![]() |
پذیرش رشته - نسخهی قابل چاپ |
پذیرش رشته - ابراهیم۱ - ۰۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
سلام خسته نباشی یک سوال زبان زیر را در ننظر بگیرید {L=a*∪b*{a^n b^(n ) n≥۰ ایا این زبان رشته abb را می پذیرد ؟چرا؟ با تشکر |
RE: پذیرش رشته - jameshenas - 06 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)ابراهیم۱ نوشته شده توسط: سلام خسته نباشیسلام دوست عزیز من اول یه توضیحی بدم از رو زبانی که گذاشتی... رشته ی تولیدی این زبان از دو قسمت تشکیل شده *a و b*{a^nb^n:n>=0} این زبان میگه چه رشته هایی رو من تولید میکنم...۱- تعدادی زیادی a یا اصلا هیچی..بعدش یسری حرفb یا هیچی و داخل کروشه هم برای من یسری a و به هموم اندازه b تولید میکنه: چون توان هر دو n هست..الان که مساوی صفر هست هیچی تولید نمیشه داخل کروشه ولی در مرحله ی بعد اگر باn=1 باشه ab و اگر n=2 باشه aabb و به همین ترتیب تا .... *** یه چیزی تو این زبان مشخصه و اون اینه که هر aاستار و b استار ها لاندا تولید کنند(یعنی هیچی)...داخل کروشه فقط یسریa ابتدا و b پشت سر داریم...*** امید وارم که توضیحاتم درست باشه...اگر نه دوستن دیگه اصلاح کنن. |
RE: پذیرش رشته - hp1361 - 07 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ
سلام [attachment=8650] اگه به شکل دقت کنی میبینی که رشته های تولیدی این زبان از مجموعه سمت راست و جموعه سمت چپ است. مجموعه سمت چپ صرفاً تعداد دلخواه a تولید میکنه(بعلاوه رشته تهی) و سمت راست هم تعداد دلخواه b که بعدش (در صورت بزرگتر از صفر بودن n) تعداد دلخواه a و به همین میزان b تولید میشه. درصورتیکه n برابر صفر باشد، از اشتراک a از قسمت سمت چپ و bb از قسمت سمت راست، رشته مورد نظر تولید خواهد شد. |
پذیرش رشته - Jooybari - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
سلام. ببخشید مگه زبان [tex]a^*b^*a^nb^n ; n\geq 0[/tex] نیست؟ خوب abb رو تولید میکنه. n=0 باشه و بشتار a و b هم بترتیب ۱ و ۲ حرف تولید کنن. |
RE: پذیرش رشته - jameshenas - 08 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
آقا وقتی اجتماع گذاشته یعنی اینکه این زبان تولید میشه دیگه... اشتراک نیس که نشه...وقتی میگه اجتماع یعنی اینکه هم از این استفاده کن هم از اون...مثل عبارت دوستمون جویباری |
پذیرش رشته - fatima1537 - 08 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)ابراهیم۱ نوشته شده توسط: زبان زیر را در ننظر بگیریدنحوه نوشتن گرامر صحیح نیست و یکم اشکال داره(درواقع معاوم نیست * L=a*∪b* به a^n b^ n متصل شده یا نه ولی با فرض اینکه گرامر {a^n b^(n ) هست : بله-چون اولا توی رشته های این زبان تعدادی a و بعد تعدادیb قرار میگیره.و دیگه اینکه شرطی برای تعداد aها یا bها نذاشته و فقط نوشته که بیشتر از صفر باشند. |