![]() |
آدم برفی - نسخهی قابل چاپ |
آدم برفی - ۵۴m4n3h - 26 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ ب.ظ
اگه رفتید برف بازی و آدم برفی ساختید، عکساش رو بذارید این جا! یک مجموعه از آدم برفی های ساختهی دست کسانی که یه ماه دیگه کنکور دارند ![]() ![]() ![]() |
آدم برفی - zr2358 - 26 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۸ ب.ظ
چه با سلیقه و با آرامش... |
RE: آدم برفی - **sara** - 26 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۳۴ ب.ظ
وای وای وای چقدر آدم برفیت دوست داشتنیه!!! من هر وقت آدم برفی درست کردم یه نامردی زده خورد و خمیرش کرده ![]() دیگه ریسک نمی کنم ![]() |
آدم برفی - Parva - 26 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ ب.ظ
تا حالا آدم برفی درست نکردم ولی دوست دارم ادم برفی های بچه هارو مخصوصا دماغشون که از هویج میشه |
آدم برفی - ف.ش - ۲۶ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ب.ظ
خیلی خوشگله کاش اینجا هم اونقدر برف میومد که میشد آدم برفی ساخت .... |
آدم برفی - arshad90 - 27 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ ق.ظ
کیف کردممم از این هنر! حس خوبی بهم دست داد. ممنونم بابت این احساس قشنگی که با ادم برفیت بهمون هدیه دادی. ![]() |
RE: آدم برفی - ۵۴m4n3h - 27 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۳۰ ب.ظ
ممنون از همگی دوستان بابت ابراز احساساتشون ![]() |
آدم برفی - Fardad-A - 27 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۴۱ ب.ظ
با مزه بود. دستتون درد نکنه. مدل موهاشم واقعا" جالبه. من آدم برفی مودار ندیده بودم خصوصا" با مدل موی تیفوسی!!! |
آدم برفی - samanium - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ب.ظ
معمولا به آدم برفی میگن snowman ولی مال شما بیشتر snowwoman بهش میشه گفت |
RE: آدم برفی - ۵۴m4n3h - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ب.ظ)samanium نوشته شده توسط: معمولا به آدم برفی میگن snowman ولی مال شما بیشتر snowwoman بهش میشه گفتخب اشتباه میکنن ![]() |
آدم برفی - admin - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ
خیلی آدم برفی جالبیه. بچههای ما توی مجتمع خوابگاه یه آدم برفی درست کرده بودن آدم که چه عرض کنم عین یه حیوان درنده بود!! |
آدم برفی - samanium - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۰۰ ب.ظ
نه اونا اشتباه نمیکنن این رسم روزگاره همیشه اقا دزده اقا گرگه اقا ادم برفیه ![]() و گلی خانم خورشید خانم و... کلا چیزای خوب خانم و آدم برفی که نماد بی کسی و الکی خوشحاله باید اقا باشه دیگه ؟؟؟ ![]() |
RE: آدم برفی - ۵۴m4n3h - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۰۰ ب.ظ)samanium نوشته شده توسط: نه اونا اشتباه نمیکنن بله! کاملاً حق با شماست! مرد همیشه نماد پلیدی و پلشتی ( ![]() ![]() ![]() و شاید چون آدم برفیها معمولاً بی روح و یخ (!!!) هستند بهشون میگن snowman! اما به این فکر نکرده بودند که شاید بعضی آدم برفیها (مثل مال من: دی) اونقدر پر از روح و احساس باشند که بشه بهشون گفت snowwoman! پی نوشت بی ربط: یه بار یه جایی نوشتم: زن حوّاست، حوّا یعنی حیّ، حیّ یعنی زندگی ... زن یعنی زندگی ... ![]() |
آدم برفی - samanium - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۳۴ ب.ظ
الرجال قوامون علی النسا یعنی قوام امور به مرد هاست و این شامل همون شادابی و زندگی هم میشه که زندگی اهم اموره ![]() |
آدم برفی - Fardad-A - 28 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ
سامان جان این جمله ای که نوشتی یه معنی دیگه میده. !!!! . ![]() ![]() بهر حال خودت شروع کردی حالا هم یه جوری درستش کن. الآنه که خانمها کلی نظرات در این باب در تعریف و تمجید خودشون و مذمت آقایون بنویسن.!! ![]() |