جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - maryami - 28 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ ب.ظ
سلام اگه کسی از دوستان در این زمینه فیلم آموزشی یا جزوه خوب سراغ داره ممنون می شم راهنمایی کنه استاد ما چون اکثر بچه ها ترم ۳ ای هستن دیفالتش رو ترم ۳ بودن ما هست و تغییر هم نمی کنه |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - blackhalo1989 - 28 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
یادگیری ماشین استفورد هست که گویا ۲ تا ورژن داره: یکی اونی که اینجاست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و یکی هم اونی که اینجاست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و بازم گویا see.stanford سطح بالاتره. بازم بگردید پیدا میشه براش منبع تصویری. |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - redrose - 29 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ
سلام.لینک یه تعدادی جزوه رو خدمتتون فرستادم.هر مبحث یک PDF جداست. چک بفرمایین امیدوارم مفید باشه. موفق باشید. |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - bitbit - 29 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ)redrose نوشته شده توسط: سلام.لینک یه تعدادی جزوه رو خدمتتون فرستادم.هر مبحث یک PDF جداست. سلام اگه ممکنه لینک بدین همه استفاده کنیم یا برا منم بفرستین اگه لینک دادن مجاز نیست ممنونم |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ahe2 - 19 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ)redrose نوشته شده توسط: سلام.لینک یه تعدادی جزوه رو خدمتتون فرستادم.هر مبحث یک PDF جداست. دوست عزیز امکان این هست که برای من هم ارسال کنید؟ |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 20 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
بهترین کتاب در این زمینه کتاب آقای duda است. پی دی افش فراوانه. اگه کسی حوصله سرچ نداره ایمیل بده تا براش بفرستم. |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - rima_m - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
اگه میشه لینکو برای منم بدین. ممنون میشم. |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ف.ش - ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
کتاب machine learning and pattern recognition آقای bishop هم میتونید توی نت پیدا کنید. که دیدش آماری هست. یه کتاب هم از alpaydin هست برای یادگیری ماشین با دید آماری |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - sahars5 - 17 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: بهترین کتاب در این زمینه کتاب آقای duda است. پی دی افش فراوانه. اگه کسی حوصله سرچ نداره ایمیل بده تا براش بفرستم.سلام ببخشید کسی هست که حل مسائل فصل ۵ duda رو داشتع باشه ؟ خیلی ضروریه. |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 17 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
من یه حل تمرین مختصرشو دارم |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - sahars5 - 17 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: من یه حل تمرین مختصرشو دارم age lotf konid vasam befresidesh yek donya mamnoon misham |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 18 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
سلام اگه می شه برای منم ایمیل کنید هم کتابش و هم حل تمرینش راستی اگه توی همین پست آپلود کنی بهتره چون همه بهش دسترسی دارن |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - ghaderiyaser - 18 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ
حل تمرین Duda خود کتاب حجمش زیاده. مدیرای مانشت شاکی میشن |
RE: جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 19 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: حل تمرین Duda سلام یاسر جان یه جایی آپلودش کن لینکشو اینجا بزار ممنون از لطفت |
جزوه یا فیلم آموزشی در زمینه درس شناسایی آماری الگو PR - masoudbg - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
لینک دانلودش هم خرابه یه کاری برای لینکی که گذاشتی انجام بده مرسی |