سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - asusx59sr - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ
فرض کنید N فرآیند داریم که قسمتی از یک ناحیه ی بحرانی از یک کد را بصورتمشترک استفاده میکنند، اگر بخواهیم شرایط بحرانی برای N فرآیند پیش نیاید به چند سمافور نیاز است؟ ۰ ۱ n/2 n من فکر میکنم ۱ سمافور کافیه! ماهان گفته n تا. چرا؟ |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - armin_b00ter - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
خوب اگه قرار باشه n تا سمافور داشته باشیم که دیگه چه کاریه. سمافور نمی زاریم حال کنن واسه خودشون دیگه |
RE: سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - asusx59sr - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۲۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: خوب اگه قرار باشه n تا سمافور داشته باشیم که دیگه چه کاریه. سمافور نمی زاریم حال کنن واسه خودشون دیگه به نظر شما طراح راجع به سمافور چی فکر کرده؟ |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - mahsa_a3moon - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ
فکر نکرده احتمالاً :دی منم اشتباه (درست) زدم! ببخشید سوال ۸۱ همین آزمونو میشه توضیح بدین؟من هرطور فکر میکنم بنظرم جوابش منطقی نیست! |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - shahram_sis - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ق.ظ
به نظر من ۱ سمافور کافیه.... این آزمون اخری ماهان افتضاج بود.کلی غلط داشت نمیدونم شما هم متوجه شدید یا نه؟ هوش که سوال کنکور رو داده بود و غلط هم حلش کرده بود! (۲۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ق.ظ)mahsa_a3moon نوشته شده توسط:(20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:فکر نکرده احتمالاً :دی این سوال مروبط به دستورات unix هستش که تو دانشگاه آزاد ازش سوال میاد! کتاب پارسه حسابی توضیح دادتش تو فصول اولیه... البته بهتر نگاه دقیقتر کنید چون ۱۰۰ درصد مطمئن نیستم. |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - asusx59sr - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ
آره بیشتر سوالاش غلط بود این هوش که خیلی افتضاح بود. سوال ۸۱ هم به این صورته: وقتی یک فرآیند fork انجام میده بچه هاش عین خودشن. پس همه خواصشو دارن. اما وقتی که اعمالی رو انجام میدن دیگه به هم وابسته نیستن. pid==0 یعنی اگر بچه بود، مقدار value رو با ۱۵ جمع کن. در حالی که روی پدر بی تاثیره. مقدار value پدر همون ۵ میمونه. |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - foranyone - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
به نظر من : یک سمافور با مقدار اولیه ۱ کفایت میکنه |
سوال ۸۴ آزمون سوم ماهان - armin_b00ter - 21 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۲۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: به نظر شما طراح راجع به سمافور چی فکر کرده؟من فکر می کنم باید از طراح پرسید که آیا شما به روح اعتقاد داری ؟ |