![]() |
سوال - نسخهی قابل چاپ |
سوال - zadhoosh - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
![]() ۱)maxوminتعداد عضو یک heapبه ارتفاع h؟ ۲)کوچکترین عضو یک heapماکزیمم در کجای ان قرار دارد؟ ۳)ایا یک ارایه مرتب یک heapمینیمم است؟ ۴)الگوریتم max-heapifyبدون بازگشتی؟ ۵)زمان اجرای heapsortبای ارایه aبه طول nهم برای مرتب شده ی صعودی هم نزولی؟ ۶)زمان اجرای quicksortوقتی تمام اعضای ارایه aمقدار برابر دارند؟ ۷)نشان دهید چگونه یک صف را با استفاده از ۲ پشته پیاده سازی کنیم؟تحلیل زمانی؟ ۸)با استفاده از لیست یک پیوندی Lیک پشته را پیاده سازی کنیدوpushوpopدر زمان( o(1انجام میشوند خواهش میکنم هرکس میدونه زود بهم بگه ------------------------------------------ |
سوال - csharpisatechnology - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ
فکر کنم کوچکترین عضو maxHeap باید در برگ ها باشه با توجه به این که یک درخت heap باید کامل باشه،فکر کنم اگر ارتفاع از پایین به بالا و از ۱ شماره گذاری بشه داریم: حداقل گره های یک heap برابر [tex]2^{h-1}[/tex] حداکثر گره های یک heap برابر [tex]2^{h}-1[/tex] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. == منبع : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به نظرم اگه یه آرایه به صورت صعودی مرتب باشه minHeap و اگه نزولی مرتب شده باشه maxheap هست. heap sort یا مرتب سازی هرم همیشه o(nlogn هست. می تونید به جزوه های مختلف مثل مقسمی و پارسه و ... مراجعه کنید. بدترین حالت در مرتب سازی سریع، حالتی هست که عناصر به صورت صعودی یا نزولی مرتب شده باشند که در این صورت میشه oreder(n^2 توی حالتی هم که تمام عناصر برابر باشن احتمالا باید بشه order(n^2 پیاده سازی صف با دو پشته == این الگوریتم به این صورت است که دو پشته ایجاد می کنیم . داده های ورودی به پشته اول وارد می شوند . هنگامی که خواستیم داده ای را برداریم محتویات پشته اول به پشته دوم وارد می شوند تا عنصری که زودتر وارد شده سر پشته دوم قرار بگیرد . پشته دوم حکم صف را دارد . بعد از اینکه داده یا داده های مورد نظر را از سر پشته دوم برداشتیم تمام محتویات پشته دوم را در پشته اول میریزیم . و به همین ترتیب. منبع :» مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ===== پیاده سازی پشته با استفاده از لیست پیوندی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تشکر - zadhoosh - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ
ممنونم |