|
|
کتاب ارشد هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کتاب پردازش تصویر - mona23 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
سلام.کسی کتاب خوب لاتین توی این زمینه داره که اپ کنه؟ یا جزوه.ممنون میشم |
|
کتاب پردازش تصویر - ف.ش - ۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ
من خودم کتابی نخوندم ولی فکر کنم این منابع خوب باشه شاید بتونی بعضی هاش رو از اینترنت دانلود کنی. Gonzales R.C., Woods R.E Digital Image Processing Gonzalez,Woods and Eddins نوشته Digital image processing using matlab fundamentals of digital image processing by A.K jain Image Processing handbook by John C.Russ و کتاب مقدمه ای بر پردازش تصویر دیجیتال ،دکتر فرخ ترکمنی آذر |
|
کتاب پردازش تصویر - hkarimi - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ
سلام. به ما کتاب گنزالس رو درس میدادن، اولین کتاب مورد اشاره ی بالا. کتاب بسیار خوب ولی سنگینیه. خیییلی ریاضیاتیه. از اونجا که من فقط همین یه کتاب رو مطالعه کردم نمیتونم بگم نسبت به بقیه ی کتابا چطوره. البته گفتنیه که خود کتاب رو من نداشتم، استاد بهمون از روی اون کتاب جزوه میگفت. واسه کارگاهشم matlab کار میکردیم. جددداً خیلی جالب بود، خیلی جالب. یه عکس رو خاکستری(همون سیاه و سفید) میکردیم، رنگاشو کم و زیاد میکردیم، خلاصه خیلی دستکاریش میکردیم. همشم با متلب و کار کردن با ماتریسا بود. این لینک کتاب متلبه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
کتاب پردازش تصویر - Pakzad - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ
لینک های زیر ایبوک رایگان در این زمینه هست برای دانلود باید عضو بشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: کتاب پردازش تصویر - mona23 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ب.ظ
از همه دوستان ممنون ![]() از همه دوستان ممنون. ![]()
|
|
کتاب پردازش تصویر - !!!Alireza!!! - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کافیه یا بازم کتاب میخواید... ![]() موفق باشید... |
کتاب پردازش تصویر - mona23 - 02 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۹ ب.ظ)!!!Alireza!!! نوشته شده توسط:ممنون
|
|
کتاب پردازش تصویر - javadjj - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
دوستان کتابی که لینک زیر گذاشتم خیلی کتاب خوبیه با دیدگاه کاربردی و همچنین منطبق بر کتاب گونزالس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
کتاب پردازش تصویر - !!!Alireza!!! - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
داداش اگه میتونی یه جای دیگه آپلود کن یا اسمشو بگو... من پارسال جو این چیزا گرفته بودم و دنبالش رفتم و هیچ چیزی ندیدم که به اندازه OpenCV قوی و انعطاف پذیر و از همه مهمتر اپن سورس! باشه... سرمو الکی بند این چیزا کردم و ۳-۴ تا درس رو افتادم و مشروط شدم،چرا تو دانشگاها نمیاند از این چیزا یادمون بدند...
