|
|
حل تمرین صاحب الزمانی - نسخهی قابل چاپ |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - unicornux - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام به همه دوستان. میخوام بپرسم کتاب صاحب الزمانی وجود خارجی داره؟ کسی هست که این کتابو داشته باشه؟ |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - Xilinx - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
خود کتاب وجود خارجی داره حل تمرینش رو نمیدونم
|
|
حل تمرین صاحب الزمانی - unicornux - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ
حق با شماست. باید مینوشتم کتاب حل تمرینش. اگه کسی میدونه هست اگه به من معرفیش کنه واقعا ممنون میشم |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - nomad:D - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
بچه ها! شما چجوری این کتاب و میخونید؟ به نظرم متنش یه جوریه |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - unicornux - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
اولاش شبیه کتاب داستان نیست؟جالبه که....به نظر کتاب روونی میاد.تمریناش واقعا قشنگو مهمه.تو ذهنم بود کتاب حل تمرینشو با کمک یه سری از بچه های مانشت بنویسیم.کار جالبی میشه.... |
RE: حل تمرین صاحب الزمانی - Xilinx - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ق.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: بچه ها! درست میگین متنش غیر روان نوشته شده. |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - nomad:D - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ق.ظ
اگه خواستید کتاب حل تمرین بنویسید من هم هستم . ولی به قول آقا محمد به نظرم کتابش روون نیست. |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - nimapotter - 23 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ
کتاب غیر روون نخوندین پس :دی کتاب به این خوبی. والا. |
|
حل تمرین صاحب الزمانی - unicornux - 23 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ
قربان شما بعد فارغ التحصیلی یاد مانشت افتادی؟:دی (۲۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ)nimapotter نوشته شده توسط: کتاب غیر روون نخوندین پس :دی بچه ها درک نمیکنن که!!! هنوز کتاب ۸۰۵۱ منزی رو نخوندن که :دی |
حل تمرین صاحب الزمانی - nimapotter - 23 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: قربان شما بعد فارغ التحصیلی یاد مانشت افتادی؟:دیگفتم بیام ببینم وضعیت کارنامه ها چجوریه! دارم واسه سال بعد برنامه ریزی میکنم ![]() (۲۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط: بچه ها درک نمیکنن که!!! هنوز کتاب ۸۰۵۱ منزی رو نخوندن که :دیمیکروالکترونیک سدرا رو بگو :دی |
RE: حل تمرین صاحب الزمانی - unicornux - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۲۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ)pardis100 نوشته شده توسط: سلامسلام ورودتون به مانشت رو تبریک میگم. همش که خیلی زیاده. تمرینایی که مشکل دارید همینجا اعلام کنید در اسرع وقت با کمک هم حل میکنیم . |
|
RE: حل تمرین صاحب الزمانی - softi - 13 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ
سلام کتاب دکتر صاحب ازمانی که تمام سوالاتش با پاسخ نامه هست، فقط تمرین های آخر فصل ، پاسخ نامه نداره، تمرین های آخر فصل رو کسی داره یا میدونید کتاب حل تمرین مسایل آخر فصلش چاپ شده؟؟؟ |