تالار گفتمان مانشت
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - maryami - 28 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ب.ظ

سلام
اگه کسی از دوستان در این زمینه فیلم آموزشی یا جزوه خوب سراغ داره ممنون می شم راهنمایی کنه
استاد ما چون اکثر بچه ها ترم ۳ ای هستن دیفالتش رو ترم ۳ بودن ما هست و تغییر هم نمی کنه ConfusedUndecided

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - blackhalo1989 - 28 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ

یادگیری ماشین استفورد هست که گویا ۲ تا ورژن داره: یکی اونی که اینجاست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و یکی هم اونی که اینجاست:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و بازم گویا see.stanford سطح بالاتره.
بازم بگردید پیدا میشه براش منبع تصویری.

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - redrose - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ

سلام.لینک یه تعدادی جزوه رو خدمتتون فرستادم.هر مبحث یک PDF جداست.
چک بفرمایین امیدوارم مفید باشه.
موفق باشید.

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - bitbit - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ

(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ)redrose نوشته شده توسط:  سلام.لینک یه تعدادی جزوه رو خدمتتون فرستادم.هر مبحث یک PDF جداست.
موفق باشید.

سلام اگه ممکنه لینک بدین همه استفاده کنیم یا برا منم بفرستین اگه لینک دادن مجاز نیست
ممنونم

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ahe2 - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ

(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ)redrose نوشته شده توسط:  سلام.لینک یه تعدادی جزوه رو خدمتتون فرستادم.هر مبحث یک PDF جداست.
موفق باشید.

دوست عزیز امکان این هست که برای من هم ارسال کنید؟

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ

بهترین کتاب در این زمینه کتاب آقای duda است. پی دی افش فراوانه. اگه کسی حوصله سرچ نداره ایمیل بده تا براش بفرستم.

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - rima_m - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ

اگه میشه لینکو برای منم بدین. ممنون میشم.

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ف.ش - ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ

کتاب machine learning and pattern recognition آقای bishop هم میتونید توی نت پیدا کنید.
که دیدش آماری هست.

یه کتاب هم از alpaydin هست برای یادگیری ماشین با دید آماری

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - sahars5 - 17 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ

(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  بهترین کتاب در این زمینه کتاب آقای duda است. پی دی افش فراوانه. اگه کسی حوصله سرچ نداره ایمیل بده تا براش بفرستم.
سلام ببخشید کسی هست که حل مسائل فصل ۵ duda رو داشتع باشه ؟ خیلی ضروریه.

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 17 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ

من یه حل تمرین مختصرشو دارم

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - sahars5 - 17 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ

(۱۷ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  من یه حل تمرین مختصرشو دارم

age lotf konid vasam befresidesh yek donya mamnoon misham

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 18 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ

سلام اگه می شه برای منم ایمیل کنید هم کتابش و هم حل تمرینش
راستی اگه توی همین پست آپلود کنی بهتره چون همه بهش دسترسی دارن

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 18 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ

حل تمرین Duda
خود کتاب حجمش زیاده. مدیرای مانشت شاکی میشنHuh

RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 19 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۱۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  حل تمرین Duda
خود کتاب حجمش زیاده. مدیرای مانشت شاکی میشنHuh

سلام یاسر جان
یه جایی آپلودش کن لینکشو اینجا بزار
ممنون از لطفتConfused

جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ

لینک دانلودش هم خرابه یه کاری برای لینکی که گذاشتی انجام بده
مرسی