سوال در مورد سیستم خبره - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد سیستم خبره - parastoo2011 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ
با سلام من هوش مصنوعی میخونم دنبال یه پروژه وسمینار برای درس سیستم های خبره می گردم اگر کسی اطلاعاتی یا موضوعی داره لطفا منو راهنمایی کنه با تشکر |
سوال در مورد سیستم خبره - atharrashno - 28 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ق.ظ
میتونی در مورد سیستم های خبره پزشکی مثلا سیستم تشخیص بیماری های دهان و دندان استفاده کنی مطالبش زیاده از سایتartificial.ir میتونی استفاده کنی |
سوال در مورد سیستم خبره - fatima1537 - 03 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
منتقل شد |
سوال در مورد سیستم خبره - parastoo2011 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ
من موضوعم رو ضرورت استفاده از سیستم خبره در حوزه امور مالی و حسابداری انتخاب کردم اگر کسی مقاله ای مطلبی در رابطه بااین موضوع داره ممنون میشم در اختیارم بگذاره. |
RE: سوال در مورد سیستم خبره - لهمشد - ۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ق.ظ
(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ)parastoo2011 نوشته شده توسط: من موضوعم رو ضرورت استفاده از سیستم خبره در حوزه امور مالی و حسابداری انتخاب کردم اگر کسی مقاله ای مطلبی در رابطه بااین موضوع داره ممنون میشم در اختیارم بگذاره. این درس با کی ارائه میشه تو دانشگاه شما ؟ |
RE: سوال در مورد سیستم خبره - parastoo2011 - 22 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ق.ظ)لهمشد نوشته شده توسط:(07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ)parastoo2011 نوشته شده توسط: من موضوعم رو ضرورت استفاده از سیستم خبره در حوزه امور مالی و حسابداری انتخاب کردم اگر کسی مقاله ای مطلبی در رابطه بااین موضوع داره ممنون میشم در اختیارم بگذاره. با جناب دکتر کیوان پور |
سوال در مورد سیستم خبره - golrokh - 03 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
با سلام من هوش مصنوعی میخونم دنبال یه پروژه وسمینار برای درس سیستم های خبره می گردم اگر کسی اطلاعاتی یا موضوعی داره لطفا منو راهنمایی کنه با تشکر |