خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - nahid.moosavi - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
دوستان بالاخره زمان ثبت کنکور ارشد ۹۲ رسید. آرزو می کنم همه اونهایی که دارن زحمت میکشن نتیجه خوبی بگیرن . البته قرار بود اول دفترچه راهنما بیاد ولی خبری از دفترچه نیست. دوستان اگر خبری از دفترچه شد اعلام کنن. |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - انرژی مثبت - ۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
داوطلبان برای خرید کارت اعتباری ثبتنام باید ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان پرداخت کنند البته مبلغ خرید کارت اعتباری علاقمندی دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی نیز مبلغ ۵ هزار و ۸۰۰ تومان است. براساس این گزارش، داوطلبان حداکثر میتوانند ۳ عدد کارت با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق کارتهای عضو شبکه شتاب خریداری کنند. ثبتنام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۲ و هجدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور، از ۹ آبان ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز میشود و تا ۱۶ آبانماه ادامه دارد. خبرگزاری فارس ۸/۷/۹۱ |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - nahid.moosavi - 07 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره شرایط وضوابط ، تاریخ و نحوه ثبت نام در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۲ و هیجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور جهت مشاهده اطلاعیه به آدرس زیر مراجعه نمایید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - prr121 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
دوستان ، اینکه جزو قوانین نوشته دانشجوهای کارشناسی ارشد نمیتونن در آزمون شرکت کنن رو باید جدی گرفت؟؟؟؟ یعنی منکه دانشجوی ارشد هستم حتی اگه انشالا بعد از قبولی از این رشته فعلی در دانشگاه آزاد انصراف بدم باز هم نمیتونم در رشته ای که قبول شدم ثبت نام کنم؟ |
RE: خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - Sunshine Off - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ)prr121 نوشته شده توسط: دوستان ، اینکه جزو قوانین نوشته دانشجوهای کارشناسی ارشد نمیتونن در آزمون شرکت کنن رو باید جدی گرفت؟؟؟؟منظورش دانشجوی روزانه هست،واگه دانشجوی جاهای دیگه باشید وقتی قبول شدید باید قبلی را انصراف بدید،اما اگه روزانه باشید نمیتونید شرکت کنید مگراینکه تاشهریور درستون تمام بشه. |
RE: خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - Lonely Palm - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
با عرض معذرت از مدیران مانشت اگر پستم بی ربطه ولی اولا یکی نیست به سنجش بگه تو هنوز پرونده کنکور ۹۱ ت رو نبستی، یک سال روند ثبت نام تا پایان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آخه؟! دوم اینکه یه حساب سرانگشتی بکنین واسه این هزینه، معمولا افراد کارت ثبت نام رو که می گیرن همزمان باهاش کارت علاقمندی پیام نور و غیرانتفاعی رو هم می گیرن، اگه فرض کنیم هیچکس دو تا کنکور نده، یعنی رشته اصلی و شناور، و فرض کنیم مثل پارسال حدود ۸۰۰ هزار نفر ثبت نام کنن میشه به ازای هر نفر ۲۳۶۰۰ تومان، و به ازای تمام جمعیت ثبت نامی مبلغی معادل ۱۸۸۸۰۰۰۰۰۰۰ تومان |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - elahearshad - 08 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
ببخشید این قضیه خرید کارت برا ارشد چیه؟ |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - zarei1991 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ق.ظ
شرمنده درست متوجه نشدم؟قضیه این المپیاد چیه؟واسه اونم پول میگیرن؟آزمونش کی هستش؟چطوریه؟ |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - anita_66 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
منم کارت خریدم... خیلی شماره داوطلبیم خوشکله... کاش میشد واستون بنویسمش |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - ashkan_cdi - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
دفترچه اومد |
RE: خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - anita_66 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)elahearshad نوشته شده توسط: ببخشید این قضیه خرید کارت برا ارشد چیه؟ سلام. اگه قصد شرکت در کنکور ارشد رو دارید باید کارت اعتباری شماره داوطلبی و رمز عبور و اینارو اینترنتی خرید کنید من خریدم |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - zarei1991 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
ببخشید سهمیه شاگرد اولی برای کارشناسی ناپیوسته ها حذف شده؟ راستی مثل اینکه ۹۰ درصد نمره کل آخرین نفرو باید کسب کنی...پارسال ۸۰ درصد بود.... |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - معمری - ۰۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
سلام من تا شهریور ۹۲ تموم نمیکنم ولی میخوام امسال آزمایشی شرکت کنم معدلمم چون چند ترم دانشگاه نمیرفتم زیر ۱۲ شده .حتما باید فرم مربوطه(فرمی که باید دانشگاه تایید کنه) رو پر کنم؟ اگه پرش نکنم چی میشه؟ |
RE: خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - Mahoor - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)anita_66 نوشته شده توسط:شماره داوطلبی همون شماره پرونده هست؟(08 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ)elahearshad نوشته شده توسط: ببخشید این قضیه خرید کارت برا ارشد چیه؟ |
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - mrt69 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
دوستان یه سوال : فرق می کنه که من رشته آی تی رو به عنوان رشته اصلی شرکت کنم یا به عنوان رشته شناور یعنی مثلا اگه شناور شرکت کنم امتیازی یا چیزی ازم کم نمیشه که بعد من دانشجوی سال اخر هستم برای معدل باید چی وارد کنم ؟؟ معدل ترم قبلم رو باید وارد کنم ؟؟ |