تالار گفتمان مانشت
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - نسخه‌ی قابل چاپ

ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - هاتف - ۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ

سلام
دوستانی که می دونند به اونهایی که نمی دونند اطلاع رسانی کنند که این هفته ای که درونش هستیم هفته کتابخوانی هست و همه ی کتابخانه های عمومی هر ساله در چنین وقتی رایگان ثبت نام می کنند
بالاخره ریاضت اقتصادیه و ما هم توی خوشه های پائین جامعه هستیم و .. Big Grin
تازه سال بعد همین هفته که اعتبار ثبت نام تموم میشه دوباره هفته کتابخوانی هست و به این صورت شما توی یه Loop بی پایان از ثبت نام های رایگاه کتابخانه های عمومی قرار می گیرید Tongue

RE: ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - Parva - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ

(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  تازه سال بعد همین هفته که اعتبار ثبت نام تموم میشه دوباره هفته کتابخوانی هست
برا کتابخونه ما ۶ ماهه تمدید میشه؛Dodgy حالا مناسبت دیگه‌ای نیست ۶ ماه بعدیشم مورد لطف قرار بگیریمCoolBig Grin

ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - fatemenp - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ

هورا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا مرسی واسه اطلاع رسانیتون

ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - ania_13 - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ

پارسال هفته کتاب رفتم واسه تمدید گفت فقط یه روز هفته رو رایگان تمدید میکنیم !!!!!!

ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - هاتف - ۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ

پس من خوش شانس بودم چون کل طول هفته ثبت نام رایگانه و به مدت یکساله!

ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - diligent - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ

من که شانس ندارم؛ اون کتابخونه ای که کتاب به درد بخور داره به خونمون دوره، این هفته یه میانترمم دارم اصلا نمیتونم تکون بخورم...

ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - Bache Mosbat - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ

پارسال من هفته ی کتابخونی رفتم عضو شدم. تا تومن آخرشو پول گرفت Big Grin منم روم نشد بگم آخه اگه هفته ی کتابخوانی نبود که نمی اومدم عضو شم.