[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - ای تی- سال ۹۱(کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - ای تی- سال ۹۱(کنکور ۹۲) - individual - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آزمون های آزمایشی مهستان سال ۹۲ رشته IT امیدوارم به درد بچه های IT بخوره ... آزمون ۲۵% اول - ۹۱/۸/۵ سوالات : [attachment=7495] پاسخنامه تشریحی : [attachment=7496] آزمون ۲۵% دوم - ۹۱/۸/۲۶ سوالات : [attachment=7815] پاسخنامه تشریحی : [attachment=7818] آزمون ۵۰% اول - ۹۱/۹/۱۰ سوالات : [attachment=8177] پاسخنامه تشریحی : [attachment=8176] آزمون ۲۵% سوم - ۹۱/۱۰/۱ سوالات : [attachment=8576] پاسخنامه تشریحی : [attachment=8578] آزمون ۲۵% چهارم - ۹۱/۱۰/۲۲ سوالات : [attachment=9136] پاسخنامه تشریحی : [attachment=9138] آزمون ۵۰% دوم - ۹۱/۱۰/۲۹ سوالات : [attachment=9137] پاسخنامه تشریحی : [attachment=9139] آزمون جامع اول - ۹۱/۱۱/۶ سوالات : [attachment=9141] پاسخنامه تشریحی : [attachment=9140] |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - master of net - 01 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
کلا بابت همه چی ممنون داداش. خیلی مردی |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - MoonRise - 07 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
آزمون های بعدی آی تی رو نمیذارین؟ کامپیوترا کامله اما آی تی ها رو ادامه ندادید |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - 8Operation - 08 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
دوستان اگه آزمونا جامع رو بذارید خیلی لطف بزرگی کردید....مرسی |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - MoonRise - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
ممنون اما من هر کاری میکنم دانلود نمیشه لینک سوالات اشکال داره |
RE: [دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - individual - 09 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: ممنون اما من هر کاری میکنم دانلود نمیشههمه لینک ها اینجوری شده ، نمیدونم چرا اینقدر سرعت دانلود از سایت کند شده باید از مدیرای سایت بپرسید. |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - Mahoor - 11 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
من سوالات جامع رو نتونستم دانلود کنم |
[دانلود] آزمون های آزمایشی مهستان (پوران پژوهش) - IT 92 - mehdi.nine - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ق.ظ
بچه ها من خیلی راحت دانلود کردم!! روی فایل کلیک راست کنید و download with IDM رو بزنید. |