سوال از نظریه(dfa) - نسخهی قابل چاپ |
سوال از نظریه(dfa) - jameshenas - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
دوستان من یه ماشین میخام که همه ی رشته های ۰ و۱ رو پذیرش کنه جزء رشته ی ۰۰۱ رو بنظرتون ماشین dfa داره؟ یا nfa میشه؟ این ماشینی که پیوست کردم درسته؟ یا غلط |
RE: سوال از نظریه(dfa) - فوژان - ۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سلام غلطه چون ۰۰۱۰۰۱ رو قبول نمیکنه در صورتی که شما گفتی همه رشته ها جز ۰۰۱ |
RE: سوال از نظریه(dfa) - jameshenas - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ)فوژان نوشته شده توسط: سلام غلطه چون ۰۰۱۰۰۱ رو قبول نمیکنه در صورتی که شما گفتی همه رشته ها جز ۰۰۱اینجوری رد اثباتشو دیگه ندیده بودم آخه من خیلی تلاش کردم ولی نشده... بنظر شما اصلا میشه براش dfa کشید؟ یا فقط میشه با حرکت landa یه nfa براش کشید... |
RE: سوال از نظریه(dfa) - m@hboobe - 30 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
باید اینجور پیش برید که میخواید یه رشته ۰۰۱ رو بسازید یعنی از حالت شروع با دیدن ۰ به حالت دوم میرود و با دیدن ۰ دیگه به حالت سوم و با دیدن ۱ به حالت بعد تا اینجا ما تونستیم به رشته۰۰۱ دست پیدا کنیم اما ما داریم میگیم رشته هایی بجز ۰۰۱ پس تمام حالات ما قبل اینکه به ۰۰۱ برسیم رو حالت نهایی در نظر می گیریم و به ازای الفباهایی که در هر حالت قید نشدند یا حلقه میزنیم یا به dead state میریم یا به حالت قبلی برمیگیردیم! فکر کنم همچین چیزی بشه (شرمنده ماشینش دیر آماده شد) [attachment=7332] البته یکم از کتاب لینز تقلب کردم واسه حالتهای برگشت یه موردم واسه nfa بگم که کار خاصی نداره فقط باید قضیه ۳-۱ فصل سوم از کتاب لینز رو بخونید و اون شکل ۳-۴ رو یاد بگیرید حله |
RE: سوال از نظریه(dfa) - jameshenas - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: باید اینجور پیش برید که میخواید یه رشته ۰۰۱ رو بسازیدمرسی...فقط الان رشته ی۱۱۰۰۰۰۱۱ و یا رشته ی ۰۰۱۰۰۱ رو بقول دوستمون میتونیم بسازیم؟ |
سوال از نظریه(dfa) - m@hboobe - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
کشته مرده درس خوندن خودمم!! (۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: فقط الان رشته ی۱۱۰۰۰۰۱۱ و یا رشته ی ۰۰۱۰۰۱ رو بقول دوستمون میتونیم بسازیم؟ نه اینا رو که میگید نمیپذیره! دقت کنید واسه ۰۰۱۰۰۱ در حالت اول که رشته لامبدا هست با دیدن صفر میره حالت بعد یه صفر دیدن باز حالت بعد حالا اگر یک ببینه میره به حالت آخر که اون حالت نهایی نیست! پس اونجا هرجور دیگه رشته صفر یک بیاره دیگه مشکلی نداره و گیر میکنه همون حالت غیر نهایی و هیچ وقت اون رشته پذیرفته نمیشه! خب واسه ۱۱۰۰۰۰۱۱ در حالت اول یک میبنه حلقه دوباره یک میبینه حلقه هنوز حالت اول مونده دوتا صفر میبنه میره جلو اینجا باز هرچی صفر ببینه حلقه میخوره حالا باز اگر یک ببینه میره حالت غیر نهایی که دیگه اون رشته پذیرفته نمیشه!و باز مثل قبلی هرجور دیگه رشته صفر یک بیاره دیگه مشکلی نداره و گیر میکنه همون حالت غیر نهایی و هیچ وقت اون رشته پذیرفته نمیشه! |
RE: سوال از نظریه(dfa) - mp1368 - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
سلام . دقت کنید ماشینی که توی کتاب لینز خواسته معنیش اینکه کلا هرجایی توی رشته اگر زیر رشته ۰۰۱ رو دیدیم ماشین به حالت تله بره ولی این سوالی که شما پرسیدین یعنی اینکه ماشین تمام رشته ها رو قبول کنه به جزء رشته واحد ۰۰۱ پس ماشین ساده ای میشه که در زیر قرار دادم. |
RE: سوال از نظریه(dfa) - jameshenas - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط: سلام . مرسی فک کنم درسته... دارم امتحانش میکنم اگه مشکلی داشت اطلاع میدم...از دیشب درگیرشم پ ن: الان رشته ی ۰۰۰۰۰۰۱ رو میشه پذیرش کرد؟ فکر کنم از حالت q2 به q4 که کشیدین ۰و۱ بشه مشکل حل بشه نه؟ |
RE: سوال از نظریه(dfa) - mp1368 - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پ ن: الان رشته ی ۰۰۰۰۰۰۱ رو میشه پذیرش کرد؟ سلام یک یال یادم رفته بود اصلاح شد |
RE: سوال از نظریه(dfa) - jameshenas - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط:(30 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: پ ن: الان رشته ی ۰۰۰۰۰۰۱ رو میشه پذیرش کرد؟ مرسی... دست گلتون درد نکنه |
RE: سوال از نظریه(dfa) - kashir - 04 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
اگه بنا باشه فقط صفر و یک رو قبول کنه جز ۰۰۱ رو، پس احتیاجی به تولید لاندا نیست، state اول یعنی q0 از حالت فاینال خارج بشه |
سوال از نظریه(dfa) - Jooybari - 04 آبان ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
به نظر من پاسخشون درسته. q0 هم جزء جوابه. |