پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - نسخهی قابل چاپ |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - Amir V - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ
سلام. این کار در حالت متوسط و بدترین از چه مرتبه ایه؟ ممنون |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - mehdi.nine - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
سلام. اگر فرض کنیم آرایه اول دارای n و دومی m عضو فک می کنم بشه تتای(n*m) اگه درسته بگو استدلالمو بگم اگرم نیست که هیچی دیگه :دی |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - Amir V - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
نه غلطه. میانگین: O-n بدترین: O-nlogn مقسمی فقط گزینه داده. |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - mehdi.nine - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ ب.ظ
منظورش از اشتراک اینه؟ ۲ ۴ ۳ ۱ ۲ ۱ ۱ ۲ ۳ ۲ ۴ ۱ ۲ که اشتراکش می شه: ۲ ۳ ۱ ینی من در واقع بزگ ترین اشتراکشون رو گفتم. یا اینکه چنتا عضوشون مشترکه؟ لطفا اعداد رو از سمت راست بخون (شکلک طراح سوال کنکور :دی) |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - ana_12345 - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ ب.ظ
سلام فرض کنید یه دسته m عضو و یه دسته n عضو داره با اونی که کوچکتر مثلا فرض کن n<m بیا یه درخت btree بساز nlogn یعد یکی یکی عناصز اون یکی لیست یعنی لیست m رو بیا جستجو کن در درخت ساخته شده با n عضو هزینه جستجو در درخت باینری log n بود دیگه . ما هم که m تا عضو داریم پس هزینه چک کردن کل m عضومون میشه mlogn پس رسیدیم به nlogn + mlog n پس o(nlogn متوسط رو هم نمی دونم اما فکر کنم اکه دو تالیست مرتب باشن با ادغام می شه O(N می تونیم اشتراکشون رو در بیاریم |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - mehdi.nine - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
شاید بشه از هش تیبل استفاده کرد(جدول هش زنجیره ای) که زمان جست و جو در بدترین حالت On و در حالت متوسط از O n/m هستش که n/m همون فاکتور لودش هستش ... که درکل می شه On برای حالت متوسط یه راه دیگه هم می شه گفت. اول دوتارو مرتبط کنیم بعد با جست و جوی باینری دنبال اعدادمون بگردیم که می شه ۲nlogn + 2 logn = Onlong با فرض n بودن تعداد عناصر هر دو آرایه. |
پیدا کردن اشتراک دو آرایه نا مرتب (کامپیوتر ٩٠) - ۸Operation - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |