کمک در برنامه نویسی:پ - نسخهی قابل چاپ |
کمک در برنامه نویسی:پ - malayer - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
سلام خسته نباشید کمک کنید برای رضای خدا |
RE: کمک در برنامه نویسی - nazaninzahra2 - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)malayer نوشته شده توسط: سلام سلام چه جالب ! بعضی وقت ها حس میکنم مثل روبات هستم که خدا داره کنترلم میکنه ! چند روز پیش داشتم نیپولیتان میخوندم و توش این مسئله رو مطرح کرده بود و به عنوان تمرین این مسائله رو داده بود. من تقریبآ چهار ساعت بهش فکر کردم و روش کار کردم. از هر چی فکر کنید استفاده کردم ، لیست پیوندی ، آرایه پویا دو بعدی و حلقه های تو در تو ... و خروجی شد این فایل که براتون آپلود کردم. میدونم یکم سخت به نظر میاد ولی ایده اصلی رو از روی نیپولیتان گرفتم. (البته اگر میخواهی امتحانش کنی حتمآ n رو عدد بده که توانی از دو باشه مثلآ : ۴ یا ۸ یا ۱۶ .... ) |
RE: کمک در برنامه نویسی - a.hooshmand - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ
ببین این درست هست؟ کد php: #include <iostream> |
کمک در برنامه نویسی - malayer - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
آقا شرمنده کردی دست درد نکنه با چه برنامه نوشته اید .؟؟؟؟؟؟ پاسخ به a.hooshman دوست دست شما درد نکنه ولی فکر کنم پیچیدگی کلشlogn+n هست |
RE: کمک در برنامه نویسی - nazaninzahra2 - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)malayer نوشته شده توسط: آقا شرمنده کردی دست درد نکنه خواهش میکنم من با سی پلاس پلاس نوشتم ، توجه داشته باشید که باید پیچیدگی بشه همون n+logn وگرنه ساده تر از این حرفا میشه نوشتش (مثلآ کد آقای هوشمند (با تشکر از ایشان) ) تمام سختی این مسئله هم تو همین نکته نهفته که بر پیچیدگی کل تاکید داره. |
کمک در برنامه نویسی - a.hooshmand - 21 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. So, how many comparisons we make using this method. Let’s calculate (ignoring constants): )
Comparisons for finding minimum: n Comparisons for finding 2nd minimum: log(n) Total: n + log(n |
کمک در برنامه نویسی - malayer - 21 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
آقا دست همتون درد نکنه ولی مسئله به این صورت n-1 حال مقایسه برای پیدا کردن کوچکترین عنصر و برای پیدا کردن مینیمم دوم باید ۱-[logn] مقایسه انجام دهیم. من برنامه می خوام که این رو پیاده سازی کنه |
RE: کمک در برنامه نویسی - nazaninzahra2 - 21 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)malayer نوشته شده توسط: آقا دست همتون درد نکنه دوست عزیز منم دقیقآ همین برنامه رو نوشتم ( اصلاح میکنم که : منظور من در پست های قبل از پیچیدگی مقایسه بود و به اشتباه نوشتم پیچیدگی) |
کمک در برنامه نویسی - malayer - 21 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
بله به کمکک لیست پیوندی نوشته شده نه آرایه درسته ؟ |
کمک در برنامه نویسی - mfXpert - 21 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
برای به دست آوردن اون تعداد مقایسه که مد نظر شما هستش باید از درخت برنده-بازنده استفاده کرد |
RE: کمک در برنامه نویسی - nazaninzahra2 - 21 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)malayer نوشته شده توسط: بله به کمکک لیست پیوندی نوشته شده نه آرایه درسته ؟ بله یه مقدار از آرایه کمک گرفتم و یه مقدار از لیست پیوندی من از روش تورنومنت استفاده کردم که یکجور درخت تصمیم گیری است. |