لیست ژورنال های دسترسی آزاد نمایه شده در ISI در حوزه علوم رایانه - نسخهی قابل چاپ |
لیست ژورنال های دسترسی آزاد نمایه شده در ISI در حوزه علوم رایانه - mansourzadeh - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ
سلام
پیرو درخواستی که یکی از اعضا در مورد معرفی ژورنال های با IF در حوزه علوم رایانه داشتند بنده با یه جستجو در میان JCR 2011 تعدادی از مجلات دسترسی آزاد (open access) رو بهتون معرفی می کنم. این مجلات علاوه بر نمایه شدن در ISI بصورت رایگان در اختیار شما هستند و نیازی به داشتن اکانت نیستند. از اونجایی که این لیست رو در جدول آماده کرده بودم و ادیتور انجمن از جدول پشتیبانی نمیکنه مجبور شدم لیست مجلات رو پیوست کنم. |
لیست ژورنال های دسترسی آزاد نمایه شده در ISI در حوزه علوم رایانه - Amir V - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
سلام. جدیدترینش مال ۲۰۱۱ ه ؟ لیست بزرگترش رو ندارید؟ من یه مقاله ISI دارم میخوام چاپ کنم. نیاز به لیست ژورنالها با IF دارم. لطفا راهنمایی کنید. |
لیست ژورنال های دسترسی آزاد نمایه شده در ISI در حوزه علوم رایانه - mansourzadeh - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.این لیست رو که تو پست اول گذاشتم لیست مجلات ISI هست که دسترسی باز دارن و به رایگان میتونید مقالاتشون رو دانلود کنید. آخرین JCR هم مربوط به سال ۲۰۱۲ هست که لیستشون رو در فایل پیوست این پست قرار دادم. این فایل تمام حوزه های علوم رو شامل میشه و نام ژورنال رو بصورت مخفف نوشته، در نتیجه پیدا کردن مجلات کامپیوتر توش سخته. بهترین راه اینه که به پایگاه ISI دسترسی داشته باشی و اونجا دنبال مجله بگردی. اگه دوست داری میتونی موضوع مقاله ای که کار کردی رو برام بفرستی(به ایمیل) تا برات یه ژورنال معتبر منطبق با موضوعت پیدا کنم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
لیست ژورنال های دسترسی آزاد نمایه شده در ISI در حوزه علوم رایانه - Amir V - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ق.ظ
ممنون ازت. این JCR که گذاشتی اررور ۴۰۴ داد. لطف میکنی یه جا دیگه آپ کنی؟ موضوع مقاله من در مورد VoIP هست که البته به حوزهی امنیت هم مربوط میشه. همون لیست کلیش رو هم اگه داشته باشم ممنون میشم. فقط بر اساس IF اگه باشه عالیه. ممنون از لطفت. درضمن ایمیلت رو هم ندارم این ایمیل منه لطفا برام به اینجا بفرست: varasteh.it@gmail.com باز هم ممنون. |
RE: لیست ژورنال های دسترسی آزاد نمایه شده در ISI در حوزه علوم رایانه - somaiehayalvar - 17 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)mansourzadeh نوشته شده توسط: سلام فایل و دانلود کردم ممنون گرایشتون شبکه س؟ اطلاع دارید جدیدترین مقالات در زمینه شبکه با چه موضوعاتی ارایه میشه؟؟ |