زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: خود دکتر دهقان درسی هم بر می دارن؟بله مدیر گروهه دیگه! می خوای درس ارائه نده! اکثرا نرم افزار مطمئن و شبکه های چند رسانه ای تدریس می کنند بله میشه ایشون را به عنوان استاد راهنما انتخاب کرد اما در شورا به ترتیب تراز بالاتر و انتخاب دانشجو تعیین میشه که کدام اولویت شما پذیرفته میشه مثلا شما ترازت ۶۰۰۰ باشه یکی باشه ۷۰۰۰ و دکتر دهقان را انتخاب کرده باشه ، اون فرد با تراز بالاتر پذیرفته میشه |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - Pegasus - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ
بچه ها تو مدارک ثبت نام نوشته "گواهی مبنی بر فارغ التحصیلی دوره کارشناسی" این رو باید از کجا گرفت؟ میزارن تو سایت ما ببریم دانشگاه کارشناسی پر کنن؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:چرا من جواب بیشتر از نیمی از سوالاتم رو دریافت نمیکنم؟(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط:آره هااااا(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:یعنی چی دفاع ۲ سال طول می کشه!!!!! یعنی ارشد میشه ۴ سال؟اونوقت هزینه ش چطوری میشه؟(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)calm boy نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: آزاد قزوینم مثل سابق نیس نامزد من اونجاس بخاطر کم شدن کیفیت درسی بچه ها افت شدید کردهواقعا شبکه قزوین با این کادر اساتید ضعیف شده؟! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۶ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط: قزوین توی رشته ی آیتی از علوم تحقیقات خیلی بهتره دانشگاه کارشناسیت روبه روی خونه ماست... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)yasal نوشته شده توسط:دفاع سخت میگیرن، اما بازم بستگی به دانشجو داره، دفاع را تمدید کنی نصف شهریه ثابت را باید بدی(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:یعنی چی دفاع ۲ سال طول می کشه!!!!! یعنی ارشد میشه ۴ سال؟اونوقت هزینه ش چطوری میشه؟(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)calm boy نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:واقعا شبکه قزوین با این کادر اساتید ضعیف شده؟!(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: ما در خدمتتون هستیمآزاد قزوینم مثل سابق نیس نامزد من اونجاس بخاطر کم شدن کیفیت درسی بچه ها افت شدید کرده گروه فناوری اطلاعات یعنی هم شبکه هم تجارت ، یک سری از اساتید فقط گروه شبکه تدریس می کنند یک سری تجارت نه مشکلی ندارید بچه های کارشناسی نرم از فناوری اطلاعات قوی ترند قرار بود امسال دکتری فناوری اطلاعات بیاره نمیدونم چرا نیاورد!! |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: خود دکتر دهقان درسی هم بر می دارن؟بله مدیر گروهه دیگه! می خوای درس ارائه نده! یعنی به ترازی که تو کنکور آوردی بهت استاد راهنما میدن؟؟ خیلی بده که... |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: خود دکتر دهقان درسی هم بر می دارن؟بله مدیر گروهه دیگه! می خوای درس ارائه نده! نترس انقدر اساتید خوب داره که گزینه دلخواهت قبول میشی اما پوستتو می کنن |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - ezra - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ق.ظ
آقا علوم تحقیقات چه فرقی با واحد داره ؟ کدوما بهتره ؟ |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: خود دکتر دهقان درسی هم بر می دارن؟بله مدیر گروهه دیگه! می خوای درس ارائه نده! دوتا چیز هم بگی دیگه بریم بخوابیم شهریه و اینکه من چه کنم شبکه یا تجارت؟؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ق.ظ
قبلا هیچ فرقی نداشت. چه برسه الان که ادغام شدند. با واحد های مراکز استانی یکی شده . فقط علوم و تحقیقات تهران وجود داره. هیچ فرقی ندارد |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - arminjahan - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۸ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط: خود دکتر دهقان درسی هم بر می دارن؟بله مدیر گروهه دیگه! می خوای درس ارائه نده! من خودم شبکه را دوست دارم شبکه قزوین هم قوی تره حالا خودت باید ببینی می تونی صبر کنی واسه تکمیل یا نه شهریه هم ترمی ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ می دادیم که از مهر ۱۵% بیشتر شده |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
mee too تجارت یا شبکه؟ خواهشا این رو هم جواب بدید سپاس |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - pedram25teh - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ)pedram25teh نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: بله مدیر گروهه دیگه! می خوای درس ارائه نده! متشکرم |
RE: زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ق.ظ
بله پاسخ دادید اگه از نمظر دوست داشتن واسمون تفاوتی نداشته باشه چی؟ حالا کدومش؟ |
زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - H-Arshad - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ
لطفا نقل و قول ها را در پست ها نیاورید چون خیلی اسکرول میخوره و برای چند کلمه کل صفحه میشه نقل قول |