|
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ق.ظ
آمار مانشت از نگاه گوگل به صفحه اول انجمن افزوده شد. همچنین توی این صفحه هر روز، شهرهای برتر به لحاظ تعداد و شیوه بازدید مشخص خواهند شد. بابت این اطلاعات از گوگل آنالیتک متشکریم. |
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - narges_r - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ق.ظ
قضیه "مانشت اولی ها" که جلوش یه عدد هم نوشته چیه؟
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: قضیه "مانشت اولی ها" که جلوش یه عدد هم نوشته چیه؟کسایی هستند که واسه اولین بار دارن به مانشت میان
|
|
RE: آمار مانشت از نگاه گوگل - mp1368 - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام . دکتر یه کم در مورد این صفحه مانیتور بالابودن مانشت توضیح میدین . این آمار پاسخ گویی روی سرور هستش ؟ |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: این آمار پاسخ گویی روی سرور هستش ؟هم آمار دسترسیپذیری هست، که مثلا ساعت ۹ چند دقیقه قابل دسترسی نبوده مانشت و هم سرعت پاسخ به درخواستهای مانشتیها. اینطوری بهتر میشه در مورد سرور و کیفیتش و میزان پاسخدهی نظر داد. البته این موردی که ما گذاشتیم با uptime واقعی یه خرده متفاوت هست، یعنی ممکنه سرور بالا باشه ولی نتونه به درخواستها پاسخ بده و قصدمون هم مانتیتور کردن این ساعات و درست کردنش هست. |
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - azad_ahmadi - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ
آقای دکتر آماری از درصد جوانانی که در اثر نشستن بیش از حد پای لپ تاپ و گشتیدن در سایت مانشت تلف میشند رو هم قرار بدید. ![]() . یاد جوانای ژاپنی می افتم که هرچند وقت یه بار پای لپ تاپ در اثر بازی کامپیوتری به ملکوت ابدی می پیوندن ![]() اما واقعا رشد مانشت خیلی زیاده. هر روز که من میام اون کاربران جدید از ۷۰ به بالاست، انشالله که همیشه پایدار بمونه. ممنون بابت اطلاعات آماری جدید. |
|
RE: آمار مانشت از نگاه گوگل - aatwo - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ
آقای دکتر این آمار چرا اینطوریه ![]() ![]()
|
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
یه آماری هم داریم به نام تک بازدید. اینها کسانی هستند که تنها یه صفحه مانشت رو میبینن و بعد با مانشت خداحافظی میکنن. آمار زیر ۵۰ واسه تک بازدید آمار خوبی هست. |
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - aatwo - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
یا نوشته مانشت اولیها: ۹۵۶ نفر!!!!!!!!!!!!!!! مگه امروز چند نفر ثبت نام کردن |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: آقای دکتر این آمار چرا اینطوریهبه خاطر سیستم کش هست. |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: یا نوشته مانشت اولیها: ۹۵۶ نفرمانشت اولی به معنای ثبتنام نیست. به معنای اینه که اولین باره طرف میاد مانشت. ممکنه ثبتنام نکنه!! |
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - banafshe - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
این آماری که میگین رو من پیدا نکردم یه کوچولو بیشتر راهنمایی می کنین که کجاست؟ پیدا کردم کاش یه چیزه دیگه از خدا می خواستمااااا :دی جالب خوشمان آمد لایککککککککک ای کاش جناب دکتر پاسخ پ خ را می دادند شاید پول ساز باشه !!!! |
|
آمار مانشت از نگاه گوگل - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
خب طبق معمول یا من باید عینکم رو عوض کنم! یا لب تاپ رو بچرخونم یا ... چون هر چی ctrl+f5 میزنم که فرقی نکرده مانشت!! اینایی که میگید کجاس پس؟ |
آمار مانشت از نگاه گوگل - SaMiRa.e - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اینایی که میگید کجاس پس؟ صفحه اصلی تالارگفتمان مانشت ( پایین افراد آنلاین و بازهم پایین قسمت آمارانجمن ) ، قسمت آمار امروز مانشت از نگاه گوگل
|
RE: آمار مانشت از نگاه گوگل - banafshe - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب طبق معمول یا من باید عینکم رو عوض کنم! یا لب تاپ رو بچرخونم یا ... چون هر چی ctrl+f5 میزنم که فرقی نکرده مانشت!! اینایی که میگید کجاس پس؟از شما بعید بودااااااااااااااااااااااااااااااا ما همیشه از شما سوال می کردیم :دی ولی جدا خودم هم شانسی اون زیر دیدمش :دی |