|
|
سوال از نظریه(فصل سوم لینز) - نسخهی قابل چاپ |
|
سوال از نظریه(فصل سوم لینز) - jameshenas - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
سلام دوستان...خسته شدم از بس تمرین حل کردم... یکمی هم شما تمرین حل کنید...حل کردید به منم بگین ![]()
|
RE: سوال از نظریه(فصل سوم لینز) - m@hboobe - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: سلام دوستان...خسته شدم از بس تمرین حل کردم... من سوال بصورت شفاهی سوال ۵ رو جواب میدم! ببنید مکمل زبان یعنی اینکه تمام حالاتی که این زبان پوشش نمیده! خب اول اینکه باید شرط ها بر عکس باشن و یه نکته دیگه اینکه باید حالاتی هم در نظر بگیریم که اول a بعد b نباشد! کتاب شما کدوم ویرایشه؟! با کتاب من فرق داره من کتابم ویرایش۴ |
RE: سوال از نظریه(فصل سوم لینز) - jameshenas - 06 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:مرسی از جواب(06 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: سلام دوستان...خسته شدم از بس تمرین حل کردم... والله من از روی ۳تا کتاب میخونم..."صراف زاده.....کاظم زرین...صادق زاده" |
|
RE: سوال از نظریه(فصل سوم لینز) - m@hboobe - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
[tex]\left \{ a^{n}b^{m}|n m= \right \}[/tex] m+n=زوج یادمه یه سوالتون این بود الان که پیوست پست دچار مشکل شده !!خب بریم سراغ سوال ![]() باید مجموع a,b همیشه زوج باشه ما میدونیم جمع دو عدد زوج زوجه! خب [tex](aa)^{*}(bb)^{*}[/tex] همچنین جمع دو عدد فرد زوج میشه! خب [tex](aa)^{*}a(bb)^{*}b[/tex] میشه این دو رو با هم نوشت [tex](aa)^{*}a(bb)^{*}b | (aa)^{*}(bb)^{*}[/tex] یا میشه بصورت دیگه نوشت [tex](aa)^{*}(ab|\lambda )(bb)^{*}[/tex] خب تست میکنیم یا ab نوشته میشه یا aaab یا abbb که همیشه زوجه! پ.ن:ولی انگار صورت دیگه که لامبدا داره رشته لامبدا میسازه نمیدونم چقدر درست! |
|
RE: سوال از نظریه(فصل سوم لینز) - فوژان - ۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ
سلام سوال چهار همون طور که دوستمون جواب دادن میشه [tex]((aa)^*(bb)^* a(aa)^*b(bb)^*)[/tex] برای سوال بعدی هم توضیح کاملا درسته [tex](\lambda a aa aaa)b^* a^*bbbbb^* (a b)^*ba(a b)^*[/tex] توی سوال بعد هم فقط کافیه جاهارو برعکس کنید [tex](a ba)^*b(a b)^*[/tex] بقیه رو باید صورت سوال رو بزارید من کتابم ویرایشش با ماله شما فرق داره. |