|
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - نسخهی قابل چاپ |
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - انرژی مثبت - ۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
خبرگزاری فارس: مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور زمان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ را دی یا اوایل بهمنماه سال جاری اعلام کرد. حسین توکلی، مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به آغاز ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ از امروز، گفت: ثبتنام آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ و همچنین هجدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی از امروز سهشنبه ۹ آبانماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آغاز میشود و تا ۱۶ آبان ماه ادامه دارد. وی زمان توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ را از روز ۱۵ بهمن ماه سال جاری از طریق سایت سازمان سنجش اعلام کرد. به گفته مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ طی روزهای ۱۸، ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه برگزار میشود، نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در اردیبهشت منتشر میشود. وی همچنین با اشاره به اعلام اسامی پذیرفتهشدگان نهایی کد رشته محلهای جدید و تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در اواخر دی یا اوایل بهمن ماه، خاطرنشان کرد: نتایج نهایی مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ قبل از برگزاری آزمون ارشد ۹۲ اعلام میشود. به گفته توکلی داوطلبانی که در کد رشته تحصیلی دوره روزانه اعم از متمرکز یا نیمه متمرکز آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ پذیرفته شدهاند و پذیرفتهشدگان نهایی کد رشته محلهای بورسیه و یا شرایط خاص آزمون ارشد ۹۱، حق ثبتنام در آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ را ندارند. خبرگزاری فارس ۹/۸/۹۱ |
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - فرمسک - ۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ
حداقل یه کم زودتر مثلا ۱۵ آبان جواب تکمیل ظرفیتو میدادن که تکلیفمون معلوم شه برا ارشد۹۲ شرکت کنیم یا نه-عجب آدمایی برای آینده مون برنامه ریزی میکنن |
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - sadradin - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
دوستان خواهشن به وبگردی ۲۰۳۰ این موضوع را گزارش بدن و همچنین ایسنا بلکه این قدر دروغ نگن . من براشون ارسال کردم . شماها هم بدید لطفن . وقت کمه تو رو خدا این موضوع رو همه به : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. subject@isna.ir مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. گزارش بدین . |
|
RE: اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - Lonely Palm - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
ای وااااااااای ![]() دی یا اوایل بهمن یعنی همون اوایل بهمن سنجش دیگه شور همه چیو درآورده ![]() انگار تنها چیزی که واسه سنجش اهمیت نداره عمر آدماست ... من هم فرستادم ولی چشمم آب نمی خوره تغییری حاصل بشه ...
|
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - arshadit - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
یعنی موندم این مملکت چطور داره میچرخه؟در همه ی زمینه ها رکورد داریم(البته از نوع منفی) شدیم مصرف کننده ی چین جواب یه آزمون که به قول خودشون کامپیوتری صحیح میشه و باید ۲ روزه بدن دست داوطلبا ، ولی ۱سال مارو علاف این نتایج کردن!!! فک کنم برگه هارو میفرستن چین تصحیحشون کنن که اینقد طول میکشه بعد تکمیل ظرفیت رو میخوان با حمایت از تولید ملی خودشون انجام بدن که از اونور هم معطلی داره حس میکنم توی صف ایستادیم ، همه عمرمون یه جواریی داره توی صف میگذره و تنها چیزی که اینجا ارزش نداره وقت و عمر آدماست خوش به حال اونی که پولشو داره میره خارجه درس میخونه کی میشه یه روز خوب بیاد؟؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه؟ نمیشه؟ چی میشه؟D: |
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - sadradin - 10 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ق.ظ
از دوستان دیگر هم تقاضا مندم که شما هم لطفی بکنین و به این خبرگزاری ها ارسال نمایید . دمتون گرم |
|
RE: اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - amirh - 10 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ق.ظ
من که آخر نفهمیدم این سیستم پاسخ گویی اصلا برای چی گذاشتند رئیس سازمان سنجش یه چیزی میگه معاونت یه چیز دیگه میگه فلان مسئول یه چیز دیگه میگه اونوقت من ساده از طریق سیستم ارسال سوال ...سوال می پرسم که بتوانم برای آینده ام برنامه ریزی کنم نگو اصلا نیمی از سرنوشت آدم دست خودشه نیم دیگه شانسیه البته تو کشور ما .............آقا یکی نیست بگه این چه وضعیتیه قبلا که برای گرفتن دفترچه ثبت نام و همچنین ارسال آن از طریق پست تو صف های طولانی می ایستادیم همین وضعیت برای گرفتن کارت ورود به جلسه هم صادق بود نتیجه آزمون ۵ یا ۶ ماه بعد می آمد حالا انتخاب رشته و....جای خودش ............. ![]() امروزه که همه چی راحتر از گذشته شده و کلا کامپیوتری شده چرا بازم مثل گذشته نتایج همان زمانی میاد که مثلا ۵سال پیش هم می آمد![]() ![]() ![]()
|
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - Lonely Palm - 10 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ
امیرجان پنج سال پیش که پاسخ تکمیل ظرفیت رو حداکثر تو آبان ماه اعلام می کردند ... حتی همین پارسال چرا راه دور بریم؟ من میگم دانشگاه آزاد هم واسه تکمیل ظرفیتش با یه حجم مشابهی از داوطلب درگیر بود، چطور اون مرکز آزمون می تونه نتایج رو سه هفته ای اعلام کنه اونوقت سنجش ۳ ماه واسه اعلام نتایج نهایی و ۳ ماه هم واسه اعلام نتایج تکمیل ظرفیت باید گیر باشه؟ قطعا یه تصمیم هایی این وسط گرفته شده که اعلام نتایج رو تا اون موقع کش بدن! |
|
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد۹۱ در بهمن - majila - 18 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
سلام آیا کسانی که زمان ثبت نام اولیه علاقمندی به غیرانتفاعی و پیام نور رو اعلام نکرده بودند و هزینه ی ۴۸۰۰ تومانی را پرداخت نکرده بودند تو تکمیل ظرفیت می تونستند غیرانتفاعی و پیام نور رو انتخاب کنند کسی اطلاعی داره مرسی . |