|
|
چند سوال ساده در مورد ISI - نسخهی قابل چاپ |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - alamdar - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان من میحواستم شروع کنم به نوشتن مقاله ISI . اما تا به حال نه مقاله ISI دیدم نه اطلاعات زیادی در موردش دارم![]() البته شایدم دیده باشم اما ندوسته باشم isi هست به هر حال ۲ تا سوال خیلی مقدماتی دارم ... اولیش اینکه مقالات isi معمولا چند صفحه هستند؟ (آیا اسناندارد خاصی داره یا نه؟) و یا حداقل هایی داره حتما؟ معمولا مقالات ارایه شده تو برق یا کامپیوتر چند صفحه ای هستند؟ شایدم کلا ربطی به صفحه نداره اصلا و باید یه موضوع رو کامل پوشش بده ... مثلا ۳ صفحه ![]() سوال بعدیم اینه که فرضا من یه مقاله نوشتم و حالا میخوام بدم isi ... این پروسه چقدر زمان میبره؟ همچنین چقدر هزینه داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - blackhalo1989 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
ژورنال ها هزینه ندارن ولی کنفرانس ها هزینه دارن که با وضع فعلی دلار زیاد هم در میاد. |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - انرژی مثبت - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ ب.ظ
تعداد صفحات بسته به کنفرانس یا ژورنالی داره که می خواید براشون ارسال کنید . اکثرا یه ماکزیمم صفحه براتون با توجه به فرمت خودشون تعیین می کنن مثلا ۸ صفحه. برخی این امکان رو بهتون میدن که اگر تعداد صفحات مقالتون بیشتر از حداکثر بود به ازا هر صفحه یه مبلغی رو پرداخت کنید ولی بعضی هم فقط باید به همون تعداد صفحه باشه. |
|
Re: چند سوال ساده در مورد ISI - Amir V - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ ب.ظ
جدی ۸صفحه؟؟ این همه ملت اذیت میکنن خودشون رو واسه نوشتن ۸ صفحه؟؟ Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - blackhalo1989 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ
همین ۸ صفحه اکثرا باید دارای ایده نو باشه و همچنین این ایده رو پیاده سازی کرده باشه و نتیجه اش رو ذکر کرده باشه. در حقیقت این چند صفحه عصاره تمام کار انجام شده است. |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - انرژی مثبت - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
در مورد زمان هم اگر منظورتون ژورنال باشه متفاوته می شه گفت کمترین زمان برای اعلام این که مقالتون اکسپت شده یا ریجکت شده یا review خورده تا اونجایی که من شنیدم و دیدم ۳ ماهه. در مورد کنفرانس ها هم متفاوته ولی عموما کمتر از دو ماه می شه فکر کنم. البته خب لزوما همه ژورنال ها ISI نیستن. |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - alamdar - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ
اینطور که من متوجه شدم هر ژورنال یه template مشخصی داره و هرکس میخواد به اون ژورنال مقاله بده باید در اون قالب بنویسه هر کنفرانس هم با توجه به نوع برگزاری و مدت زمان که به هر فرد میدن و .... خود آدم باید تنظیم کنه که ببینه مثلا توی ۱۰ دقیقه بتونه جمع و جورش کنه مقاله اش رو و در نهایت ISI میاد اون مقاله هایی رو که چه توی کنفرانس های مختلف و چه توی ژورنال های مختلف ارایه شده و به درد بخور بوده رو میبره توی پایگاه خودش و به اسم ISI هم منتشر میشه؟ و چیزی به عنوان ارسال مستقیم یه مقاله به ISI نداریم؟ یا اگرم داشته باشیم قبلش باید تو ژورنال یا کنفرانسی مطرح شده باشه(شایدم باید مقام داشته باشه؟) الان من درست متوجه شدم یا نه؟ خب حالا یک سوال پیش میاد! آیا مجلات یا کنفرانس هایی که جزو ISI هستند هم رتبه بندی دارند یا همین که جزو ISI هستند کافیه؟ مثلا چه کنفرانس ها یا مجلاتی توی ایران شامل ISI میشن؟ و اینکه به اینها بدیم یا به خارجی های معروف بدیم یا بریم ، فرقی میکنه؟ من ۶۷ مورد مجله ایرانی جزو ISI رو پیدا کردم اینجا : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اما در مورد کنفرانس ها چیزی نمیدونم ... دوستانی که میدونن راهنمایی و معرفی کنند لطفا |
