نظرخواهی در مورد سرور جدید - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - admin - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ
با سلام با توجه به مشکلاتی که در سرور قبلی داشتیم از دو روز پیش به سروری جدید در کانادا مهاجرت کردیم. از مشخصات خوب این سرور میزان بالای توان پردازشی هست که خیلی به کارمون خواهد آمد. نظرات خودتون رو در مورد زمانهایی که سرعت سایت پایین میاد و مشکلات احتمالی در سرور جدید توی همین موضوع اعلام بفرمایید. ان شا الله بررسی و رفع خواهند شد. |
RE: نظرخواهی در مورد سرور جدید - Masoud05 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ق.ظ
با سلام . بنظر سرعت لود خیلی بهتر شده مخصوصا وقتی تعداد کاربران آنلاین زیاد هست ، این مورد رو به وضوح در لود صفحه اصلی تالار که حجمی نسبتا زیاد داره به خوبی میشه احساس کرد . با تشکر از شما . |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - fatima1537 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
سرعت باز شدن صفحات بهتر شده |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - blackhalo1989 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ
سرعت باز شدن صفحات شده مثل چند ماه پیش که سرعت خوب بود. |
RE: نظرخواهی در مورد سرور جدید - Sunshine Off - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
سرعت بالا اومدن خوب شده وراحت ترم میشه دانلودکردش. |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - admin - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ
چی رو دانلود میکنید؟ فایلهای الصاقی که کلا رفته روی دراپباکس. امروز ۲۰۰ نفر همزمان رو هم داشتیم که سرور خیلی خوب جواب داد. دوستان در صورت اسپم شدن ایمیلهای ارسال از مانشت هم تذکر بدن که درست بشه. |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - Spresso - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
میشه اسم سرور رو هم بفرمایید؟ ویه کم توضیحات فنی درمورد سرور سایتهای پرترافیک واینکه برای خریدتون حساب ارزی داشتید؟ ممنون |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - foranyone - 14 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ب.ظ
MyBB واسه Dropbox پلاگین داره؟ چطوری میره روی دراپ باکس؟ |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - ONLY-IT - 15 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
جناب دکتر چرا سرور از ایران نمی گیرید ؟ |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - admin - 15 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ب.ظ)foranyone نوشته شده توسط: MyBB واسه Dropbox پلاگین داره؟ چطوری میره روی دراپ باکس؟خودمون اپلیکیشن نوشتیم. (۱۵ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ)ONLY-IT نوشته شده توسط: جناب دکتر چرا سرور از ایران نمی گیرید ؟به چند دلیل: یکی بحث پهنای باند، یکی هم بکآپگیری و آپتایم و سومی که از همه مهمتره قیمت. متاسفانه سرورهای ایران خیلی گرون هستند و برای سایتی مثل مانشت که به صورت خودگردان مدیریت میشه قابل تحمل نیست. (۱۴ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ)Spresso نوشته شده توسط: میشه اسم سرور رو هم بفرمایید؟ما با واسطه خرید میکنیم. خودمون حساب ارزی نداریم. در مورد سرور پرترافیک معمولا بحث کافیک و کارایی خیلی مهم میشه. برخی از سرورها از litespeed استفاده میکنند و ما هم طبق معمول از راهحلهای کدباز و رایگان مثل lighttpd استفاده میکنیم (همون وب سرور youtube). البته بحث استفاده از نسخههای cgi یا cli و همچنین پایگاه داده مناسب هم هست. کلاً وقتی بازدید میره بالا مدیریتش یه خرده سخت میشه و بهتره از هاستهایی که برای این منظور درست شده استفاده کنید. توی مانشت ما بیش از چیزی که واقعا نیاز هست در سرور دستکاری کردیم و البته دوست هم نداشتیم روی سرورهای هاست بریم. چون هم اطلاعات برامون مهمه و نمیخوایم روی هاست اشتراکی بره و هم بحثهای مدیریتی پشتش مثل همون بکآپ، دراپباکس و ... |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - deh-ab - 15 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
با سلام: به نظر من هم سرعت لود صفحات محسوسه و فعلا سرور داره خوب کار میکنه البته اگر بعد یه مدت افت نکنه/... |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - azad_ahmadi - 15 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ب.ظ
سلام. من از معدود کسانی هستم که در عقب ماندگی تکنولوژیکی بسر می برم. آقای دکتر، خدا خیرت بده من با این اینترنت dial up می تونم سرم رو تو مانشت بالا نگه دارم از بابت سرور جدید ممنونیم. |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - admin - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ
نتایج بالاترینها، مشخصات افراد و آمار گوگل از مانشت به سیستم کش مانشت (Xcache) اضافه شد. باید دید که توی سرعت چقدر تاثیرگذار خواهد بود. |
RE: نظرخواهی در مورد سرور جدید - aatwo - 17 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
چه حالی میده این سروره جدیده ۲۰۱۳ عجب سرعتی داره |
نظرخواهی در مورد سرور جدید - Lonely Palm - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
آقای دکتر چند روزه هر تاپیکی که پست جدیدی توش درج میشه و یا پیام خصوصی ای که ارسال میشه، هیچ ایمیل اطلاع رسانی از طرف مانشت برام نمیاد در صورتی که قبلا می اومد. حتی توی پوشه ی اسپم هم نیست چیزی. می خواستم ببینم برای بقیه هم همین طوره؟ |