![]() |
درخواست جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
درخواست جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - saraiust - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ
سلام. دوستان کسی هست که جواب تشریحی سوالای دفترچه اختصاصی معماری رو داشته باشه؟ سال ۸۹؟ هرچی میگردم انگار هیچ کسی ارشد معماری شرکت نکرده که جواباشو داشته باشه!! |
جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - Xilinx - 28 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ)saraiust نوشته شده توسط: سلام. ما(سخت افزاری ها) بسیار نیستیم ![]() |
جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - hsh88 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ
و بسیار کم هستیم:دی |
جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - nimaaa - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ق.ظ
ما هستیم، اما حضورمان سبز نیست ![]() |
RE: جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - narges_r - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ ق.ظ
دوستان حواستون هست! این تاپیک برای امار گیری بچه های سخت افزاری نیست که سخت افزاریها میان حضور میزنن و میرن! اگر میتونید جواب سوال دوست مانشتیمونو بدید البته من را هم جز امارتون حساب کنید ![]() |
جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - nimaaa - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ
سلام بچه های معماری ۹۱! به نظرم بیان خودت سوالاتو بزارید حلش کنید و بحث کنید . منم تا جاییکه که یادم باشه و بلد باشم تو بحثاتون می شرکتم! من خودم امسال که کنکور دادم از آخر شروع کردم به حل سوالات، منظورم از انتقال داده هستش ! حالا بیایم از از سوال ۲۰ سال ۸۹ یعنی سوال آخر انتقال داده شروع کنید و بحث کنید: ۲۰ - کدام عبارت صحیح نیست ؟ ۱) پهنای باند زیاد و تضعیف کم از ویژگی های فیبر نوری هستند . ۲) تداخل الکترو مغناطیس و تداخل رادیویی از انواع نویز الکتریکی هستند . ۳ )بازده پهنای باند مدولاسیون FSK بیشتر از مدلاسیون PSK است . ۴) فرکانس ارسال از ماهواره کمتر از فرکانس ارسال به ماهواره است . حالا بیاید جواب رو با دلیل بگید و رو همهی گزینهها بحث کنید ! |
جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - hsh88 - 01 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ
منم با آقای Nimaa موافقم بیاین با هم حل کنیم از سال ۹۰ شروع کنیم به قبل حل کنیم |
جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - nimaaa - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ق.ظ
چون تایپیکش مال ۸۹ هستش، پس اول ۸۹ رو حل کنید! hsh88 اگه کنکوری هستید شروع کن به حل کردن دیگه ![]() |
درخواست جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - ف.ش - ۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ
منتقل شد به بخش دانلود منابع. |
درخواست جواب سوالای اختصاصی معماری ارشد دولتی ۸۹ - مازیار صفایی - ۱۷ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ
من دارم ولی نمی تونم اسکن کنم کتاب سنجش رو داغ داغ گرفتم! |