آمار مانشت از نگاه گوگل - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ق.ظ
آمار مانشت از نگاه گوگل به صفحه اول انجمن افزوده شد. همچنین توی این صفحه هر روز، شهرهای برتر به لحاظ تعداد و شیوه بازدید مشخص خواهند شد. بابت این اطلاعات از گوگل آنالیتک متشکریم. |
آمار مانشت از نگاه گوگل - narges_r - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ق.ظ
قضیه "مانشت اولی ها" که جلوش یه عدد هم نوشته چیه؟ |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: قضیه "مانشت اولی ها" که جلوش یه عدد هم نوشته چیه؟کسایی هستند که واسه اولین بار دارن به مانشت میان |
RE: آمار مانشت از نگاه گوگل - mp1368 - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام . دکتر یه کم در مورد این صفحه مانیتور بالابودن مانشت توضیح میدین . این آمار پاسخ گویی روی سرور هستش ؟ |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: این آمار پاسخ گویی روی سرور هستش ؟هم آمار دسترسیپذیری هست، که مثلا ساعت ۹ چند دقیقه قابل دسترسی نبوده مانشت و هم سرعت پاسخ به درخواستهای مانشتیها. اینطوری بهتر میشه در مورد سرور و کیفیتش و میزان پاسخدهی نظر داد. البته این موردی که ما گذاشتیم با uptime واقعی یه خرده متفاوت هست، یعنی ممکنه سرور بالا باشه ولی نتونه به درخواستها پاسخ بده و قصدمون هم مانتیتور کردن این ساعات و درست کردنش هست. |
آمار مانشت از نگاه گوگل - azad_ahmadi - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ
آقای دکتر آماری از درصد جوانانی که در اثر نشستن بیش از حد پای لپ تاپ و گشتیدن در سایت مانشت تلف میشند رو هم قرار بدید. . یاد جوانای ژاپنی می افتم که هرچند وقت یه بار پای لپ تاپ در اثر بازی کامپیوتری به ملکوت ابدی می پیوندن اما واقعا رشد مانشت خیلی زیاده. هر روز که من میام اون کاربران جدید از ۷۰ به بالاست، انشالله که همیشه پایدار بمونه. ممنون بابت اطلاعات آماری جدید. |
RE: آمار مانشت از نگاه گوگل - aatwo - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ
آقای دکتر این آمار چرا اینطوریه |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ب.ظ
یه آماری هم داریم به نام تک بازدید. اینها کسانی هستند که تنها یه صفحه مانشت رو میبینن و بعد با مانشت خداحافظی میکنن. آمار زیر ۵۰ واسه تک بازدید آمار خوبی هست. |
آمار مانشت از نگاه گوگل - aatwo - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
یا نوشته مانشت اولیها: ۹۵۶ نفر!!!!!!!!!!!!!!! مگه امروز چند نفر ثبت نام کردن |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: آقای دکتر این آمار چرا اینطوریهبه خاطر سیستم کش هست. |
آمار مانشت از نگاه گوگل - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: یا نوشته مانشت اولیها: ۹۵۶ نفرمانشت اولی به معنای ثبتنام نیست. به معنای اینه که اولین باره طرف میاد مانشت. ممکنه ثبتنام نکنه!! |
آمار مانشت از نگاه گوگل - banafshe - 16 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
این آماری که میگین رو من پیدا نکردم یه کوچولو بیشتر راهنمایی می کنین که کجاست؟ پیدا کردم کاش یه چیزه دیگه از خدا می خواستمااااا :دی جالب خوشمان آمد لایککککککککک ای کاش جناب دکتر پاسخ پ خ را می دادند شاید پول ساز باشه !!!! |
آمار مانشت از نگاه گوگل - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
خب طبق معمول یا من باید عینکم رو عوض کنم! یا لب تاپ رو بچرخونم یا ... چون هر چی ctrl+f5 میزنم که فرقی نکرده مانشت!! اینایی که میگید کجاس پس؟ |
آمار مانشت از نگاه گوگل - SaMiRa.e - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اینایی که میگید کجاس پس؟ صفحه اصلی تالارگفتمان مانشت ( پایین افراد آنلاین و بازهم پایین قسمت آمارانجمن ) ، قسمت آمار امروز مانشت از نگاه گوگل |
RE: آمار مانشت از نگاه گوگل - banafshe - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب طبق معمول یا من باید عینکم رو عوض کنم! یا لب تاپ رو بچرخونم یا ... چون هر چی ctrl+f5 میزنم که فرقی نکرده مانشت!! اینایی که میگید کجاس پس؟از شما بعید بودااااااااااااااااااااااااااااااا ما همیشه از شما سوال می کردیم :دی ولی جدا خودم هم شانسی اون زیر دیدمش :دی |