تالار گفتمان مانشت
"چرا مدل افزایشی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

"چرا مدل افزایشی؟ - لاله عباسی - ۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ

سلام
برای طراحی سایت یک شرکت لوازم بهداشتی با شرایط زیر چرا از مدل RADاستفاده نمیشه واز مدل افزایشی استفاده میشود؟
۱- تعداد مشاورین پروژه ۲ نفر
۲- تعداد مهندسین طراح تا ۵ نفر
۳- به صورت پیمانه ای است
۴-پروژه در مدت کوتاهی باید انجام شود و باید نیازهای اصلی شرکت در سایت درنظر گرفته شود.
۵- اشکالات و ایراد کوچک در سایت ایرادی ندارد.
با تشکر[/u]

"چرا مدل افزایشی؟ - ali123321 - 09 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ

با سلام.
احتمالا، چوندر صورت سوال تعداد افراد تیم رو ذکر شده و تعداد ۵ نفر برای مدل RAD کافی نیست پس مدل افزایشی مناسب تر است.( مناسب تر )

RE: "چرا مدل افزایشی؟ - آنجلا - ۱۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ق.ظ

واسه طراحی سایت یه شرکت لوازم بهداشتی ۵ تا طراح و دو تا مشاور وجود داره پس میشه چند تیم تشکیل داد(نه کدنویس و افرادی که تجزیه و تحلیل میکنن) به نظر من باید از مدل RAD استفاده کرد چون با توجه به قسمت ۳ و خاصیت ماژولاریتی بودن میشه پروژه رو به قطعات مختلف تقسیم کرد و هر قطعه رو داد دست یه تیم..محدودیت زمان هم داره که کلا فلسفه بوجود آمدن RAD به خاطر اینه که کار رو سریع تحویل بده...من فکر میکنم برای RAD دلایل بیشتری هست تا افزایشی!
حالا شما مطمئنید جواب درسته؟ این سوال رو از کجا گرفتین؟

"چرا مدل افزایشی؟ - reimei - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ

با توجه به مورد ۴ و ۵ احتمالا مدل افزایشی به این علت مناسب در نظر گرفته شده که یک سیستم اولیه رو میخواد که نیاز های اصلی رو برطرف کنه و مهم نیست یه سری اشکالات کوچک باشه و این اشکالات جزئی می‌تونه در مراحل بعدی تحویل سیستم رفع بشه.

"چرا مدل افزایشی؟ - لاله عباسی - ۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ

این سوال امتحانی بود.استاد ما سرکلاس در مورد ویژگی مدل RAD مشخصا به پیمانه ای بودن تاکید کرده بودند و بعدا گفتند که برای طراحی سایت از مدل RAD استفاده می شود. اما بعد از امتحان گفتند که ویژگی پیمانه ای بودن دلیلی برای انتخاب مدل RADنیست .و برای طراحی سایت هم حتما نباید از مدل RAD استفاده کرد.خلاصه..... من خواستم نظر دوستان رو بدونم از این شک و تردید به یقین برسم. (درس عبرتی شد که سرکلاس خیلی هم نباید دقیق گوش داد یکم فکرکردن لازمه )

RE: "چرا مدل افزایشی؟ - reimei - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ)لاله عباسی نوشته شده توسط:  این سوال امتحانی بود.استاد ما سرکلاس در مورد ویژگی مدل RAD مشخصا به پیمانه ای بودن تاکید کرده بودند و بعدا گفتند که برای طراحی سایت از مدل RAD استفاده می شود. اما بعد از امتحان گفتند که ویژگی پیمانه ای بودن دلیلی برای انتخاب مدل RADنیست .و برای طراحی سایت هم حتما نباید از مدل RAD استفاده کرد.خلاصه..... من خواستم نظر دوستان رو بدونم از این شک و تردید به یقین برسم. (درس عبرتی شد که سرکلاس خیلی هم نباید دقیق گوش داد یکم فکرکردن لازمه )
ویژگی پیمانه‌ای بودن فرق می‌کنه با واحدبندی. اگه بشه مسئله رو تقسیم بندی(واحد بندی)کرد به طوری که هر قسمت رو بدیم به یک تیم، RAD مناسبه، ولی Modularity کلا قضیه‌ش یه چیز دیگه ست. جالبه: در ویرایش ۷ پرسمن اسمی از RAD برده نشده(من که ندیدم!)