RE: چند سوال ساده در مورد ISI - equilibrium - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: اینطور که من متوجه شدم هر ژورنال یه template مشخصی داره و هرکس میخواد به اون ژورنال مقاله بده باید در اون قالب بنویسهسایت هر مجله یا کنفرانس یه قسمت داره به نام paper submission (یا guideline for authors)؛ باید مطابق دستورالعملی که میدن مقاله سابمیت بشه؛ البته رعایت قالب فقط برای کنفرانسها از همون اول مهمه؛ برای ژورنالها تا زمانیکه مقاله پذیرش نهایی نشده مهم نیست؛ times new roman با اندازه ۱۲ و double space رو اکثر مجله ها میپذیرن؛ فقط بعضی از ژورنالها تاکید میکنن جداول و شکلها رو بعد از مراجع و هر کدوم رو تو یه صفحه بیارید. (۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: هر کنفرانس هم با توجه به نوع برگزاری و مدت زمان که به هر فرد میدن و .... خود آدم باید تنظیم کنه که ببینه مثلا توی ۱۰ دقیقه بتونه جمع و جورش کنه مقاله اش رواغلب کنفرانسها بیشتر از ۱۰ دقیقه وقت نمیدن؛ اما این موضوع ربطی به تعداد صفحات مقاله نداره ! همه کنفرانسها (و بعضی از مجله ها) میگن حداکثر n صفحه ولی معمولا حداقلی براش ذکر نمیکنن؛ (۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: و در نهایت ISI میاد اون مقاله هایی رو که چه توی کنفرانس های مختلف و چه توی ژورنال های مختلف ارایه شده و به درد بخور بوده رو میبره توی پایگاه خودش و به اسم ISI هم منتشر میشه؟تعداد ارجاعاتی که به مقاله های یه مجله در سال داده میشه فاکتور تعیین کننده کیفیت اون مجله است؛ ISI هم یه رتبه علمیه که به مجله های با کیفیت و با ارجاع بالا داده میشه؛ بهترین راه تشخیص اینکه یه مجله ISI هست یا نه اینه که ببینید دارای Impact Factor هست یا نه که اگه باشه معمولا تو صفحه اول وبسایت مجله با افتخار اونو مینویسن؛ بنابراین اگه عاشق ISI هستید باید مقالتونو به یه مجله ISI ارسال کنید؛ خود ISI هم یه موسسه است بهمین اسم که رتبه ISI رو به مجله هایی که درخواست گرفتن این رتبه رو بکنن و شرایطش رو داشته باشن میده؛ (۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: الان من درست متوجه شدم یا نه؟نیدونم (: (۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: خب حالا یک سوال پیش میاد!کنفرانس ISI نداریم؛ رتبه بندی مجلاتی که درجه ISI دارن بر اساس IF اونها تعیین میشه؛ تو حوزه کامپیوتر اگه اشتباه نکنم معروف ترین مجله آی اس آی داخل scientia دانشگاه شریف هست؛ الباقی درجه علمی پژوهشی دارن؛ اگه مقاله فارسی هست که تکلیف مشخصه ! اگه نیست بهتره بگردید دنبال مجله های خارجی که دارای شماره فرکانس بالا هستند؛ مثلا اونهایی که ۲۴ شماره در سال چاپ میشن (دو هقته نامه) احتمالا پروسه داوری سریعتری دارن نسبت به اونهایی که فصلنامه (quartery) یا سالی دوبار (semianual) یا مدلهای دیگه ان؛ در حال حاضر با توجه قیمت دلار بهترین کار اینه که کارتون رو به طور خلاصه تو یکی از کنفرانسهای داخل (زبان انگلیسی) چاپ کنید (کنفرانس مهندسی برق و انجمن کامپیوتر که قدمت ۲۰ ساله دارن خوبن)؛ بعد همین کار رو کاملتر و مفصل واسه یه مجله خوب ارسال کنید (مجله خوب غیر ISI هم داریم) و به اون مقاله قبلی هم ارجاع بدید؛ |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - انرژی مثبت - ۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
ممنون از توضیحات اقای Ghiasoddin. من ژورنالی که معرفی کردید و واسه شریف بود رو نمی دونستم. فکر کنم لینکش این باشه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
چند سوال ساده در مورد ISI - alamdar - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
ممنون از شما دوست عزیز والا منم عاشق ISI نیستم ، استادای دانشگاهن که شبا خوابش رو میبینن! جالبه این فقط توی ایرانم نیست و توی خارج از کشور(من حمله آمریکا) و گرفتن پذیرش و فاند هم داشتن ISI فوق العاده موثر هست! گفتیم ما هم از غافله عقب نمونیم! تنصافا من کار تحقیقی خیلی انجام دادم و اکثرا نو بوده اما هیچوقت همه رو جمع و جور نکردم و ارایه ندادم ...خب حالا که اینقدر موثره به فکرش افتادم چنتا مقاله از تحقیقات چند سالم ارایه بدم |