عقب انداختن اعزام تا شرکت در آزمون و اومدن نتایج - نسخهی قابل چاپ |
عقب انداختن اعزام تا شرکت در آزمون و اومدن نتایج - hothatan - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ
سلام بر دوستان گرامی چند تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم . مهلت یک ساله فراغت از تحصیل بنده ۱۱/۳۰ تموم میشه . ۱/آزمون ارشد آزاد خرداد ماهه و نتایجش شهریور ماه اعلام میشه . با این تفاسیر ( تاریخ فراغت از تحصیل و ....) میتونم شرکت کنم ؟ میتونم تا اعلام نتایج اعزامم رو به تعویق بندازم (با یه ترفندی ، راهکاری ، چیزی)؟ .۲برای معافیت پزشکی میخوام اقدام کنم . الان با توجه به فرصت اندک باقی مونده (تقریبا ۲ روز تا پایان فرجه فراغت از تحصیل) و اینکه من می خوام تاریخ اعزامم تا اونجا که ممکنه دیرتر باشه(برای شرکت در آزمون آزاد اومدن نتایجش ) معافیت یا اعزام ؟پروسه کدوم بیشتر طول میکشه با در نظر گرفتن این نکته که گویا در صورت اقدام برای معافیت پزشکی دیگه امکان تعویق انداختن اعزام نیست و با فرض اینکه معاف نشم !البته معاف از رزمی ام حتمی است ) ۳/اگه الان برای اعزام اقدام کنم بعد میتونم تغییر وضعیت بدم؟ اونوقت تاریخ اعزامم دیرتر نمیافته؟ اصلن شدنی هست یا نه ؟ (تغییر وضعیت برای معافیت پزشکی ) تشکر از زحماتتون |
RE: عقب انداختن اعزام تا شرکت در آزمون و اومدن نتایج - Masoud05 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
شما میتونی بری خدمت و در حین خدمت و حتی اموزشی کنکور بدی . اصلا بهت بسته به مسافت ۱-۲ روز مرخصی میدن ( حتی تو اموزشی )که بری کنکور بدی . دوستان خودم هم خیلیاشون حتی تو اموزشی داشتن درس میخوندن ( دوره اعزامی ۱ اسفند) البته بیشتر تست ها و خلاصه ها رو مرور میکردن بنظرم بری خدمت بهتره ، چون کنکور ازاد اونقدرا سخت نیست که اگه خونده باشی قبول نشی حتی اگه در حال خدمت باشی اگه کنکور دولتی هم خوب دادی که چه بهتر ، تا نتایج میاد یه ۷ ماهی از خدمتت رو رفتی ! کلا بنظرم میاد که خدمت رو زیاد عقب نندازین چون بالاخره شتری که در خونه پسرا میخوابه و هر چه زودتر باید از شرش خلاص شد (مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشه) |
RE: عقب انداختن اعزام تا شرکت در آزمون و اومدن نتایج - hothatan - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: شما میتونی بری خدمت و در حین خدمت و حتی اموزشی کنکور بدی . اصلا بهت بسته به مسافت ۱-۲ روز مرخصی میدن ( حتی تو اموزشی )که بری کنکور بدی . ممنون از راهنمایی تون... مشکل دارم و شرایطم طوری نیست که بتونم برم . وگرنه فرمایش شما درسته و هر چی سریعتر خدمت رو برم بهتره. |
عقب انداختن اعزام تا شرکت در آزمون و اومدن نتایج - sajjad2k - 20 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
من متولد ۷۳ هستم دی۹۰ فارغ التحصیل شدم می تونم تو کنکور شرکت کنم؟ |