ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - نسخهی قابل چاپ |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - ۸Operation - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ
دوستان عزیز پارسه با قاطعیت گفته این عبارت درسته! نظر شما چیه؟! [tex]f(n) g(n)=\Omega(f(n))[/tex] به نظر من که اشتباهه! برای مثال [tex]g(n)= n^{^{4}}[/tex] [tex]f(n)=n[/tex] این روزای آخر آدم یه چیزایی میبینه که نمی فهمه واقعا خودش قاطی کرده یا طراح!!! |
RE: ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - nazaninzahra2 - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: دوستان عزیز پارسه با قاطعیت گفته این عبارت درسته! حتما اشتباه تایپی بوده (دادن به یه دانشجو سوال طرح کرده ! ) |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - mehdi.nine - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
نه اشتباه تایپی نیست کاملا درسته! با توجه به مثال خودت می گم: [tex]n {n}4 = \Omega ({n}4)[/tex] یعنی بالاخره یک عدد C هست که در عبارت زیر بذاریم که عبارت برقرار باشه [tex]n {n}4 >= C * ({n}4)[/tex] برای این کار کافیه مقدار C = 1 باشه :-) |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - ۸Operation - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ)mehdi.nine نوشته شده توسط: نه اشتباه تایپی نیست کاملا درسته!ببخشید دوست عزیز در مثال خودم اشتباها جای f و g رو جابجا نوشته بودم!تصحیح کردم!حالا نظرتون چیه؟! |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - mahdiii - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
نه دیگه کاملا درسته. در هر صورت درسته. این آخر کاری تو کنکور حواستونو جمع کنین دوست عزیز این گفته امگا یعنی حداقل که برای این مورد درسته n^4+n=امگای n و امگای n^2 , ... امگای n^4 این تابع میشه امگای n^4 که برای تمام توابع کمتر از n^4 هم درسته. f(n)+g(n) میشه امگای max(f,g) که تمام توابع کمتر از این هم درسته یعنی امگای f , امگای g برای O می نوشت اشتباه بود. برای مثال n^4+n میشه اوی n^4 , توابع بزرگتر مثل اویn^5, n^n , ... |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - ۸Operation - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط: نه دیگه کاملا درسته. در هر صورت درسته.مرسی دوست عزیز واقعا دیگه قاطی کردم!برم یه چرتی بزنم!اینجوری به شب نمی کشم! |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - csharpisatechnology - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ق.ظ
باید توی صورت سوال توابع g و f رو مشخص کنند وگرنه سوال دارای اشکال است. |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - fsi2013 - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ق.ظ
سوال جامع پارسه!!!!!!خیلی بی معنیه! اگ گفته باشه کدام یک از موارد زیر درست است.با مثال نقض میشه ردش کرد چون در حالت کلی بدون مشخص بودن f و G که هر حالتی میتونه پیش بیاد |
ابهام در مرتبه زمانی(جامع پارسه) - mfXpert - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: سوال جامع پارسه!!!!!!خیلی بی معنیه! اگ گفته باشه کدام یک از موارد زیر درست است.با مثال نقض میشه ردش کرد چون در حالت کلی بدون مشخص بودن f و G که هر حالتی میتونه پیش بیادفقط کافیه گفته باشه توابع f و g توابعی غیر منفی هستند که تو مبحث مرتبه زمانی معمولا چنین پیش فرضی رو همه دارن |