه سبز - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ ب.ظ

دقیقا همینطوره که اندرو اس تنن باوم گفتند
استالینگز رو خوب بخون (کنکوری نخون) حل تمیرناش و علی الخصوص کاربردی یادبگیرش اینطوری خودت اصلا هرتستی رو دیدی میگی این طراح این تست رو داده برای اینکه باگزینه مثلا دانشجو رو فلان فریب بده ۲ فلان و ۳ جواب است
یعنی سطحی فکر نمی کنی عمقی میشی
این کتابا که بالا گفتی به نظر من همشون رو جمع کنی استالینگز نمیشه حالا ترجمه و ویرایشش فکر نمی کنم چندان مهم باشه ولی خب دکتر پدرام رو دارم من عالیه از الان شروع کنی حتی برای معماری کامپیوتر هم پوشش میده برات خیلی عمیق یاد میگیری و شیرین
متاسفانه امسال من کسی رو ندیدم بیاد بگه با سوالات حال کردم چون به سطح مفهومی رسیده بودم اما از رتبه های تک رقمی هستند افرادی که با عشق خوندند و ۱۰-۲۰ روز قبل کنکور فقط برای تفریح رفتن سرجلسه چون از رسیدن به مرتبه اگاهی بالاشون هیچ شکی نبود
موفق باشید

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - master of net - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ

[quote='Andrew S.Tanenbaum' pid='166060' dateline='1361549241']
سلام دوست عزیز.
برو استالینگز رو به صورت کاربردی یاد بگیر.ک
استالینگز کدام انتشارات و مال کدام مترجم بهتره؟

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ)master of net نوشته شده توسط:  [quote='Andrew S.Tanenbaum' pid='166060' dateline='1361549241']
سلام دوست عزیز.
برو استالینگز رو به صورت کاربردی یاد بگیر.ک
استالینگز کدام انتشارات و مال کدام مترجم بهتره؟

البته این نظر شخصی منه
استالینگر ترجمه دکتر پدرام نشر شیخ بهایی
موفق باشی

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ق.ظ

(۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز.
برو استالینگز رو به صورت کاربردی یاد بگیر.کاربردی یعنی چی؟یعنی بتونی باهاش مساله حل کنی.بعدش یه نصیحت برادرانه از من به شما:برو خم و چم TLB رو کامل یاد بگیر.طراحان سوال عشقشون TLB هستش(البته بجز کنکور امسال).اینو که یاد گرفتی برو بچسب به همزمانی.استالینگز و استاد تننباوم رو قشنگ بخون.بعد که فهمیدی چی به چیه،فصل همزمانی کتاب موسوی طیبی رو بخون.من تمام این کتابارو دیدم و خوندم.اما هیچکدام راه حل مساله رو واضح نمیگن.فصل همزمانی موسوی و طیبی رو خوب بخون و یاد بگیر مثلا واسه شرط انحصار متقایل یاید چیکار کنی که بدستش بیاری،واسه شرط پیشرفت چیکار کنی و...دوروبر کتاب حقیقت نرو مگه واسه حل تست.این کتاب واقعا خدای حل تست هستش اما توضیحاتش زیادی کش داره و سر اخر معلوم نیس چی به چیه.البته بخش TLB رو هیچ کتابی مثل حقیقت نگفته(این قسمتش استثناس).امیدوارم منظورمو رسونده باشم.سوالی بود در خدمتم.

ممنون از راهنماییتون
منظورتون از جمله آخر ... کتاب حقیقت ... همون کتاب پارسه می فرمائید یا کتاب تننباوم ترجمه دکتر حقیقت ؟؟؟؟

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Fardad-A - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط:  ببینید آقا فرداد،من اکثر کتابای سیستم عامل رو خوندم.وآدمی هم نیستم بدون اطلاع کافی راجع به چیزی اظهار نظر کنم.یه کم ادبیاتتون رو درست بفرمایید.شما که به ما میگین ادبیات کوچه بازاری داریم،لطفا یه نگاه به نحوه برخوردتون داشته باشین بعد کلاهتون رو قاضی کنین که کی ادبیاتش کوچه بازاریه.
در ضمن برفرض محال اشتباهی هم از من سر زد،شما به جا اینکه اول یه تذکر آروم بدین،فورا RPG گذاشتین رو شونه تون و طرف رو منحدم کردین.این طرز برخورد اصلا درست نیس.کمی طاقت داشته باشین.
اینیم که من گفتم تجربه شخصی خودم بود.میتونید از بچه ها بپرسد ببینید چند نفر با نظر من موافق هستن.
صورت سوال رو خوب بخونید!!!!!!گفته بر اساس تجربه،نگفته بر اساس حساب دیفرانسیل و انتگرال!!!شمام دارین از رو تجربه خودتون قضاوت میکینی!دقیقا همونکاری که من کردم.پس شما برتری واسه تذکر دادن ندارین.لطفا رعایت بفرمایید.

