![]() |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - هاتف - ۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
سلام دوستانی که می دونند به اونهایی که نمی دونند اطلاع رسانی کنند که این هفته ای که درونش هستیم هفته کتابخوانی هست و همه ی کتابخانه های عمومی هر ساله در چنین وقتی رایگان ثبت نام می کنند بالاخره ریاضت اقتصادیه و ما هم توی خوشه های پائین جامعه هستیم و .. ![]() تازه سال بعد همین هفته که اعتبار ثبت نام تموم میشه دوباره هفته کتابخوانی هست و به این صورت شما توی یه Loop بی پایان از ثبت نام های رایگاه کتابخانه های عمومی قرار می گیرید ![]() |
RE: ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - Parva - 21 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: تازه سال بعد همین هفته که اعتبار ثبت نام تموم میشه دوباره هفته کتابخوانی هستبرا کتابخونه ما ۶ ماهه تمدید میشه؛ ![]() ![]() ![]() |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - fatemenp - 21 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
هورا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا مرسی واسه اطلاع رسانیتون |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - ania_13 - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ
پارسال هفته کتاب رفتم واسه تمدید گفت فقط یه روز هفته رو رایگان تمدید میکنیم !!!!!! |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - هاتف - ۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
پس من خوش شانس بودم چون کل طول هفته ثبت نام رایگانه و به مدت یکساله! |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - diligent - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
من که شانس ندارم؛ اون کتابخونه ای که کتاب به درد بخور داره به خونمون دوره، این هفته یه میانترمم دارم اصلا نمیتونم تکون بخورم... |
ثبت نام رایگان کتابخانه ها در هفته کتابخوانی - Bache Mosbat - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ
پارسال من هفته ی کتابخونی رفتم عضو شدم. تا تومن آخرشو پول گرفت ![]() |