برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - admin - 29 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۰۴ ب.ظ
با توجه به زیاد شدن تعداد مطالب سایت مانشت در نظر داره که یک هرس علمی و با کمک دوستان عزیز روی موضوعات سایت انجام بده. این هرس در جهت افزایش خوانایی سایت و حذف مطالب نامربوط به سایت انجام خواهد شد. در این راستا: کلیه عناوین مطالب بازنگری خواهد شد. محتوای مطالب بررسی شده و در صورت لزوم اصلاحاتی در محتوا (نظیر شیوه نوشتن فرمولها و ...) انجام خواهد شد. برخی از مطالب قدیمی و به درد نخور به سطل بازیافت سایت منتقل خواهد شد. علاوه بر این، مانشت در نظر دارد که فعالیتهای سایت را در جهت پوشش کنکور دکتری و شیوه نوشتن مقاله گسترش دهد. در ضمن قالب سایت هم در سال جدید کنکور دچار تغییر خواهد شد. و در نهایت بسته مانشت با شیوه جدید و با محتوای به روز شده از اوایل سال آینده عرضه خواهد شد. لذا در همین راستا از همه کسانی که میتوانند در این راه به مانشت کمک کنند تقاظای همکاری میشود. |
RE: برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - ۵۴m4n3h - 29 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
من هستم! |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - hsh88 - 29 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۴۳ ب.ظ
منم هستم انشالله اگه بتونم |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - shahryar - 29 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ
آقای تنهایی روی منم حساب ویژه ای باز کنید. |
RE: برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - Masoud05 - 29 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۸۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: آقای تنهایی روی منم حساب ویژه ای باز کنید.منم پایه هستم. اما از فرودین( برج ۱۲ سربازی هستم اما انشا الله برا عید تعطیلم ) |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - Soheil - 29 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۰ ب.ظ
دکتر جان ما رو هم بشمارید لطفا! مخصوصا در مورد کنکور دکتری(!!!!) و هرس سایت! |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - hamidkhl - 29 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۷ ب.ظ
منم حاضر! |
RE: برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - mahdi20 - 29 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:تایید می شود، اما معلوم نیست عید تعطیل شویم !(29 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ)shahryar نوشته شده توسط: آقای تنهایی روی منم حساب ویژه ای باز کنید.منم پایه هستم. اما از فرودین( برج ۱۲ سربازی هستم اما انشا الله برا عید تعطیلم ) |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - hanif - 30 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ق.ظ
دکتر رو من هم حساب کنید. |
RE: برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - yasemi - 30 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۴۹ ق.ظ
من جا موندم منم هستم البته منم ۱۲/۱ میرم خدمت اما بعدش دیگه ۱۴ ماه بیکارم |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - Parva - 30 دى ۱۳۸۹ ۰۶:۳۷ ب.ظ
اگه قابل باشیم ما هم هستیم |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - tayebe68 - 16 آذر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ق.ظ
موقع خوندن برای کنکور ارشد، هم پارسال و هم امسال، سایت مانشت برای من راهگشا و مایه انگیزه بود ... پس منم هستم |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - sahar bano - 17 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
منم هستم.................. |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - elynn66 - 17 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
منم هستم |
برنامه مانشت برای بعد از کنکور ارشد - انرژی مثبت - ۱۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ق.ظ
ممنون از دوستان جهت استقبال برای همکاری فقط یه نکته این که: زمان ایجاد تاپیک و ارسال اولش تقریبا واسه سه سال قبل هست و اکثر کارهایی که گفته شده، انجام شده یا حداقل شروع شدن |