کتاب پارسه دکتر حقیقت.
خب احتمالا" همه ترجمه ها را نخونده این.
علاوه بر آقای دکتر پدرام سایر مترجمین هم بعد از ایشان از این اصطلاح استفاده کرده اند . مثلا" آقای ابراهیمی در ترجمه ویراست پنجم استالینگز دقیقا" همین اصطلاح را در کنار انگلیسیش آورده. در کتابهای کنکور هم بوفور دیده میشه کتاب آقای منوچهری زاده از دانشگاه تربیت مدرس هم همین اصطلاح را بکار برده. آقای دکتر ابراهیمی مقدم در کتاب پوران همان اصطلاح انگلیسی را بکاربرده ولی آقای موسوی طیبی در کتاب پوران هم همین اصطلاح ترجمه دم دستی را بکار برده.
آقای دکتر صفایی استاد دانشگاه شهید بهشتی هم در ترجمه کتاب شاوم باز همین اصطلاح ترجمه دم دستی را بکار برده. اینها را گفتم که نیازی به نظرسنجی نباشه. هرکدام را میگید اشتباه گفتم بگید تا اسکن کنم بذارم.
بهر حال صرفنظر از همه اینها که این اصطلاح خیلی رایجه و ظاهرا" فقط آقای دکتر حقیقت بکار نبرده باید گفت من فکر میکنم اونزمان که شما هنوز دبستان هم نرفته بودین دکتر پدرام در دانشگاه پلی تکنیک سیستم عامل تدریس میکرده اند. البته شاید خیلیها اونموقع ها اسما" استاد بودند ولی دکتر پدرام و دکتر فهیمی استاد بسیاری از اساتید امروز کامپیوتر ایران هستند و اینجور صحبت کردن در مورد ایشان درست نیست.

منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 06 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ

تا اینجا ... اینطوری که معلومه استالینگز ترجمه دکتر پدرام باید بخونیم ... البته ممنون میشم بفرمائید کدوم فصول این کتاب ...
البته چون من این کتابو کامل نخوندم ... اما بعضی جاها عموما درباره سیستم عامل هایی مثلیونیکس بحث شده که فکر نکنم احتیاج باشه
درباره کتاب تست مناسب ... راهنمایی کنید
به امید موفقیت مانشتی های عزیز

منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Jessica2013 - 07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ ب.ظ

سلام
من امسال سیستم عامل خوب زدم
یعنی فقط سیستم عامل و پایگاه خوب زدم
برای سیستم فقط اسالینگز خونده بودم و تست هم از کتاب پوران زدم. کتاب مقسمی به نظر من خیلی ضعیفه و نمی تونه برای سراسری مناسب باشه

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ

سلام
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن
jessica جان فقط اگه لطف کنی و بگی که کدوم فصول استالینگز رو بخونیم ممنون میشمHeart

راستی نظرتون راجع به کتاب سیستم عامل جی آرچر هریس چیه؟

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Jessica2013 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  سلام
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن
jessica جان فقط اگه لطف کنی و بگی که کدوم فصول استالینگز رو بخونیم ممنون میشمHeart

راستی نظرتون راجع به کتاب سیستم عامل جی آرچر هریس چیه؟
سلام
البته من خودم کل کتاب خوندم Idea به جز بخش های مربوط به unix .
ببین دوست من خوبی استالینگز اینه که هرچی جلو میری برات شیرینتر میشه. و حس می کنی واقعا سیستم عامل می فهمی
اگر فصول مهمشو می خوای فصل ۸ و ۹ و ۱۰ هستن
اما بازم توصیه می کنم از اول بخون
شاید بار اول کمی گنگ باشه اما خوب که دقت کنی فوق العاده شیرین میشه
ناگفته نماند من خودم مبحث بن بست از این کتاب خوب متجه نشدم . البته همه دوستانم می گفتن آسونه اما خوب Big Grin
این محث من از کتاب پوران خوندم

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ق.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Jessica2013 نوشته شده توسط:  
(09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  
سلام
البته من خودم کل کتاب خوندم Idea به جز بخش های مربوط به unix .
ببین دوست من خوبی استالینگز اینه که هرچی جلو میری برات شیرینتر میشه. و حس می کنی واقعا سیستم عامل می فهمی
اگر فصول مهمشو می خوای فصل ۸ و ۹ و ۱۰ هستن
اما بازم توصیه می کنم از اول بخون
شاید بار اول کمی گنگ باشه اما خوب که دقت کنی فوق العاده شیرین میشه
ناگفته نماند من خودم مبحث بن بست از این کتاب خوب متجه نشدم . البته همه دوستانم می گفتن آسونه اما خوب Big Grin
این محث من از کتاب پوران خوندم

ممنون jessica جان از راهنماییتون.بقیه دوستان هم لطفا راهنمایی کنن.کسی جی آرچر هریس رو خونده؟

منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ

سلام دوست عزیز
کتاب آرچر هریس با ترجمه دکتر کامران زمانی فر گرفتم
کتاب خوبیه و واقعا ارزش مطالعه داره
در مورد استالینگزم باید بگم من شروع کردم و واقعا دارم از این کتاب لذت می برم

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ)aydingol نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز

سلام آیدین جان
ممنون بابت جوابت.حجمشون زیاده؟دو تا رو با هم بخونیم خوبه یا یکیش کفایت میکنه؟

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ)aydingol نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز

سلام آیدین جان
ممنون بابت جوابت.حجمشون زیاده؟دو تا رو با هم بخونیم خوبه یا یکیش کفایت میکنه؟

می دونی دوست من
کنکور امسال یه درس به من داد و اونم اینکه هیچ چیزی هیچ وقت نمی تونه کافی باشه
من برنامه خودمو میگم ... اول استالینگز می خونم ... کامل و مفهومی و هرجا نفهمیدم یه سر به کتاب تننباوم می زنم
بعد از اون کتاب آرچر هریس که اسم کاملش اینه : راهنمای Schaum در طراحی سیستم عامل
واسه تست هم می خوام برم سراغ پارسه و پوران
شروع کن رفیق ... اولش سخته اما وقتی با استالینگز مفهومو بگیری فکذ نمی کنم تست چیزی داشته باشه

RE: منابع سیستم عامل ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 11 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ

به امید خدا
پس منم با استالینگز شروع میکنم
ممنون از جوابت aydinجان
jessicaجان هم همین منبع رو پیشنهاد کردن

من دارم clrs و هوش راسل و شبکه تننبام رو میخونم با لغات ۵۰۴
اما واقعا حس میکنم چیزی نمیفهمم