|
|
کتاب پردازش تصویر - blackhalo1989 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
openCV کتاب نیست. تو دانشگاه یاد میدن ولی تو ارشد و ضمنا کلی پیش نیاز داره. |
RE: کتاب پردازش تصویر - javadjj - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ)!!!Alireza!!! نوشته شده توسط: داداش اگه میتونی یه جای دیگه آپلود کن یا اسمشو بگو... البته حرف شما خوبه اما ببینید شما نباید زود و شتابزده نظرتون رو اعلام کنید یا چون ابزار آماده ای در اختیارتون هست بگید بقیه به درد نمیخوره یا تو دانشگاه هیچی یاد نمی دهند تو همین OpenCV خیلی وقتا شاید شما خواسته باشی کار نوینی انجام بدی شاید نتونی و مجبور بشی از ابتدا کدت رو تو مطلب بزنی. شما باید سعی کنی ابتدا با خود پردازش تصویر مثلا بطور کامل اشنا بشی بعد از این جور نرم افزار که بسته های آماده هستش استفاده کنی من یادمه تو دانشگاه ساختمان داده استاد ما مجبور که ما همه مباحث ساختمان رو با ++C پیاده سازی کنیم همون باعث شده هنوزم تو پیاده سازی دید خوبی داشته باشم و از نوشتن هیچ برنامه ای نترسم.بعدم سطح اینطور مسائل بالاست و نمیشه همه کلاس کارشناسی رو در یک سطح دید و مثلا پردازش تصویر گفت اما طبق علاقه شخصی میتونید بصورت هدف دار و حساب شده دنبالش باشی به شرطی که مشروط نشی ![]() ![]() شروع پردازش تصویر در درس گرافیک کامپیوتری دوره ی کارشناسی هستش
|
|
کتاب پردازش تصویر - !!!Alireza!!! - 08 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ
دست رو دلم نذارید که داغونه داغونه... ![]() از یه طرف عذاب وجدان استفاده از برنامه های کپی رایتی!،از یه طرف عشق روبوتیک،و بدتر از همه اینا،داشتن استادایی که همشون مایکروسافتی و کپی رایتیند... ![]() تازه اینا هیچی... آدمایی که تا خرخره ادعا دارند و تا کف پاشون معرفت ندارند بیشتر داغونم کرده،آخه دلم از این میسوزه اگه معرفتم داشته باشند،سوادشو ندارند... قدر اساتید با سواد رو بدونید... هر چقدر هم که ناز داشتند،نازشونو بخرید... ![]() ببیخشید این چیزا اسپم بود و مربوط به این تاپیک نبود،ولی یه حرفایی هست که آدم نمیتونه از نگفتنشون بگذره... فقط یه چیز دیگه،کسی از بچه های اینجا المپیادی بوده که مراحلشو رفته باشه... بازم ببخشید،ولی احساس میکنم تو این تاپیک زودتر جواب میگیرم... ![]() فقط اگه تو پروفایل خودم جواب بدید ممنونتون میشم... آقا جواد گل،لینکو دوباره چک کردم،مشکلی نداره،دوباره سرورشون مشکل دار شده ولی الان داره جواب میده،خدا میدونه چه کارا دارند میکنند... ![]() ممنون از جوابایی که دادید،حرف منو رو حساب کم سوادیم نذارید،رو حساب کم تجربگیم بذارید... ![]() این پردازش تصویر هم برای خودش عالمی داره ها... ![]() موفق باشید... |
|
RE: کتاب پردازش تصویر - mona23 - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
سلام.بچه ها ممنون از کتابایی که بهم معرفی کردید.یه سوال دیگه دارم.میشه یه نفر که توی ز مینه پردازش تصویر کار کرده بگه سرفصل های مهم پردازش تصویر چیه؟میخوام بدونم بیشتر روی چه مباحثی بیشتر تاکید کنم .ممنون میشم |
|
کتاب پردازش تصویر - javadjj - 10 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
سلام معمولا پردازش تصویر رو با مباحث زیر از دید پایه ای می شناسند مقدمات عملیات در حوزه مکان مثل فیلتر های میانگین یا لبه یابی و درون یابی عملیات در حوزه فرکانس مثل تبدیلات فوریه ،ویولت،تبدیلات کسینوسی،تبدیلات والش بازیابی و بازسازی و تعمیر تصویر پردازش تصاویر رنگی فشرده سازی تصاویر ------ اما مباحث بالا پایه و بیس کار هست روی اسن موضوعات خیلی نمیشه دیگه کار کرد پروندش بسته شده اما تو اکثر کارها هوشی ازینا استفاده میشه من یه مثال میزنم توجه کنید: در سامانه های تشخیص هویت بر اساس عنبیه باید ابتدا از عنبیه عکسبرداری شود سپس با استفاده از الگوریتم های لبه یاب (مثلا Canny) لبه یابی انجام دهیم و قسمت عنبیه را جدا کنیم سپس از تصویر تبدیل فوریه یا والش بگیریم ویژگی استخراج کنیم و ماتریس ویژگی را ساخته و با استفاده از یک الگوریتم دسته بندی عملیات تشخیص هویت را انجام دهیم میبینید چقدر تو یه کار هوش مصنوعی ازینا استفاده میشه |
کتاب پردازش تصویر - mona23 - 10 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: سلام معمولا پردازش تصویر رو با مباحث زیر از دید پایه ای می شناسندواقعا ممنون از راهنمایی شما |