تالار گفتمان مانشت
سوال - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال - zadhoosh - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ

Huhسلام,
۱)maxوminتعداد عضو یک heapبه ارتفاع h؟
۲)کوچکترین عضو یک heapماکزیمم در کجای ان قرار دارد؟
۳)ایا یک ارایه مرتب یک heapمینیمم است؟
۴)الگوریتم max-heapifyبدون بازگشتی؟
۵)زمان اجرای heapsortبای ارایه aبه طول nهم برای مرتب شده ی صعودی هم نزولی؟
۶)زمان اجرای quicksortوقتی تمام اعضای ارایه aمقدار برابر دارند؟
۷)نشان دهید چگونه یک صف را با استفاده از ۲ پشته پیاده سازی کنیم؟تحلیل زمانی؟
۸)با استفاده از لیست یک پیوندی Lیک پشته را پیاده سازی کنیدوpushوpopدر زمان( o(1انجام میشوند
خواهش میکنم هرکس میدونه زود بهم بگه

------------------------------------------

سوال - csharpisatechnology - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ

فکر کنم کوچکترین عضو maxHeap باید در برگ ها باشه

با توجه به این که یک درخت heap باید کامل باشه،فکر کنم اگر ارتفاع از پایین به بالا و از ۱ شماره گذاری بشه داریم:
حداقل گره های یک heap برابر [tex]2^{h-1}[/tex]
حداکثر گره های یک heap برابر [tex]2^{h}-1[/tex]

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

==
منبع :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

به نظرم اگه یه آرایه به صورت صعودی مرتب باشه minHeap و اگه نزولی مرتب شده باشه maxheap هست.

heap sort یا مرتب سازی هرم همیشه o(nlogn هست. می تونید به جزوه های مختلف مثل مقسمی و پارسه و ... مراجعه کنید.

بدترین حالت در مرتب سازی سریع، حالتی هست که عناصر به صورت صعودی یا نزولی مرتب شده باشند که در این صورت میشه oreder(n^2
توی حالتی هم که تمام عناصر برابر باشن احتمالا باید بشه order(n^2

پیاده سازی صف با دو پشته
==
این الگوریتم به این صورت است که دو پشته ایجاد می کنیم . داده های ورودی به پشته اول وارد می شوند . هنگامی که خواستیم داده ای را برداریم محتویات پشته اول به پشته دوم وارد می شوند تا عنصری که زودتر وارد شده سر پشته دوم قرار بگیرد . پشته دوم حکم صف را دارد . بعد از اینکه داده یا داده های مورد نظر را از سر پشته دوم برداشتیم تمام محتویات پشته دوم را در پشته اول میریزیم . و به همین ترتیب.
منبع :»

=====

پیاده سازی پشته با استفاده از لیست پیوندی:

تشکر - zadhoosh - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ

ممنونم