یه مشکل متفاوت ! - نسخهی قابل چاپ |
یه مشکل متفاوت ! - hangover - 29 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
یه مشکلی که خیلی منو نگران کرده اینه که سر جلسه کنکورای آزمایشی باید پاشم برم دستشویی... میترسم روز کنکور هم همین بلا سرم بیاد. حتی شده از شب قبل هر کنکور آزمایشی آب نخوردم اصلا ولی بازم.... نمیدونم چیکار کنم معضل شده خواستم ببینم کسی فکری داره یا این مشکلو داشته که حلش کرده باشه؟ از طرفی میدونم ممکنه مشکلی بیماری چیزی باشه ولی ترجیح دادم نرم دکتر که استرس اضافی بهم وارد نشه..... |
یه مشکل متفاوت ! - mehdi.nine - 30 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ
۳لام در حد یه حدس می گم: چون زیاد بهش فکر می کنی ... فکر نکنی اتفاقا خاصی نمی افته :دی |
RE: یه مشکل متفاوت ! - Masoud05 - 30 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ)hangover نوشته شده توسط: یه مشکلی که خیلی منو نگران کرده اینه که سر جلسه کنکورای آزمایشی باید پاشم برم دستشویی... میترسم روز کنکور هم همین بلا سرم بیاد. حتی شده از شب قبل هر کنکور آزمایشی آب نخوردم اصلا ولی بازم.... استرس باعث میشه که شما بیشتر از سرویس بهداشتی استفاده کنی پس نگران نباش فکر نکنم مشکل خاصی باشه . راجع به اب هم بگم که این اشتباه رو نکن . اب خنک خوردن در حد کم سر جلسه خوبه و باعث نشاط میشه . شما میتونی قبل از توزیع برگه ها از سرویس بهداشتی استفاده کنی . و فوقش هم ۱ بار بعد از تحویل گرفتن سوالات تخصصی (گرایش نرم - هوش و معماری ) چون وقت سوالات تخصصی زیاده یا کلا اواخر جلسه . میخوام بگم که خیلی مشکل حادی نیست من خودم سر جلسه یه وقت مناسبی رو جهت خوردن کیک و آبمیوه و اینا صرف میکردم |
RE: یه مشکل متفاوت ! - mahsa_a3moon - 30 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
دقیقاً منم همین مشکل رو دارم. ولی شاید یه کم حادتر! طوری که بعضاً ممکنه حتی با یه بار دستشویی رفتن هم مشکلم حل نشه! (ولی دیگه روم نمیشه بیشتر از یه بار هم برم هرجوری هست تحمل میکنم! روزای دیگه اینطور نیستما، فقط روزهای آزمون مشکل دارم! من روم نمیشه برم دکتر مشکلمو بگم! شما قرصی خوراکی چیزی سراغ ندارین که این مشکل (و احتمالاً مشکلات مشابهش) رو حل کنه؟(با عرض معذرت البته) |
RE: یه مشکل متفاوت ! - hangover - 30 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ)mahsa_a3moon نوشته شده توسط: دقیقاً منم همین مشکل رو دارم. ولی شاید یه کم حادتر! طوری که بعضاً ممکنه حتی با یه بار دستشویی رفتن هم مشکلم حل نشه! (ولی دیگه روم نمیشه بیشتر از یه بار هم برم هرجوری هست تحمل میکنم! روزای دیگه اینطور نیستما، فقط روزهای آزمون مشکل دارم! شما احیانا در طول روز زیاد تشنه تون نمیشه ؟ والا هرچی تحقیق کردم دیدم فقط یه نمونه قرص هست که باعث میشه مدت بیشتری رو تحمل کرد ! اونم فایده نداره به ریسک عوارضش نمی ارزه. دوستان پیشنهادای خوبی دادن شاید دلیلش همینه که بهش فکر میکنیم سرمون میاد وگرنه منم مث شما روزای دیگه اینجوری مشکلم حاد نیست. البته واسه یه آزمون از عصر روز قبلش آب نخوردم صبحونه چایی نخوردم و تونستم تا بعد آزمون طاقت بیارم |
RE: یه مشکل متفاوت ! - mahsa_a3moon - 30 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ق.ظ)hangover نوشته شده توسط: شما احیانا در طول روز زیاد تشنه تون نمیشه ؟نمیدونم زیاد تشنه ام بشه یعنی چقدر؟ کلاً آب و چایی زیاد میخورم. ولی یه بار همینطور که شما میگین صبح آزمون آب وچایی نخوردم ولی بازم باید میرفتم دستشویی! از روز قبلش امتحان نکردم. این دفعه امتحان میکنم |
یه مشکل متفاوت ! - hangover - 30 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
پس یه نشونه مشترک داریم که آب و چای زیاد میخوریم. اون قرصی که گفتم رو میتونین استفاده کنین ولی پیشنهاد میکنم تا وقت هست امتحانش کنین ببینین فایده داره و عوارضش گریبان گیرتون میشه یا نه ! اسمش هم "دتروسیتول " هست. فک میکنم هم به شکل قرص داره هم کپسول. |
یه مشکل متفاوت ! - ali123321 - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
از این قرص مرصا نخرید دم کنکور.... کار دستت میده! رو گزینه easy life هم میشه فکر کرد!!! |
RE: یه مشکل متفاوت ! - aatwo - 02 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۰۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: از این قرص مرصا نخرید دم کنکور.... کار دستت میده! رو گزینه easy life هم میشه فکر کرد!!! اره این ایزی لایف خیلی خوبه استفاده کنید با خیاله راحت سره جلسه کنکوز |
RE: یه مشکل متفاوت ! - testotest2000 - 05 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ
نمی دونم تا الان اقدامی کردی یا نه ولی دوست عزیز من این مشکلو موقعه کنکور کارشناسی داشتم! که با نخوردن مایعات! خوردن خوراکی های که طبیعت گرم دارند مثل خرما، و یکی دو بار رفتن قبل آزمون! به مشکلی بر نخوردم! مشکل بود تا یک زمان دیگه! که دیگه نمیشد ریسک کرد! رفتم دکتر، اونم عمومی! یک بررسی کرد و یک قرص نوشت! به جرات میتونم بگم مشکلم از اون زمان حل شد! مدت ها باورم نمیشد! این مشکل با یک برگ قرص حل در طول یک هفته میشه! و من اینقدر تو این مدت خودم اذیت کردم بنابراین توصیه می کنم حتما به دکتر مراجعه کن و از کنکورم هم مطلعش کن! شرمنده اسمش اصلاً یادم نیست ولی یادمه قرصهای کوچیک آبی رنگ بود! |