می خوام برای ارشد ۹۳ از الان شروع کنم ترتیب خوندن این همه درس چطوری باشه خوبه؟ - نسخهی قابل چاپ |
می خوام برای ارشد ۹۳ از الان شروع کنم ترتیب خوندن این همه درس چطوری باشه خوبه؟ - soniasa - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ق.ظ
سلام من نمی دونم چطوری باید شروع کنم برای درس خوندن؟ اول از همه از چه درسایی شروع کنم؟ ریاضی؟ زبان؟ مشترکا؟ تخصصی ها؟ دوستانی که نتیجه گرفتن و الان سر کلاسای ارشد میشینن میشه منو هم راهنمایی کنن؟ ممنون و با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان |
می خوام برای ارشد ۹۳ از الان شروع کنم ترتیب خوندن این همه درس چطوری باشه خوبه؟ - csharpisatechnology - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
ریاضی حذف زبان حذف مشترک و تخصصی رو بخون. زبان هم اگه وقت کردی فقط تست بزن برو بقیه هم نمونه سوالات مانشت رو بزن یکم ویس گوش کن --- البته مباحث فوق کلی بود. باید هر شب بیای مانشت مشورت بگیری ویلا حرفای من باد هواست و حتی اگه کلاس کنکورم بری بدون مانشت خیلی عقبی و مشکل خواهی داشت |
RE: می خوام برای ارشد ۹۳ از الان شروع کنم ترتیب خوندن این همه درس چطوری باشه خوبه؟ - nina69 - 01 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ)csharpisatechnology نوشته شده توسط: ریاضی حذفحذف ریاضی اشتباه ،درسته امسال کمی سخت بود ولی همیشه که اینجور نیست مشاوره صحیح بدین |
می خوام برای ارشد ۹۳ از الان شروع کنم ترتیب خوندن این همه درس چطوری باشه خوبه؟ - csharpisatechnology - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ق.ظ
من اصلا مشاوره نمی دم تا منفی نگیرم.این یک نظر بود.اونایی که ریاضی خوندن و پیوسته بودن ریاضی بزنن. دروس مشترک ضریب بالاتری داره و واسه همین گفتم اونا رو بزنید اول بعدش تخصصی و در مرحله ی آخر زبان و ریاضیات و هر چی دوست دارید. ضمنا من مشاور نیستم نینا خانوم |
می خوام برای ارشد ۹۳ از الان شروع کنم ترتیب خوندن این همه درس چطوری باشه خوبه؟ - sanar.m - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ
از درسایی شروع کن که فکر میکنی پایت ضعیفه،یا خوندنشون و تسلط رو مطالبشون کار میبره.البته این نظر منه.من خودمم دارم همین کارو میکنم.امیدوارم موفق باشی دوست عزیز.یعنی هممون موفق باشیییییییییییییییییییییم |